Wake-up Light

Wake Up Light er for deg som er misfornøyd med å bli vekket av tradisjonelle vekkerklokker. Med et Wake Up Light får du en perfekt start på dagen.

Filtrer
Sortering

Se mer om Wake-up Light

5 Annen Wake Up Light, fra kun 599 DKK

Wake Up Light er en annen type vekkerklokke, hvor du i stedet for å bli vekket av lyd, blir vekket av lys. Det er ofte en mye hyggeligere måte å våkne på, spesielt fordi Wake Up Light starter med å skru opp lyset like sakte for så til slutt å sende ut så mye lys at du ikke kan unngå å våkne. Wake Up Light er derfor veldig lik solens lys, som gradvis blir sterkere og sterkere. Det er derfor en god mulighet for deg å våkne på en mye mer naturlig måte enn du gjør når du blir vekket av en høy, skarp lyd som avbryter deg midt i søvnen.

Wake Up Light er sunnere for kroppen enn tradisjonelle vekkerklokker

Selv om vekkerklokker har vært populære i mange år, har de sjelden god effekt på kroppen om morgenen. Det er ikke bra å våkne veldig plutselig fordi vekkerklokken ringer. Det er bedre å våkne gradvis, slik at kroppen sakte tilpasser seg det faktum at den nå må våkne. Derfor er et Wake Up Light langt sunnere enn en vekkerklokke. Du stiller inn Wake Up Light til å vekke deg på det tidspunktet du ønsker å stå opp. Hvis du må opp klokken syv, vil du fortsatt være våken der. Wake Up Light starter akkurat prosessen med å vekke deg mye tidligere enn en vekkerklokke gjør. Det begynner sakte å lyse svakt, en stund før du må være våken. Dette betyr at kroppen din begynner å våkne like sakte.

Wake Up Light gir deg en god start på dagen

Forskning viser at en god start på dagen er viktig for hvordan resten av dagen din blir. Hvis du har en brå oppvåkning hver morgen, kan det hjelpe å gi en dårlig start på dagen, hver morgen. Det er ikke bra for resten av dagen. Dette kan bety at du ikke kan prestere optimalt på jobb og kanskje ikke oppnår det du ønsker i det hele tatt. Det er veldig forskjellig hvordan vi liker å våkne. De fleste av oss liker imidlertid ikke den skarpe lyden av vekkerklokken som bryter i søvn og river oss ut av den. Wake Up Light gir deg en mye mildere oppvåkning, og har du for mange dårlige morgener på grunn av vekkerklokken din, er det absolutt verdt å vurdere å kjøpe en slik at du også blir kvitt den skremmende pipen.

Få barna dine ut av fjærene lettere med Wake Up Light

Hvis du er forelder, sliter du sannsynligvis ofte med å få barna dine ut av fjærene i tide til at de kommer til institusjon eller skole. I mange barnefamilier går hverdagen etter en stram timeplan, og det er derfor ikke tid på morgenen til at barna dine ikke klarer å våkne eller ikke gidder å stå opp. I likhet med deg synes barna dine sannsynligvis ikke det er gøy å bli vekket av en vekkerklokke. Det kan derfor være en god idé for deg å vurdere å kjøpe et Wake Up Light til dem. Dette er med på å gjøre det lettere for deg å få dem ut av fjærene. Med Wake Up Light våkner de sakte når lyset tennes. Det er derfor ikke den samme typen brå oppvåkning, der noen barn kan finne på å skru av vekkerklokken og så bare snu og sove videre.

Wake Up Light er et godt alternativ for deg som må stå opp veldig tidlig

Hvis du må stå opp veldig tidlig, kan det være vanskelig for deg å stå opp. Det kan være at du har en jobb som krever at du kommer inn midt på natten. Det kan også være at du bare må stå opp tidlig for å få det hele ferdig før resten av huset våkner. Selv om du må stå opp tidlig, er det fortsatt deilig å bli vekket på en rolig og naturlig måte. Det er likevel med på å gi deg den beste starten på dagen. Wake Up Light kan hjelpe med det. Spesielt om vinteren, når morgenene er veldig mørke. Står du opp mye tidligere enn partneren din, er det lurt å vurdere hvordan du kan stå opp slik at du forstyrrer han eller henne minst mulig. Det er også irriterende for dem om de våkner når du står opp. Det kan være vanskelig å unngå med vekkerklokke. Et Wake Up Light kan også være en smartere løsning.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva