Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

Trådløst tastatur

Her finner du utvalget innen Trådløst tastatur.

Filter
Sortering


Dell Pro KM5221W tastatur og mus (trådløs) 2,4 GHz
Dell Pro KM5221W tastatur og mus (trådløs) 2,4 GHz
Dell Pro KM5221W tastatur og mus (trådløs) 2,4 GHz

Smart trådløst sett med mus og tastatur
Koble til trådløst via 2,4 GHz

     Les mer      Fjernlager
Levering: 8-12 virkedager
Senest 1. januar 2024
Logitech trådløs tastatur (2,4GHz) K360
Logitech trådløs tastatur (2,4GHz) K360
Logitech trådløs tastatur (2,4GHz) K360

Trådløs Unifying tilkobling
18 hurtigtaster

     Les mer      Fjernlager
Levering: 8-12 virkedager
Senest 1. januar 2024
Rapoo 9300M Trådløs Tastatur/Mus (Bluetooth/2,4GHz) Svart
Rapoo 9300M Trådløs Tastatur/Mus (Bluetooth/2,4GHz) Svart
Rapoo 9300M Trådløs Tastatur/Mus (Bluetooth/2,4GHz) Svart

Multi-modus trådløse tilkoblinger
Mus for både venstre- og høyrehendte

     Les mer      Fjernlager
Levering: 10-14 virkedager
Senest 3. januar 2024
Rapoo X1800S Trådløs Tastatur/Mus (2,4GHz) Svart
Rapoo X1800S Trådløs Tastatur/Mus (2,4GHz) Svart
Rapoo X1800S Trådløs Tastatur/Mus (2,4GHz) Svart

Smart trådløst sett med tastatur og mus
Kobles til via Nano USB

     Les mer      Fjernlager
Levering: 10-14 virkedager
Senest 3. januar 2024
Trust Trezo Trådløs Tastatur og mus sett ECO
Trust Trezo Trådløs Tastatur og mus sett ECO
Trust Trezo Trådløs Tastatur og mus sett ECO

Stol på Trezo Wireless Keyboard og mus sett ECO som er spesielt praktisk hvis du vil ha et godt sett til din PC. Tastaturet og mus…

     Les mer      Fjernlager
Levering: 11-19 virkedager
Senest 10. januar 2024

Trådløst tastatur Stort utvalg av trådløse tastaturer

Alle som tilbringer tid ved en datamaskin vet sikkert hvor viktig et godt tastatur er. Det er knapt noe verre enn å sitte og irritere seg over at tastaturet ikke passer til fingrene. Derfor bør du kanskje vurdere å kjøpe et trådløst tastatur. Et trådløst tastatur har mange fordeler. Til en overkommelig pris kan du få et tastatur som passer dine behov og din måte å skrive på. Et trådløst tastatur er ikke designet for å passe inn i en datamaskinkonstruksjon med de begrensningene det må skape. Et løst tastatur er designet for å være et perfekt ergonomisk verktøy uten strukturelle begrensninger. En annen fordel er at du kan bruke den hele tiden. Når du først har funnet det perfekte tastaturet, hvor skriften glir ubekymret, er det ikke noe moro å måtte bytte til et annet. Hvis du for eksempel har jobbet på en stasjonær datamaskin og senere ønsker å fortsette på en bærbar PC hjemme eller på hytta, kan dette gjøres på samme tastatur som du brukte tidligere. Våre trådløse tastaturer kommer med en liten USB-dongle, som bare må installeres i datamaskinens USB-uttak, hvorpå en automatisk installasjon sørger for at tastaturet fungerer umiddelbart.

Teknologien bak det trådløse tastaturet

Når du trenger å bruke et trådløst tastatur og dele fordelene det gir, kan ikke selve installasjonen være mye enklere. Du setter inn den lille USB-dongelen som følger med i datamaskinens USB-uttak. Du slår deretter på tastaturet, som automatisk oppretter en trådløs tilkobling til USB-dongelen. Den nødvendige driverinformasjonen installeres umiddelbart på datamaskinen, hvoretter du kan bruke tastaturet. I praksis vil tastaturet fungere like raskt og stabilt som om det var koblet til via en USB-kabel og samtidig vil det fungere som om det var koblet til via bluetooth. Dette betyr at du oppnår de samme fordelene og hastighetene som en kabel gir, men du bruker de samme trådløse fordelene som en Bluetooth-tilkobling ville gitt deg. Dette oppnås via en avansert trådløs teknologi ved bruk av 2,4 GHz. Dette fungerer veldig stabilt og gir deg en rekkevidde på mange meter. En normal rekkevidde er ca. 10 m., men større rekkevidde kan også oppnås. Bruker du tastaturet ved datamaskinen vil rekkevidden selvsagt ikke være noe problem, men det er likevel viktig å ha en rimelig rekkevidde. Hvis du for eksempel har et mediesenter koblet til TV-en din via datamaskinen, vil du raskt se fordelen med god rekkevidde. Den lar deg ta tastaturet over til sofaen og kontrollere alle funksjoner herfra. Da har du full kontroll og kan stoppe og starte videofilmen, hoppe til neste musikkspor og også kontrollere volumet.

Trådløst tastatur gir en ren arbeidsplass

I vårt store utvalg av trådløse tastaturer finner du enkelt tastaturet som gjør din arbeidsplass til en ren arbeidsplass. Enten du jobber på en datamaskin hjemme eller på jobb, er det n ting som ikke ser pent ut; ledninger og ingen ledninger i det hele tatt som ligger og flyter på bordet. Det er ikke pent og det er upraktisk. Ønsker du å være helt fri fra ledningen på skrivebordet kan det være lurt å vurdere å kjøpe et av våre sett, hvor du får både trådløst tastatur og trådløs mus. Det gir en ryddig og ryddig arbeidsplass og det har en positiv effekt på arbeidsgleden. Samtidig vil både tastaturet og musen fungere sammen med den samme medfølgende USB-dongelen, og derfor kan du bare bruke en USB-port til begge ting. Dersom du ønsker å bruke tastaturet på flere forskjellige datamaskiner, og det er stor sannsynlighet for at du vil, når du opplever fordelene ved å skrive på et ergonomisk og velfungerende tastatur, kan du ganske enkelt koble USB-dongelen til en annen datamaskin, etter som du er klar til å bruke tastaturet igjen, enten du er på ferie, i sommerhuset eller skal bruke det på en helt tredje plass. Dersom du ofte bruker både en stasjonær datamaskin og en bærbar datamaskin, kan løsningen være å kjøpe en løs USB-dongle slik at du har en installert i begge datamaskinene. Etter det er det bare å ta med tastaturet og bruke det til datamaskinen du trenger.

Trådløse tastaturer i flere prisklasser

I vårt store utvalg av trådløse tastaturer finner du tastaturer i alle prisklasser, størrelser og flere farger. Kanskje du leter etter et mindre tastatur for å bruke med en mindre bærbar datamaskin. På små bærbare er ikke alltid tastaturet behagelig å skrive på, det er her et trådløst tastatur virkelig kommer til sin rett. Da kan du oppnå den samme behagelige følelsen under arbeid som du oppnår med større datamaskiner uten å ta mye plass. Velg mellom modeller med eller uten numerisk tastatur, eller vurder en modell med integrert touchpad hvis du ikke vil koble til en mus. Hvis du jobber med store prosjekter, kan det hende du trenger et større tastatur. I vårt utvalg finner du rene arbeidshester hvor nøklene kjærtegnes slik at du oppnår en fin myk touch. Samtidig er byggekvaliteten på topp, så du har en garanti for at tastaturet du har valgt holder til mange års intensiv bruk, en viktig ting når du har funnet det perfekte tastaturet.

Oppnå langt større fleksibilitet når du jobber med et trådløst tastatur. Et trådløst tastatur bruker en USB dongle, som nesten ikke tar noen plass, til å kommunisere trådløst med datamaskinen. Når du velger å bruke trådløst tastatur kan du også f.eks koble til datamaskinen til fjernsynet og styre tingene som skjer på skjermen med lengere avstand. Unngå dumme ledninger og rot ved å bruke trådløs teknologi.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva