Elektrisk gryte

I denne kategorien finner du utvalget innen Elektrisk gryte.

Filter
Sortering


Russell Hobbs Multikoker 750W (6,5L)
Russell Hobbs Multikoker 750W (6,5L)
Russell Hobbs Multikoker 750W (6,5L)

8 kokefunksjoner
59 % mer energieffektiv enn vanlig ovn

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 7. mars 2024

Lag spennende retter med slow cookers og crock-potter

I denne kategorien finner du et spennende utvalg av slow cookers, crock pots og elektriske gryter. Med en av disse kan du enkelt lage deilige lenge tilberedte retter, som pulled pork, gulasj og andre kjøttretter, uten å bruke for mye tid.

Slow cookers, crock-pots og elektriske gryter er alle kjøkkenredskaper som egner seg til å småkoke retter og retter som tilberedes ved lav temperatur over lengre tid.

Hos oss kan du også finne et stort utvalg av annet kjøkkenutstyr, se f.eks. Airfryer , dampkokere , miniovner og miksere .

Ulike

Hva er forskjellen mellom slow cookers, crock pots og elektriske gryter?

På denne siden finner du både slow cookers, crock pots og elektriske gryter under samme kategori og det er det en god grunn til.

Det er ikke stor forskjell på de tre kjøkkenredskapene og de kan faktisk enkelt brukes til samme formål. Det er imidlertid små størrelsesforskjeller mellom de tre.

Slow cooker

The slow cooker ligner mest på crock pot og noen crock pots kan til og med erstatte slow cooker, men omvendt kan ikke slow cooker erstatte crock pot helt.

En av de største forskjellene er konstruksjonen av de to kjøkkenverktøyene. Slowcookeren har en indre bolle av metall og varmes opp av varmeelementer i bunnen av slowcookeren.

Siden varmeelementene er i bunnen er det bunnen som får mest varme og den er derfor ikke jevnt fordelt i hele slowcookeren.

Crock pott

Crock-pot er egentlig navnet på et merke som kom på markedet på 70-tallet og har siden vært et kjøkkenredskap som mange elsker å ha på kjøkkenet sitt.

Crockpotten brukes til større oppgaver som slowcookeren ikke takler, f.eks. mat til mange flere eller til retter som krever at varmen fordeles jevnt.

Crockpotens bolle er laget av steintøy i stedet for metall, og måten den varmes opp på er også annerledes.

Crockpotens bolle varmes opp i en beholder som sørger for at hele bollen varmes opp, i stedet for bare bunnen, som i slowcookeren.

Derfor kan resultatet av tilberedningen variere litt avhengig av om du koker den i slow cooker eller om du koker den i crock pot.

Elektrisk panne

Den elektriske gryten er også veldig lik saktekokeren, og de kan til og med se identiske ut.

Den elektriske kjelen er ofte bredere enn saktekokeren og kan ikke alltid produsere samme mengde varme som saktekokeren eller crockpotten kan.

Oppvarmingsmetoden på den elektriske pannen ligner på slow cooker, hvor oppvarmingen kommer fra bunnen av pannen og du må derfor sørge for å røre i pannen.

Noen elektriske gryter har i tillegg ikke alltid en timer-funksjon eller en funksjon for å kontrollere temperaturen, da den rett og slett varmes opp etter en viss temperatur.

5 gode grunner til å kjøpe en slowcooker

Hvis du fortsatt sitter og vurderer om noen av de ovennevnte faktisk er noe for deg, så vil punktene under forhåpentligvis hjelpe deg med å ta et valg.

Nedenfor presenteres noen gode grunner til hvorfor du bør kjøpe en slowcooker og hvilke spennende retter du kan lage med den.

#1 Spar tid på matlaging

Alt du trenger å gjøre med slow cooker og crock pot er å kaste i alle ingrediensene og starte dem.

Det kan du enkelt gjøre før du f.eks. møte på jobb eller slippe av barna. Maten kan enkelt stå og ordne seg selv mens du er på jobb.

Når du endelig får fri og kommer hjem, er maten klar til servering. Slutt å skynde deg hjem for å lage middag og bruk mer tid med familien.

#2 Utforsk nye deilige retter

Det er mange som synes retter som pulled pork og langtidsstekt indrefilet av svin og svinekjeft er deilig, men synes at de tar for lang tid å tilberede.

Det tar bare lang tid hvis du først begynner å lage mat når du får fri. Hvis du kaster den i slow cookeren eller crock pot før du går ut døren om morgenen, har du deilig mørt kjøtt til middag.

Så det er mange nye spennende retter du kan prøve å lage med slow cooker og crock pot. Nedenfor er bare noen få eksempler.

  • Risotto
  • Langtidsstekt roastbiff
  • Langstekt hel kylling
  • Ulike karriretter
  • Pulled roast pork

# 3 Lag mat for flere personer samtidig

Hvis det skal tilberedes mat for et større selskap enn familien, så er oppskrifter tilberedt i slowcooker og crock-pot en åpenbar ID.

Det sparer tid slik at du har mer tid til å fokusere på andre ting før gjestene kommer. Det kan f.eks. være å rydde eller pynte, mens maten ordner seg selv.

Slow cookeren kan enkelt lage mat til flere personer om gangen. Du kan f.eks. lage pulled pork eller langtidsstekt svinekjeft til 6-8 personer om gangen.

I tillegg til kjøttet kan du også tilberede tilbehør som ris og grønnsaker i samme slow cooker og crock-pot som kjøttet er tilberedt i, noe som gir litt mer smak til tilbehøret.

#4 Lett å rengjøre

Etter at maten er spist og må rengjøres, er det faktisk ikke mye rengjøring å gjøre med slow cooker og crock pot.

Det eneste som må rengjøres er bollen som maten er tilberedt i og lokket ev.

Derfor er det ikke mye å gjøre når du tilbereder mat i en slow cooker og crock-pot. På travle dager er de kjøkkenredskaper som kan spare deg for mye tid.

De aller fleste boller og lokk på slowcookeren kan kastes i oppvaskmaskinen, men vi anbefaler å rengjøre steintøyskåler for hånd, da de kan bli skadet i oppvaskmaskinen.

De

#5 Multi kjøkkenverktøy

Slow cooker og crock pot er et fantastisk kjøkkenverktøy å ha på kjøkkenet, nettopp fordi de kan håndtere så mange forskjellige oppgaver.

De to kjøkkenredskapene kan potensielt erstatte flere av kjøkkenredskapene dine dersom du mangler plass på kjøkkenet.

Med en slow cooker eller crock-pot kan du potensielt erstatte følgende kjøkkenutstyr:

Vanlige spørsmål om saktekokeren

Kan du koke ris i en slow cooker?

Du kan enkelt koke ris i en saktekoker hvis du ikke har riskoker eller annet lignende kjøkkenutstyr tilgjengelig. Du skal imidlertid være oppmerksom på at ikke alle saktekokere har en timerfunksjon, som sørger for at den slår seg av når risen er ferdig kokt.

Kan du bake i en slowcooker?

Du kan bake i en slow cooker, men ikke alle typer baking kan gjøres i slow cooker. Baking av småkaker og andre småkaker kan enkelt gjøres i slow cookeren, da disse bakevarene ikke krever mye varme sammenlignet med større bakevarer.

Hvordan bruke en saktekoker?

En slowcooker er enkel å bruke da du bare trenger å kaste ingrediensene i slowcookeren og slå den på. Den vil deretter stille maten tilberede ved lav temperatur til slow cookeren er slått av eller stoppet av timer-funksjonen.

Her finner du utvalget innen Elektrisk gryte.

Type
0
0
0
0
Velg alle
Kapacitet (L)
Min:
Max:
Merke
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Farge
0
0
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva