LexCom connector

LexCom er en serie datanettverksløsninger med fokus på høy kvalitet. En LexCom Konnektor brukes vanligvis i et stativskap, hvor du kan ha 200 uttak totalt.

Filtrer
Sortering

Se mer om LexCom connector

LexCom Konnektor - Smart verktøyfri montering

På denne siden finner du vårt utvalg av både skjermede og uskjermede LexCom-kontakter, og modeller som passer til flere forskjellige typer kabler, som Cat 5e, Cat 6 og Cat 6a.

En LexCom Konnektor overholder alle gjeldende standarder, som ANSI, TIA, EIA-568 A og B ; sistnevnte er en standard innen fargekoding, som viser hvordan du plasserer de åtte lederne fra en kabel i kontakten.

LexCom er en serie datanettverksløsninger med fokus på høy kvalitet, og finnes typisk i et rackskap hvor det kan være opptil 200 IT- patchpaneluttak .

Alle disse uttakene må mates inn i en koblingsplugg i den andre enden; med en LexCom-kontakt er du garantert en plugg som passer perfekt til dansk installasjon.

De forskjellige LexCom-variantene

Det finnes mange forskjellige typer kontakter fra LexCom, og de mest brukte og dermed mest populære er LexCom 500 Connectors, som både kan trekke mye mer, men også ofte er raskere.

De passer vanligvis også best med de vanligste Ethernet-kontaktene, men det betyr ikke at du ikke også kan komme over de andre variantene.

LexCom 500 kontakter

De skjermede 500 STP-variantene har en båndbredde på 500 MHz, og kan oppnå hastigheter på opptil 10 Gbit/s Ethernet, Cat6a, uten komplikasjoner.

Systemene velges dersom du for eksempel trenger skjerming mot forstyrrende støy og forstyrrelser fra andre kabler eller maskiner.

Disse kontakttypene har større båndbredde enn Lexcom 250, og derfor er systemet ofte også mindre sårbart med tanke på støy.

Derfor velges også denne typen kontakt i hovedsak når det ønskes større båndbredde enn det applikasjonene krever; dermed sikrer du også et mer robust datanettverk.

LexComs 500 kontakter utmerker seg i rack-skap, hvor du kan ha over 200 uttak i det som kalles en datakontaktportal, som alle må føres til t-kontakten i den andre enden av kabelen.

Disse kontaktene er laget med et fremtidsrettet system som støtter Ethernet-standarden for 10 Gbit/s; derfor er den ideell for datanettverk der morgendagens hastigheter er nødvendig.

Dette gjelder for eksempel i grafiske bedrifter og serverrom, og også bransjer der det kan være behov for et nettverk som er beskyttet mot støy fra eksterne kilder, som HF-armaturer, frekvensomformere og radiosendere, maskiner eller andre typer. av kabler.

Disse kontakttypene oppfyller så og si alle kravene du måtte ha til moderne kabling, og er beregnet på kabler av typen Cat6a.

Cat6a i LexCom 500-kontakter

CAT6A-kabel muliggjør overføring av ekstremt høy datahastighet på opptil 10Gbps og med en frekvens på 500Mhz.

Faktisk støtter CAT6A fullt ut 10GBASE-T opptil 100 meter i kanallengde, noe som sikrer at den kan støtte de raskeste Ethernet-applikasjonene.

Det er 2 hovedtyper CAT6A-kabel som overholder disse standardene, skjermet og uskjermet, ofte referert til som F/UTP og U/UTP.

Noen bruker begrepene FTP og UTP for å skille mellom skjermet og uskjermet kabel, men i henhold til ISO/IEC-standarder angir de første bokstavene typen overordnet skjerming, mens de siste bokstavene angir type skjerming på hvert par og det balanserte elementet.

Derfor er F/UTP og U/UTP den enkleste måten å skille kabeltyper.

CAT6A U/UTP betyr at kabelen består av 4 uskjermede tvunnede par og ingen ytre skjerming.

CAT6A F/UTP betyr at kabelen består av 4 uskjermede tvunnede par, men den inneholder en ytre folieskjerm; dette er en skjermet kabel.

Det er også S/FTP (skjermet/folietvinnet par) kabel, vanligvis en CAT7-kabel som har fire individuelt skjermede par og en ytre skjermfletting rundt alle fire parene.

CAT 6A U/UTP er konstruert på en spesifikk måte for å minimere kryssprat og ANEXT.

Dette inkluderer større ledere (minimum 23 AWG), tettere svinger, ekstra indre luftrom, en intern separator mellom parene og tykkere ytre kappe; disse egenskapene øker typisk kabelens ytre diameter.

CAT6A F/UTP er konstruert på lignende måte, men den inneholder en ytre folieskjerm under den ytre kabelkappen.

LexCom 250 kontakter

Disse uskjermede 250-kontaktene har en båndbredde på 250 MHz og kan kjøre hastigheter som 10, 100 og 1000 Mbit/s Ethernet, Cat 6.

Dette systemet velges vanligvis når det ikke er behov for beskyttelse mot støy.

LexCom 250 har større båndbredde enn LexCom 125, og er generelt mindre sårbar for støy; derfor er dette systemet også generelt valgt der det ønskes større båndbredde enn applikasjonene krever.

Dette sikrer også et mer robust datanettverk.

I likhet med sine 500 arter kan disse variantene også brukes i rack-skap, hvor du har denne datakontaktportalen, 200 kontakter som må mates ut til en Konnektor-kontakt i den andre enden.

Denne varianten finner du oftest i større bedrifter og borettslag, hvor det ikke er behov for like mye skjerming mot støy og forstyrrelser fra ulike maskiner og kabler som for eksempel i industrien.

I likhet med sine jevnaldrende, oppfyller 250-kontaktene også kravene til moderne kabling, og er også fargekodet for å vise deg hvordan du best kan plassere de 8 lederne fra kabelen inn i kontakten.

Disse kontaktene er imidlertid beregnet for Cat 6-kabeltyper.

Cat6 i LexCom 250-kontakter

CAT6 er sjette generasjon Ethernet-kabler som brukes i bedrifts- og hjemmenettverk og den nåværende "typiske" kablingsstandarden som brukes i moderne kontorbygg.

CAT6 er bakoverkompatibel med CAT5e- og CAT5-standardene som kom før den.

Disse kablene støtter Ethernet-datahastigheter på opptil 1 gigabit per sekund.

CAT6-kabler kan også romme 10 Gigabit Ethernet-tilkoblinger over en begrenset avstand på rundt 55 meter.

Category 6 Augmented-kabelen, også kjent som CAT6a, forbedrer CAT6 Ethernet-kablene.

CAT6a støtter datahastigheter på 10 Gigabit, og er både tykkere og dyrere enn CAT6.

CAT6 støtter en frekvens på 250MHz.

Hovedforskjellen mellom CAT6 og CAT5e er overføringsytelsen; CAT6 har en tykkere måler og tettere vri, noe som reduserer interferens.

Den har også et mer forbedret returtap og innsettingstap og samme nivå av ekstern krysstale enn CAT5e.

Dette betyr at den har et høyere signal-til-støy-forhold sammenlignet med CAT5e.

LexCom 125-kontakt

LexCom 125 har en båndbredde på 125 MHz, og kan kjøre hastigheter som 10, 100 og 1000 Mbit/s Ethernet, Cat5e.

Disse kontakttypene er også ganske anvendelige i rackskap, men brukes hovedsakelig i borettslag, private hjem og kontorer , hvor det ikke er behov for skjerming eller behov for store datamengder.

Disse kontaktene er beregnet på Cat5e-typer, og er fargekodet slik at du kan se hvilke kabler og hvordan de skal plasseres i selve kontakten.

Bortsett fra deres MHz-hastighet og kabeltype, er denne kabeltypen svært lik deres congener; men de er også ofte den billigere varianten.

Cat5e i LexCom 125-kontakter

CAT5e er en forbedring av CAT5-standarden; dette er representert med ordet e.

Mens både CAT5- og CAT5e-kabler kan overføre data gjennom en rekke nettverk og motvirke strålingstilstrømning, har CAT5e fremskritt som resulterer i en bedre kommunikasjonsprosess.

CAT5e kan håndtere situasjoner som crosstalk og EMI bedre enn CAT5-standarden.

CAT5e er tvunnet par kabler som kommer med en maksimal frekvens på 100MHz ; CAT5e-kabler brukes til telefoni- og videosignaloverføring.

CAT5e-kabelen kan overføre 100 Mbps Ethernet over en avstand på 100 meter.

Det er den billigste moderne kategorikabelen, men ettersom Cat6-kabelen fortsetter å falle i pris, er kostnadsbesparelsene til Cat5e kanskje ikke verdt de langsommere hastighetene.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva