iPad tastatur

Hvis du skriver mye på iPaden kan et iPad-tastatur være tingen. Finn ditt nye iPad-tastatur her. Vi tilbyr billige priser og rask levering.

Filtrer
Sortering

Se mer om iPad tastatur

Logitech Folio Universal nettbrettdeksel med tastatur (10tm)
989 kr
Kjøp
Logitech Folio Universal nettbrettdeksel med tastatur (10tm)

Med dekselfunksjon for nettbrett
Passer 10 tommers nettbrett

Se mer Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 26. juni 2024
Brydge aluminiumstastatur for iPad 19/20/21 (10,2 tm) Space Grey
1 Anmeldelser
729 kr
Kjøp
Brydge aluminiumstastatur for iPad 19/20/21 (10,2 tm) Space Grey
1 Anmeldelser

Kommer med dansk tastatur og kobles til via Bluetooth
Passer for iPads på 10,2 tommer

Se mer På lager
Tastatur for iPhone (Lightning-kontakt)
4 Anmeldelser
629 kr
579 kr
Kjøp
Tastatur for iPhone (Lightning-kontakt)
4 Anmeldelser

En 1m Lightning-kabel er inkludert
MFi-sertifisert

Se mer Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 26. juni 2024
Spar 50 kr
 

Tastatur for iPad - Nyttig tilbehør til din iPad

Det er mye tilbehør du kan dra nytte av hvis du eier en iPad.

Et av de populære tilbehørsproduktene er et tastatur for iPad, som kan utgjøre en stor forskjell for hvordan du bruker iPaden din på en rekke ulike områder, så du trenger ikke nødvendigvis en vanlig datamaskin.

Vi har et godt utvalg av forskjellige tastaturer til iPad, så det er stor sjanse for at du kan kjøpe et godt tastatur til iPaden din som du blir fornøyd med.

3 ting du bør vurdere før du kjøper et tastatur til iPad

Det er noen ting du bør vurdere før du bestemmer deg for å kjøpe et tastatur til din iPad på siden vår.

Hvis du er usikker på tastaturer til iPad, da det er første gang du vurderer å kjøpe et til iPad, så bruk endelig tiden nedenfor for å lære mer om hva et tastatur til iPad kan gjøre, av de spennende tingene du kan dra nytte av på lang tid.

Vi kommer også inn på de forskjellige tilkoblingstypene som er tilgjengelige for tastaturer for iPads, samt andre spesifikasjoner.

#1 - Typer tastaturer for iPad og deres funksjoner

Det finnes mange forskjellige tastaturer til iPad, og det kan bli flere av dem over tid.

De kan alle brukes til samme formål, men det kan være avgjørende forskjeller mellom dem når det gjelder form og funksjon.

Ønsker du for eksempel en komplett løsning hvor både holder og tastatur følger med på kjøpet, så slår du to fluer i en smekk dersom du mangler begge deler til iPaden din, men siden det følger med deksel, tenk at det bør ideelt sett passe for versjonen av iPad du har og størrelsen.

Her er for eksempel noen av funksjonene som er i tastaturer til iPad:

 • Oppsett. Et tastaturs layout er avgjørende for at du skal kunne skrive riktig, enten du må jobbe med tall eller ord. For å være sikker på å få en nordisk layout for den, gå til innstillingene og velg Dansk. Da får du garantert tilgang til oooo, @-tegn osv.
 • Oppladbart batteri. Noen tastaturer for iPads har et innebygd oppladbart batteri som du kan lade med en medfølgende kabel.
 • Dempede/stille taster. Hvis du vil fikse noen ting på iPaden din på et rolig sted som for eksempel et bibliotek, finnes det noen tastaturer for det med dempet taster som ikke lager mye lyd når du skriver.
 • Støttet operativsystem. Siden en iPad er et Apple- produkt, er tastaturet for den naturligvis kompatibelt med iOS, som er Apples operativsystem.
 • Multienhetsfunksjon. Noen produsenter har laget tastaturer som for eksempel både passer for Windows- og Mac-datamaskiner og Android- og iOS-mobilenheter. Så du har muligheten til å kjøpe den versjonen av et iPad-tastatur for andre enheter uten begrensning.

Du kan lese mer om tastaturene til iPad vi har i vårt utvalg ved å klikke på de spesifikke modellene og lese deres nøyaktige spesifikasjoner.

#2 - Tastaturtilkoblingstyper for iPad

Det finnes ulike tilkoblingstyper for tastaturer for iPads, så det er opp til deg å finne ut hva som fungerer best for deg.

Hvis du ikke vil rote med en kabeltilkobling til ditt fremtidige tastatur, kan det være verdt å vurdere en modell med trådløs tilkobling som for eksempel Bluetooth, slik at alt blir mer fleksibelt for deg.

 • Samlende mottaker. Noen tastaturer for iPads kommer med en samlende mottaker, et modem som du kobler til enhetens port. De fleste samlende mottakere har for eksempel en 2,4 GHz-tilkobling.
 • Blåtann. En svært populær tilkoblingstype som gjentar seg i mange tastaturer til iPads, da den kan gi deg større fleksibilitet dersom du befinner deg i et rom eller transportmiddel hvor det er Wi-Fi-tilkobling.
 • Lynforbindelse. Tastaturene som kun passer for Apple-enheter som iPad eller iPhone bruker lightning-kontakter for å skape forbindelsen mellom for eksempel et tastatur og en iPad.

Du kan klikke på de forskjellige tastaturene våre for iPad og se mer om tilkoblingstypene deres, slik at du kan lære mer om dem før du kjøper.

#3 - Velge en tastaturfarge for iPad

Du kan kjøpe ditt fremtidige tastatur til din iPad i fargen som passer din personlige smak.

Det har ingenting med funksjonene å gjøre, så det handler kun om farger.

Skal du raskt finne tastaturet hjemme hos deg, kan det for eksempel være lurt å gå for en versjon i hvit farge, så sparer du litt tid på å finne det.

Her er noen av fargene som er tilgjengelige for iPad-tastaturer:

 • Hvit
 • Svart
 • Flerfarget

Fordelen med å ha et tastatur til din iPad

Det er ikke alltid like enkelt å skrive på en iPad, selv om den har et virtuelt tastatur.

For det kan være vrient hvis du for eksempel skal organisere og skrive noen viktige e-poster på vei hjem fra jobb mens du pendler med tog.

Hvis du for eksempel skriver tekster eller gjør skoleoppgaver mens du er på steder som hoteller eller bibliotek, hvor det ikke er lett å ha med seg en større bærbar PC, så kan det være tilfelle med et tastatur som passer for din iPad.

Nettopp i transportsammenheng er et tastatur til iPad en nyttig og praktisk størrelse som gjør at det ikke tar mye plass i reisevesken eller sekken.

Med et tastatur til iPad slipper du også å få skitt fra fete fingre på skjermen, slik at du slipper å bruke tid på å rengjøre den.

Tastene på et tastatur til iPad er ofte veldig stillegående, slik at du ikke forstyrrer folk rundt deg med aktiv bruk når du skriver.

Hvis det ikke er mye lys rundt deg, slik at du kan se hvor du skriver, så har et tastatur til iPad bakgrunnsbelyste taster, slik at du enkelt kan fortsette å skrive uten problemer med lys.

Ved å kombinere din iPad med et tastatur har du et bedre og mer praktisk alternativ til den vanlige bærbare datamaskinen.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva