Spillkonsoll

Trenger du en spillkonsoll for underholdning hjemme, finner du en løsning akkurat her på denne siden. Spillkonsoller er utrolig populære, spesielt de to store gigantene som PlayStation og Xbox, som har utallige spill å tilby deg.

Filtrer
Sortering

Se mer om Spillkonsoll

Retro spillkonsoll med 150 spill (6 år+)
359 kr
Kjøp
Retro spillkonsoll med 150 spill (6 år+)

Med 150+ spill
Passer for barn fra 6 år og oppover

Se mer Fjernlager
Levering: 9-13 virkedager
Senest 4. juli 2024
Xbox Series S 512 GB
4319 kr
Kjøp
Xbox Series S 512 GB


Se mer Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 1. juli 2024

Spillkonsoll - Spill- og multimedieplattform for hjemmet

Ønsker du deg en god og kraftig spillkonsoll til hjemmet ditt, kan du finne en rekke forskjellige spillkonsoller her, slik at du kan få mange underholdningsmuligheter.

Her kan du finne en virkelig god spillopplevelse, hvor du kan spille de nyeste konsollspillene på markedet fra din komfortable lenestol eller sofa.

Med en spillkonsoll kan du få tilgang til en stor multimedieplattform som, avhengig av modell, kan erstatte mange av dine andre enheter for en TV.

En spillkonsoll kan brukes til mer enn bare spilling, da du også har mulighet til å installere ekstra apper på konsollen, slik at du kan lytte til musikk, spille av DVD-ene dine og streame de nyeste filmene via strømmetjenestene.

Du får dermed mange ekstra underholdningsmuligheter i hjemmet ditt, uten å måtte ha masse elektroniske enheter samlet under TV t, da du får det hele samlet i en smart pakke.

6 ting du bør vurdere når du kjøper en spillkonsoll

Hvis du ønsker å kunne forbedre spillopplevelsen din med en spillkonsoll, bør du tenke deg om slik at du kan være sikker på å få tilgang til funksjonene du ønsker.

Nedenfor finner du noen få eksempler på hensyn du kan bruke for å vurdere hvilken spillkonsoll som passer best for dine behov.

#1 - Formålet med spillkonsollen

Det første du bør vurdere er hva du ønsker å bruke spillkonsollen til, slik at du kan undersøke de ulike modellene av konsoller for hvilke funksjoner og muligheter de gir deg til underholdning.

Hvis du primært ønsker en spillkonsoll for å kunne spille spill på den, så bør du nok vurdere enten en PlayStation eller Xbox- konsoll , da de har det største utvalget av nye spill og har nok kraft til å kunne kjøre dem uten problemer.

Du bør også vurdere hvilke andre funksjoner du ønsker å bruke, da de fleste større konsoller har et stort underholdningsutvalg du kan bruke.

F.eks. du kan installere apper på dem som gir deg tilgang til f.eks. musikkstrømmetjenester hvis du vil høre på musikk, eller streaming av film og serier, slik at du kan se akkurat den serien eller filmen du vil, når du vil.

Her kan det også være lurt å vurdere hvordan du kjøper spillene dine, siden hvis du kjøper spillene dine på fysisk plate, trenger du at konsollen din har en platestasjon som kan spille dem.

Det samme gjelder hvis du ønsker å kunne spille av filmene og seriene dine som du har liggende på DVD og Blu-Ray.

Hvis du i stedet kjøper spill og filmer primært på nett eller i digital form, trenger du ikke en platestasjon i konsollen, noe som potensielt kan spare deg for penger på å få en konsoll uten platestasjon.

Hvis du heller vil ha en spillkonsoll hvor du får tilgang til mange eldre retrospill, slik at du kan oppleve litt nostalgi av å spille de helt gamle spillene, så kan det være at du ønsker en retrospillkonsoll som kommer med opptil flere en hundre retrospill inkludert i kjøpet.

Det kan derfor være viktig for deg å vurdere hva du ønsker å bruke spillkonsollen din til, slik at du kan være sikker på å få en som har de funksjonene du trenger.

#2 - Spillkonsollbrann

Du bør også vurdere hvilket merke av spillkonsoll du ønsker, da dette kan påvirke hvilke spill og funksjoner du har tilgang til.

Du kan f.eks. spill kun PlayStation-spill med en PlayStation og Xbox-spill med en Xbox, og ikke alle spillene er tilgjengelige for begge konsollene.

Det kan derfor være at hvis du virkelig er interessert i spesifikke spill, at de er eksklusive for enten Xbox eller PlayStation, at du bør vurdere om dette er konsollen du gjerne vil ha.

Da kan du være sikker på å få tilgang til spillene du ønsker å spille, slik at du kan få den spillopplevelsen du ønsker.

#3 - Spillkonsoll med eller uten diskstasjon

Du kan potensielt spare litt penger hvis du primært kjøper spillene dine i digitalt format, og det kan derfor være lurt å vurdere om du vil ha en spillkonsoll med eller uten platestasjon.

En spillkonsoll uten diskstasjon er generelt billigere, men du er nødt til å benytte deg av konsollens nettplattform for å kjøpe spill, filmer osv.

Dette kan være en fordel da du ikke trenger å forlate huset for å få nye spill og filmer, men det kan også være et problem avhengig av hvor god internettforbindelse du har da nedlastinger potensielt kan ta timer.

En spillkonsoll med platestasjon lar deg kjøpe spill i butikken og spille dem mer eller mindre umiddelbart, og du kan spille av dine gamle filmer og serier som du har liggende på DVD eller Blu-Ray.

Med en platestasjon kan du potensielt også benytte deg av dine gamle spill så lenge konsollen har bakoverkompatibilitet, slik at du fortsatt kan spille dine gamle spill på den nye konsollen.

Du får derfor mange flere muligheter og funksjoner ved å kjøpe en spillkonsoll med platestasjon, men de er også en del dyrere, så du bør vurdere hvilke funksjoner som er viktigst for deg.

#4 - Spillkonsoll bakoverkompatibilitet

Hvis du har hatt en eller flere spillkonsoller kan det også være viktig for deg å vurdere om din nye konsoll har bakoverkompatibilitet, slik at du har muligheten til fortsatt å kunne bruke dine gamle spill på den nye konsollen.

Har du tidligere hatt en PlayStation-konsoll kan det være lurt å oppgradere til en ny PlayStation, da du fortsatt vil ha muligheten til å kunne bruke de gamle spillene dine på den nye konsollen.

Dette kan gjøre det mye enklere for deg, da du ikke trenger å bytte mellom den gamle og nye konsollen hele tiden for å kunne spille det eldre spillet ditt.

Ofte vil du også oppleve en bedre spillopplevelse på den nye konsollen, da du har mye mer kraft å bruke på bedre grafikk.

Det er bare viktig å huske at konsollspill er eksklusive for konsollen de ble laget for, så du kan ikke bruke PlayStation-spill til Xbox og omvendt.

Så hvis du har mange konsollspill liggende, kan det være en god idé å vurdere bakoverkompatibilitet slik at du fortsatt kan nyte de gamle spillene dine på den nye konsollen.

#5 - Retro spillkonsoll

Hvis du ikke er så mye for de nymotens spill, men gjerne vil ha en nostalgisk opplevelse med spill fra 90-tallet, så kan det hende at en retro-spillkonsoll er den rette konsollen for deg.

Her får du ofte en liten boks med tilhørende kontroller som du kan koble til TV-en din.

I esken får du hele pakken, hvor det er installert et stort utvalg retrospill, som du kan spille på TV-en din.

Ofte får du flere hundre spill med på kjøpet, da de eldre spillene generelt sett ikke tar så mye plass, så selv en liten harddisk har god plass til en hel masse spill.

#6 - Tilbehør til spillkonsoller

Det kan være at du trenger litt ekstra tilbehør til din nye spillkonsoll, slik at du kan f.eks. kan leke med flere personer i husholdningen.

Du kan få ekstra kontroller her, så du kan enten ha en ekstra kontroller liggende, slik at du alltid har en fulladet kontroller for hånden.

Hvis du kunne tenke deg å spille flerspillerspill med en eller flere andre personer, kan det også være greit å ha flere kontrollere slik at dere alle kan spille sammen samtidig.

Du kan også få mer spesialiserte kontrollere som kan brukes til f.eks. bil- og racingspill slik at du kan få den fulle opplevelsen av å kjøre bilen i spillet.

Det er et stort utvalg av spesialiserte kontrollere på markedet, så det kan være lurt å sjekke ut hva som er tilgjengelig hvis du ønsker å oppgradere spillopplevelsen til neste nivå.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva