Smykkerrenser

Rengjør smykkene dine uten bruk av kjemikalier eller lignende. Via ultralyd blir smykkene dine renset helt ned til de minste kriker og kroker på få minutter

Filtrer
Sortering

Se mer om Smykkerrenser

Stort utvalg av smykkerensere

Det er mange effektive måter å rengjøre smykkene dine på, men en av de raskeste og ofte mest effektive er en ultralydsmykkerens som kan gi smykkene dine en rengjøring som kan matche en profesjonell.

Du får altså en rengjøring som matcher en profesjonell gullsmed, og både skitt og skitt fjernes samtidig som smykkene dine også skinner som nye.

Smykkerensere er ofte små enheter som fungerer ved å sende ut høyfrekvente lydbølger.

Disse bølgene beveger seg gjennom vannet i enheten, og skaper både bobler og ultralydvibrasjoner.

Dette er også kjent som kavitasjonsprosessen, da det nå stressede vannet er i stand til å fjerne forurensning fra smykkene dine.

I motsetning til generelle rengjøringsmetoder for smykker, som å bruke en myk børste og såpevann, kan boblene som dannes her fjerne smussansamlinger i de vanskeligere områdene som kan være vanskelig å nå med en børste.

De fleste ultralydsmykkerensere krever vaskemiddel og oppvarmet vann for å rengjøre effektivt, mens andre fungerer ganske bra med bare vann fra springen.

Selve rengjøringsprosessen tar vanligvis bare noen få minutter og smykkene blir da både rene og skinnende.

Derfor, når det kommer til grundig rengjøring av smykker, er ultralydsmykkerensere utrolig effektive; de kan rense mer enn bare smykker, og noen enheter lar deg til og med rengjøre smykker, proteser, glass og bestikk uten komplikasjoner.

Ultrasoniske smykkerensere er ikke bare forbeholdt profesjonelle lenger, men i stedet kan alle kjøpe et rengjøringsmiddel for hjemme.

4 ting du bør vurdere når du ser på smykkerensere

Når smykkene dine krever seriøs rengjøring, kan det hjelpe å bruke smykkerensere.

Disse kraftige enhetene kan enkelt og raskt fjerne skitt, skitt, olje og i mange tilfeller til og med mugg fra de fleste smykker uten å skade det.

Dette er nettopp fordi de bruker disse ultralydslydbølgene til å rense hjørnene og krokene for smykker som er vanskelige å nå med en børste eller klut.

Noen smykkerensere kan til og med rengjøre ting som glass, barberblader og bestikk.

Før du vurderer hvilken smykkerenser du bør få, bør du imidlertid først og fremst vurdere hvilke materialer smykket ditt er laget av.

#1 - Tåler smykkene dine ultralydrengjøring?

Myke edelstener som perler, opaler og turkis bør ikke legges i smykkerensere, da de kan bli skadet og slått.

Det er det samme med edelstener med feil, sprekker eller lignende, da de kan risikere å få biter slått av seg.

Hardere edelstener er bedre egnet til smykkerensere, som diamanter, safirer, rubiner og lignende; det samme gjelder også metaller som gull, sølv og platina.

Ultralydsmykkerensere er imidlertid ikke alltid effektive for å fjerne flekker fra sølv, men dette er ofte noe du kan undersøke om de enkelte smykkerenserne, da det kan variere.

#2 - Rengjøringsmetode i smykkerenseren din

De mest populære, og ifølge mange også de mest effektive, metodene og enhetene er ultralyd.

Ultralydsmykkerenseren bruker vann til å forsiktig fjerne skitt og skitt, og du kan oppleve at noen enheter også bruker damp for å få smykkene dine til å skinne som nye.

Andre smykkerensere er kun manuelle og krever derfor at du skrubber og polerer smykkene dine selv slik at de skinner.

Ulike typer smykker krever ulike typer rengjøring, og det er derfor også essensielt at du sørger for at dine rensemetoder passer til dine spesifikke smykker.

Ultralyd- og smykkerensere med damp er vanligvis trygge å bruke med de fleste karbider, men dette kan variere avhengig av edelstenene i smykkene dine.

Trygge edelstener å bruke i denne typen maskiner er oftest diamanter, cubic zirconia, safir, rubin, granat og ametyst.

Edelstener av mykere natur, som smaragd, onyx, opal, topas, rav, perlemor og noen typer fargede edelstener kan derimot bli skadet ved å brukes i denne typen maskiner.

#2 - Størrelsen på smykkerenseren din

Størrelsen på smykkerenseren din kan være viktig; hvis det er for stort vil det ta mye mer plass og det kan være vanskeligere å oppbevare det når du ikke bruker det, men hvis det er for lite risikerer du å måtte rense smykket etter tur, siden det ikke er plass til dem alle.

Derfor må smykkerenseren både være stor nok til å ha plass til smykkene dine, men også liten nok til å pakkes bort når du ikke bruker den.

Hvor stor eller liten smykkerenseren skal være, avhenger også av hvor mange smykker du vil rengjøre på en gang.

Har du derfor en stor samling, lønner det seg ofte mer å se på en større maskin, eller gjenbrukskluter som kan rense flere smykker.

#3 - Rengjøringsmiddelet for smykkerenseren din

Noen smykkerensere krever et spesifikt rengjøringsmiddel for å kunne fjerne flekker, smuss og lignende.

Andre maskiner går kun på vann, men du kan fortsatt tilsette litt såpe om du vil.

Hvis du derimot vil finne et rengjøringsmiddel som kan gjøre jobben, men ikke vil bruke sterke kjemikalier, kan du se på skånsomme rengjøringsmidler som bruker mer naturlige ingredienser.

De fleste smykkerensere inneholder vanligvis ammoniakk og isopropylalkohol, så du bør være forsiktig og våken når du bruker kjemikaliene.

#4 - Fordeler og ulemper med smykkerensere

Å bruke en ultralydsmykkerenser kan ha både fordeler og ulemper, og det er lurt å ha oversikt over det før du kjøper smykkerensere.

Først av alt er en god ultralydsmykkerenser en effektiv rengjøringsmaskin som kan brukes på en lang rekke enheter, som smykker, briller, proteser, små metallverktøy og mange andre.

Smykkerensere gjør også rengjøring av smykker både raskt og enkelt, noe som hjelper deg med å spare både tid og energi.

Renseprosessen er også veldig lik hvordan den gjøres av profesjonelle gullsmeder, hvor smykker legges i vann, vanligvis med vaskemidler også, og blir fullstendig rengjort, ettersom vannet når alle de vanskelige stedene.

Maskinene kan rense flere smykker på en gang, noe som effektiviserer renseprosessen, og rengjøringen er ofte skånsom nok til å håndtere flere typer smykker.

Du kan manuelt styre både varmen og intensiteten på maskinen slik at den passer til tingene du har der inne.

En stor ulempe med de fleste smykkerensere er imidlertid at ikke alle smykker er trygge å bruke i det, da de kan bli skadet; dette gjelder spesielt mykere edelstener og billigere smykker.

Dette betyr imidlertid ikke at du fortsatt ikke vil kunne ha stor glede av å ha en ultralydrens hjemme, da du fortsatt kan rengjøre mange andre ting.

Dette gjør at du kan spare på vasketiden og heller bruke den på andre ting, enten det er jobb, avslapning eller noe annet.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva