Strekkodeskanner

Her finner du utvalget innen Strekkodeskanner.

Filter
Sortering


Strekkode skanner

I denne kategorien finner du strekkodelesere for både bedrift og privat bruk. Hos oss finner du et stort utvalg av ulike strekkodeskannere.

Strekkodeskanneren brukes til å lese strekkoder på produkter og emballasje via en laserstråle som reflekterer strekkoden, den vil kunne lese informasjonen på pakken.

Med en strekkodeskanner trenger du ikke lenger å legge inn produktene manuelt i systemet, med bare ett klikk kan du få informasjonen på skjermen uten skrivefeil osv.

Hos avXperten har vi i tillegg til strekkodeskanneren et stort utvalg av andre produkter til kontoret . Se f.eks. Magnetisk kortleser , skrivere , makuleringsmaskiner , lamineringsmaskiner .

5 ting du bør vurdere før du investerer i en strekkodeskanner

Før du går ut og investerer i en strekkodeskanner, er det mange ting du bør vurdere, da det finnes mange forskjellige der ute.

Nedenfor presenteres 5 punkter som bør vurderes før du velger dine strekkodeskannere, for å finne den som best passer dine behov.

Strekkodeleser

#1 Antall skanninger pr sekund

Antall skanninger pr sekund bestemmer hvor mange skanninger strekkodeleseren kan skanne på et enkelt sekund.

Dette kan være avgjørende hvis du jobber med strekkodeleseren hver dag og den skal kunne skanne mange produkter.

En strekkodeskanner med et høyt antall skanninger per sekund vil raskt kunne skanne gjennom en haug med produkter og forbedre arbeidsflyten.

Vi har strekkodeskannere som kan skanne mellom 120 skanninger per sekund til 500 skanninger per sekund, så det er definitivt en for dine behov.

Hvis du har f.eks. Din egen nettbutikk hvor du kan ha det ekstra travelt i opp mot julemånedene, så det er greit å ha en strekkodeleser som kan skanne mange produkter på kort tid slik at du kan følge med på bestillingene.

#2 Avstand

Avstanden mellom strekkodeleseren og strekkoden kan variere avhengig av hvilken strekkodemaskin det er.

Ved å ha lengre rekkevidde trenger du ikke ha strekkodeleseren veldig nær strekkoden for at den skal lese koden.

Det er spesielt praktisk hvis du f.eks. har mange produkter på høye hyller og andre steder hvor det er vanskelig å komme til kan du ganske enkelt skanne strekkoden på lengre avstand.

Det kan også spare deg for tid på jobben ved å ha en strekkodeskanner med lengre rekkevidde, slik at du ikke trenger å ha stige etc. for å nå strekkoden.

#3 Ergonomisk

Når du jobber med strekkodeleseren hver dag og i mange timer, er det også viktig at den er fin å ha i hånden.

Med ergonomiske strekkodelesere får du noen av markedets beste strekkodeskannere hvor fokus er på designet og at den ligger godt i hånden.

De er designet slik at de ikke belaster hånd og ledd når du bruker dem i flere timer i løpet av dagen.

Ergonomi kan forbedre arbeidsmiljøet ditt, derfor er det viktig å ha ergonomiske produkter for å avlaste kroppen under arbeid. Se vårt utvalg av ergonomiske produkter her .

Skann

#4 Trådløs eller kablet

En annen ting å vurdere er om strekkodeskanneren må være trådløs eller om det er greit at den er kablet til en base. Det er mange fordeler med en trådløs strekkodeleser.

Hvis den er trådløs, har du muligheten til å ta den med deg rundt for å skanne strekkodene.

Det vil gi mer frihet da du ikke er koblet til en base, hvor det er begrenset hvor langt du kan gå fra basen.

Spesielt praktisk er det hvis du må gå gjennom lageret eller lignende for å skanne strekkoder, fremfor å måtte flytte produktene til kassen.

#5 Støtt industristandarden

Selv om alle strekkoder er like, er det faktisk forskjeller mellom dem og det finnes også flere forskjellige strekkodetyper.

Det er derfor viktig å velge en strekkodeleser som støtter strekkodene i bransjen.

Se etter disse strekkodeskannere som støtter disse kodene for å sikre at strekkodeskanneren støtter industristandarden:

  • Kode 39
  • Kode 128
  • EAN-13
  • ISBN
  • Interleaved 2/5
  • UPC-A

Vanlige spørsmål om strekkodeleseren

Hvordan skanner jeg en strekkode?

Noen strekkodelesere har en knapp som du må trykke på for å skanne strekkoden mens andre kan skanne strekkoden ved å bare plassere laseren over strekkoden og så skanner den strekkoden automatisk.

Kan du skanne med telefonen?

De fleste telefoner i dag kan skanne strekkoder som QR-koder, som har blitt stadig mer populært å bruke. Mange bedrifter bruker det, f.eks. dersom pakker må sendes/hentes etc. Ved å skanne en QR-kode på telefonen vil du kunne bli henvist til andre sider mm.

Hvordan skanner jeg med telefonen?

Uansett om du har en iPhone eller Android-telefon, har du muligheten til å skanne strekkoder som QR-koder. På smarttelefonen din åpner du ganske enkelt kameraet og sveiper det over QR-koden, hvor en gul ramme vil vises. Plasser QR-koden innenfor den gule rammen for å lese koden. Noen Android-telefoner krever en app for å lese QR-koden, siden disse smarttelefonene ikke har innebygd Google Lens.

Her er vårt utvalg innen Strekkodeskanner.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva