Babyalarm

I denne kategorien finner du utvalget innen Babyalarm.

Filter
Sortering


4 ting du bør vurdere når du kjøper en babymonitor

Det er mange ting du bør vurdere når du kjøper en babymonitor som kan holde et øye med barnet ditt.

Vi gir derfor nedenfor en rekke vurderinger du kan gjøre, slik at du er sikker på å få den babyalarmen som passer best for deg og ditt barns behov.

#1 - Hvilken type babymonitor passer for deg?

Det finnes mange forskjellige typer babymonitorer, og det kan være vanskelig å velge den som passer best for dine behov.

Den eldste formen for babymonitor er en som tar opp og trådløst overfører lyd fra opptakeren til mottakeren, som kan være plassert andre steder i hjemmet.

I dag er disse lydbabymonitorene mer avanserte og lar deg ha toveiskommunikasjon med babyen slik at du kan snakke med dem.

I tillegg kan de også ha andre funksjoner, som å kunne spille en vuggevise for å hjelpe barnet til å sove igjen dersom det har våknet i løpet av natten.

De nyere modellene av babymonitorer er også tilgjengelige med video, slik at du direkte kan se babyen i sengen og dermed holde et øye med babyen mye bedre enn bare gjennom lyd.

I tillegg har du også muligheten til å få Wi-Fi babymonitorer som kan kobles til din Wi-Fi-tilkobling.

Med denne typen babymonitor har du ikke bare tilgang til alarmen når du er hjemme med den medfølgende mottakeren, men du kan bruke apper på mobilen for å kunne følge barnet uansett hvor du er, så lenge du har en Internett-tilkobling.

Det finnes også babymonitorer som har bevegelsessensorer som primært overvåker barnets pust.

Denne typen babyalarm settes ofte enten på barnets klær, eller legges under madrassen til barnesengen, hvor den da vil slå alarm dersom den ikke lenger kan kjenne barnets pust.

Babymonitorer med bevegelsessensorer er først og fremst til bruk i de første månedene av et barns liv, men etter 6-9 måneder er de sannsynligvis ikke til mye nytte lenger og kan erstattes med en mer vanlig babymonitor.

Det er derfor viktig at du vurderer hvilken type babymonitor som passer best for dine behov, slik at du er sikker på å få riktig produkt hjem.

#2 – Hvor lang rekkevidde bør babymonitoren ha?

Det kan være veldig viktig for deg å vurdere hvor stor rekkevidde babymonitoren skal ha, da det kan påvirke om du potensielt mister forbindelsen til den hvis du kommer for langt unna.

De fleste babymonitorer har en viss rekkevidde som mottakeren må være innenfor for at de skal opprettholde forbindelsen.

Det kan være en viktig vurdering om du for eksempel har en stue som er i andre enden av huset i forhold til barnerommet, eller om du vil gå rundt i hagen og samtidig ha med mottakeren. for babyalarmen på deg.

Hvis du kommer for langt unna babymonitorens opptaker, kan du miste forbindelsen, slik at du ikke lenger kan holde øye med barnet ditt.

Rekkevidden kan variere mye fra produkt til produkt, med de kortere signalene rundt 300m, mens andre er 800m eller mer.

Det finnes også modeller av babymonitorer som kan kobles til ditt Wi-Fi-nettverk, deretter kan du bruke en app på smarttelefonen som mottaker for babymonitoren i stedet.

Det gir deg i hovedsak en uendelig rekkevidde så lenge du har tilgang til internett.

Det er derfor viktig å vurdere hvor stor rekkevidde av signalet du trenger, slik at du har mulighet til å velge den babymonitoren som best dekker dine behov.

#3 - Hvilke andre funksjoner bør babymonitoren ha?

Det finnes mange forskjellige typer babymonitorer som har forskjellige funksjoner.

Det kan derfor være viktig for deg å vurdere hvilke ekstra funksjoner du ønsker at babymonitoren skal ha, slik at du får mer ut av å bruke den.

Det kan være ekstra funksjoner, som å kunne spille vuggeviser på kommando når du trenger å få babyen til å sove, slik at du rolig kan snike deg ut av rommet i mellomtiden.

Det kan være at det skal være ekstra lysindikatorer på babyalarmen slik at du kan se når den registrerer at babyen gråter, selv om du kanskje har alarmen på lavt volum.

En annen god funksjon er at babymonitoren kan høres når den mister forbindelsen til opptakeren med barnet, slik at du alltid vet når du kommer for langt unna og kan bevege deg tilbake innenfor rekkevidden til babymonitoren.

Det hjelper deg å kunne holde styr på når du kommer for langt unna, slik at du er informert og ikke går rundt og tenker at alt er bra.

Det er mange ulike funksjoner på ulike modeller av babyalarmer, og det er derfor viktig å vurdere hvilke funksjoner du kan få mest mulig ut av før du kjøper en alarm.

#4 – Skal det være en babymonitor med video?

Det har blitt veldig vanlig å ha en babymonitor med video , da den har en del ekstrafunksjoner enn en babymonitor som kun sender lyd.

For det første lar den deg se babyen direkte i barnesengen eller på rommet, slik at du alltid kan se om det faktisk er en grunn til at babyen gråter.

Det betyr at du kan holde øye med barnet etter at det er lagt i seng, uten å måtte åpne døren og potensielt vekke barnet mens det sover.

Det vil hjelpe både deg og barnet til å få en roligere kveld og natt.

Det kan derfor være en god investering å kjøpe en babymonitor med video, da den kan gi tilgang til mange andre funksjoner og gi deg mer trygghet, da du ikke lenger trenger å gjette om det er et problem med barnet, men kan se det.

3 Fordeler med å bruke en babymonitor

Det er mange fordeler med å bruke en babymonitor for å holde et øye med barnet ditt.

Her gir vi noen eksempler på fordelene du kan få ved å bruke babymonitor hjemme, slik at du kan vurdere om det er et produkt du trenger.

#1 - Lett å holde øye med barnet

En babymonitor hjelper deg med å holde øye med barnet ditt, uavhengig av hvor du er i hjemmet.

Babyalarmen hjelper deg å bli informert om det er noe galt med babyen eller om den skriker til deg bare generelt.

På den måten trenger du ikke hele tiden å sjekke opp babyen mens han sover og potensielt vekke ham.

En babymonitor gjør det lettere for deg å generelt holde øye med babyen, enten når den er i barnesengen eller bare på rommet til yngre barn.

#2 - Hjelper med søvntrening

Med babyalarm, spesielt med video, kan det hjelpe å gi barnet søvntrening, da man nå kan se om det faktisk er et problem.

I begynnelsen av søvntreningen, når barnet skal lære seg å være alene om natten, kan det være vanskelig å bedømme om barnet skriker fordi det trenger hjelp eller fordi det savner foreldrene.

Med en babymonitor kan du hele tiden sjekke opp babyen for å være sikker på at det ikke er noen problemer.

Det er med på å gjøre barnet mer vant til å være alene om natten, og gir deg litt trygghet da du kan sjekke barnet uten å forstyrre søvntreningen.

#3 - Mer søvn for deg selv

Når man er nybakt forelder har man nesten alltid søvnmangel, og det kan være vanskelig å sove når man hele tiden må være i nærheten og være oppmerksom på barnet sitt og må lytte for å se om noe er galt.

Med en babymonitor trenger du ikke være i nærheten hele tiden, da du nå har muligheten til å kunne overvåke på avstand.

Du har derfor større sjanse for å kunne stjele noen ekstra øyeblikks søvn, hvor du ikke trenger å være redd for å ikke våkne hvis barnet trenger deg.

Babymonitoren vil være rett ved din side og varsle deg hvis det er et problem.

På denne måten kan du få noe litt mer og en mer avslappet søvn.

Med en babyalarm kan du trygt la den minste være alene uten bekymringer, mens du selv koser deg i stuen. En digital babyalarm er utrolig enkel å bruke og krever ingen oppsett men har alle funksjonene du skal bruke. Hos 123elektronikk forhandler vi også en digital babyalarm med LCD display som aktiveres automatisk når det er lyder på barnerommet og du kan høre hvis barnet gråter eller roper.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva