Mac Lader

Nedenfor finner du utvalget innen Mac Lader.

Filter
Sortering


MagSafe Strømforsyning 60W (MacBook Pro 13tm) Apple
MagSafe Strømforsyning 60W (MacBook Pro 13tm) Apple
MagSafe Strømforsyning 60W (MacBook Pro 13tm) Apple

Original Apple 60W MacBook lader
MC461Z/A med MagSafe 1 L-Style

     Les mer      Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 23. april 2024

Mac-lader for alle typer Mac, se utvalget her

Mac-er er en veldig spesiell type bærbar datamaskin. Mac er egentlig bare navnet på en spesiell type PC som er produsert av Apple. Apple er et selskap som har fått enorm popularitet i elektronikkmarkedet de siste årene, og ser man på produktene de produserer kan det ikke overraske noen. Mac-er er vakre og stilige i design, de er lette å bære rundt på, de har lang batterilevetid og operativsystemene deres er smarte og enkle å navigere rundt for selv de mest uerfarne innen IT. Det er derfor også mange, spesielt fra den yngre generasjonen, som nå sverger til å bruke Mac fremfor vanlige PC-er. Er du en av dem som eier en PC av denne typen, kan du ha nytte av å lese her for å lære mer om ladere og lading til denne typen maskiner. Til tross for at de er utstyrt med et veldig godt batteri, trenger alle Mac-datamaskiner en Mac -lader . En lader for en datamaskin fungerer på nøyaktig samme måte som en lader for en smarttelefon eller annen elektronisk enhet. Når datamaskinen er nær ved å gå tom for strøm eller slås av, kobler du Mac-en til en kompatibel Mac-lader. Etter noen timer er maskinen tilbake til full effektmodus. Når du kjøper din nye Mac, følger det automatisk med en lader. Dessverre slites disse ut raskere enn datamaskinen gjør.

Slik velger du riktig lader for din Mac

En manglende eller tapt lader for Mac er heldigvis tilgjengelig. Eier du en velfungerende lader, men ønsker en ekstra for sikkerhets skyld, bør du også lese videre her. Vi er her for å hjelpe deg som ikke ønsker å betale en premie for en lader i selve Apple-butikken. I stedet tilbyr vi et utvalg kvalitetsladere til rimelige priser. Før du investerer i en av disse, er det imidlertid et par ting du bør huske å sjekke opp. For det første er det ekstremt viktig at laderen din er kompatibel med Mac-en din. I likhet med smarttelefoner oppdateres Mac-datamaskiner hele tiden, og noen ganger har de nyere modellene betydelige endringer når det kommer til laderplugger og -kabler. Når du sammenligner din Mac med vårt utvalg av ladere, bør du se på produksjonsnavnet. Ofte er det størrelsen på pluggen som går inn i Mac-en som utgjør forskjellen, så velger du feil lader vil du ikke kunne bruke den aktivt med datamaskinen i det hele tatt. Husk derfor alltid å sjekke om laderen er kompatibel med datamaskinen din før du legger den i kurven og kjøper.

Om våre produkter

På vår nettside finner du et bredt utvalg av ladere fra merket Magsafe. En Magsafe-lader er en av de mest pålitelige på markedet. Magsafe ble opprinnelig utviklet og produsert av Apple selv. Dette er med på å sikre at denne typen ladere alltid er 100 prosent kompatible og fungerer godt med deres respektive Mac-er. Apple er kjent for å sette høy pris på kvalitet og forbrukertilfredshet, og med en investering i en lader fra Magsafe kan du derfor bli sikker på å få pengene dine verdt. Alle laderne i denne serien kjennetegnes også av det samme enkle, hvite designet med runde kanter, som også kjennetegner Mac-er og Apple-produkter generelt. I mange butikker og på mange nettsider har du muligheten til å kjøpe billige imitasjoner av ekte Mac-ladere. Dette fraråder vi på det sterkeste. Mange av disse modellene har vist seg å være dårlig produsert, dårlig ledende og i noen tilfeller til og med farlige å bruke. Selv om det kan være frustrerende å punge ut med penger for en lader, bør du derfor velge kvalitet fremfor sparing på akkurat denne fronten. En god lader vil også vare lenger og dermed spare deg penger i det lange løp.

Slik bruker du Mac-laderen i utlandet

Alle våre ladere for Mac er designet med en klassisk strømplugg med to runde pinner. På flere av modellene kan disse bena skiftes ut dersom de ryker eller blir bøyd. På den måten slipper du å kjøpe en helt ny lader. Den smarte designen kan imidlertid utgjøre et problem når du reiser til utlandet. Strømpluggen på ladere fra Magsafe er ikke kompatible med strømpluggene i enkelte land både i og utenfor Europa. Skal du reise til et land hvor dette er et problem, vil vi derfor anbefale at du tar med deg en smartadapter. Du finner også vårt store utvalg av adaptere for både strømplugger og andre typer plugger og kabler her på nettsiden.

Har du mistet laderen til din MacBook så kan du finne en ny smart lader til MacBooken din her. Ellers kan kjøpe en ekstra lader til din MacBook, så du alltid har en i vesken og en der hvor du normalt bruker Apple MacBook. På denne måten sørger du for at du ikke drar noe sted uten laderen til MacBooken og står uten strøm.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva