Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

WiFi høyttaler

Finn WiFi høyttaler på denne siden.

Filter
Sortering


Google Nest Mini høyttaler (Gen. 2) Mørk grå
 1 Anmeldelse
Google Nest Mini høyttaler (Gen. 2) Mørk grå
Google Nest Mini høyttaler (Gen. 2) Mørk grå
 1 Anmeldelse

360 graders høyttaler med integrert forsterker
Støtter stemmestyring med Google Home Assistant

     Les mer      På lager
Jays s-Living Three BT / Wi-Fi Høyttaler (Multiroom) Hvit
Jays s-Living Three BT / Wi-Fi Høyttaler (Multiroom) Hvit
Jays s-Living Three BT / Wi-Fi Høyttaler (Multiroom) Hvit

Multifunksjonell høyttaler med Smart Home-kompatibilitet
Multiroms funksjon

     Les mer      Fjernlager
Levering: 4-6 virkedager
Senest 12. desember 2023

WiFi Speaker - Trådløse høyttalere i høy kvalitet

Hvis du trenger et par nye trådløse høyttalere , vil du kanskje ha et sett med WiFi-høyttalere til hjemmet ditt.

Her kan du finne et utvalg ulike WiFi-høyttalere og lydanlegg, slik at du kan bygge akkurat det lydanlegget du vil ha hjemme.

Forskjellen mellom bluetooth- og WiFi-høyttalere er at selv om begge typer høyttalere bruker en trådløs tilkobling, bruker de to forskjellige tilkoblinger for å oppnå samme formål.

Der bluetooth kun er en direkte tilkobling fra enhet til enhet, er WiFi en mer generell tilkobling der høyttalerne kobles til et eksisterende WiFi-nettverk.

Med et WiFi-nettverk trenger du heller ikke bry deg med å måtte kjøre mange ledninger mellom alle enhetene dine i lydanlegget for at de skal koble seg til.

I stedet trenger du bare at de enkelte enhetene har tilgang til en strømforsyning for at de skal kunne spille musikken sin.

På den måten kan du spare mye plass, da du åpner for mange flere muligheter for hvordan du vil sette opp lydanlegget ditt, og du får ikke mange ledninger som tar plass i hjemmet ditt.

4 ting du bør vurdere når du kjøper en WiFi-høyttaler

Hvis du ønsker å ha et trådløst lydanlegg i hjemmet ditt, kan det være lurt å tenke seg om slik at du kan finne riktig type WiFi-høyttalere som passer hjemmet ditt.

Nedenfor gir vi deg noen eksempler på hensyn du kan bruke for å bedre vurdere hvilke WiFi-høyttalere som best dekker dine behov.

#1 - Typer WiFi-høyttalere

Det finnes en rekke ulike typer WiFi-høyttalere på markedet, så det kan være lurt å vurdere hvilken type som passer best for dine behov når du skal kjøpe en høyttaler.

Du kan f.eks. skaff deg en soundbar , som er en lang høyttaler du kan ha stående på hyllen eller bordet, hvor du får en full stereoopplevelse fra kun en enkelt høyttaler.

En lydplanke kan også være god å ha som datahøyttaler, da den ikke tar så veldig mye, slik at du får tilgang til mer plass på det ellers fulle skrivebordet, og du går ikke glipp av noen kvalitet på høyttaleren.

Du kan også få høyttalersett som er designet for å være kompatible med hverandre, slik at du er sikker på at både design og teknologi kan fungere sammen i hjemmet ditt.

Med et WiFi-høyttalersett kan du sette opp de individuelle høyttalerne du ønsker, enten det er rundt i stuen for å få et surround-lydanlegg eller i forskjellige rom for å få et flerromssystem.

Det avhenger mye av antall og type høyttalersett, så du vil være sikker på hvilke funksjoner de oppnår før du kjøper dem, slik at du ikke kaster bort penger.

Eksempler på typer WiFi-høyttalere på markedet:

  • Lydbarer
  • Trådløst høyttalersett for PC og TV
  • Flerromshøyttaler
  • Trådløs høyttaler med batteri

Hvis du ønsker å kunne flytte rundt på WiFi-høyttaleren din, kan du også få høyttalere med innebygd batteri slik at de ikke må kobles til en strømforsyning for å fungere.

Det gir deg muligheten til å flytte rundt på høyttaleren, slik at du kan f.eks. kan fortsette å høre på musikk når du er ute på terrassen eller i hagen .

Da kan du alltid være sikker på å kunne slappe av med et stykke deilig musikk, en lydbok eller en podcast mens du slapper av ute i solen.

Det finnes et stort utvalg av ulike typer høyttalere, så det er viktig at du nøye undersøker hva de enkelte typene kan og ikke kan, slik at du er sikker på å finne den typen som dekker dine behov.

#2 - WiFi-høyttalerlydkvalitet

Når du skal kjøre en ny WiFi-høyttaler bør du nok vurdere hvor god lydkvalitet du ønsker, slik at du får en best mulig lydopplevelse hjemme.

Det første du bør se på her er hvor høy frekvensrespons, målt i Hz, høyttaleren har, da den viser innenfor hvilke frekvenser høyttaleren kan spille.

En bred frekvensrespons gjør at høyttaleren gir en mer nyansert lydopplevelse, da den kan spille toner i mange forskjellige frekvenser, noe som kan gi en annen og mer dyptgående musikkopplevelse enn ellers.

Her bør du se på hvor mange dB den aktuelle høyttaleren har, da den gir deg en indikasjon på hvor høyt høyttaleren kan spille musikk og lyd.

Så hvis du ønsker å kunne høre høy musikk, eller ha venner og familie på fest, vil du kanskje ha en høyttaler som kan spille veldig høy musikk.

Det er mange små detaljer du kan vurdere om du virkelig ønsker å ha en god lydopplevelse, og du kan finne mye forskjellig tilbehør som kan hjelpe deg å forbedre lydopplevelsen din slik at den blir så god som mulig.

#3 - Plasseringen av WiFi-høyttalerne dine

Fordelen med å ha trådløse WiFi-høyttalere er at du har mange flere muligheter for hvor du vil plassere dem for å få en best mulig musikk- og lydopplevelse.

Hvis du f.eks. ønsker et surroundlydsystem til TV-en din, så kan et sett med WiFi-høyttalere hjelpe deg, da du enkelt kan plassere dem rundt i stuen på de optimale stedene, og du slipper å bekymre deg for kabler.

Hvis både TV-en og høyttalerne er koblet til samme WiFi-nettverk, vil de kunne kobles til hverandre, slik at du alltid kan være sikker på at de har en sikker tilkobling.

I tillegg slipper du å trekke ekstra ledninger rundt fra høyttalerne til TV-en, som du kan snuble i, da de kun trenger en strømledning fra en stikkontakt i nærheten.

I tillegg kan nok WiFi-nettverket ditt nå det meste av huset, så hvis du ønsker å kunne høre på musikk uansett hvor du er hjemme, kan du også få mindre WiFi-høyttalere.

Du kan bruke dem som flerromshøyttalere, slik at du kan høre god musikk enten du er i stua, soverommet eller ute på terrassen.

Det åpner opp for mange muligheter når det kommer til en måte du ønsker å slappe av på.

#4 - WiFi-høyttaler for Smart Home-system

Hvis du ønsker å ha et Smart Home- system installert i hjemmet ditt, kan du også få WiFi-høyttalere som kan hjelpe deg med å gjøre livet litt enklere hjemme.

Her kan du f.eks. få høyttalere med innebygget mikrofon som kan plukke opp når du vil gi Smart Home-systemet en bestilling via presise fraser som du kan stille inn selv.

Den lar deg ha stemmestyring hjemme, slik at du ikke trenger å lete etter smarttelefonen eller andre enheter for å kunne styre f.eks. lys og lyd eller alle de andre egenskapene som et smarthus nå har.

Mange av disse høyttalerne er kompatible med de fleste Smart Home-systemer, inkludert Google Home Assistant og Amazon ECHO.

Så hvis du fortsatt vurderer om du kunne tenke deg å automatisere hjemmet ditt med et Smart Home-system, så kan det hende at en WiFi-høyttaler med innebygd stemmestyring kan være et fint tilbehør til det.

Her finner du utvalget innen WiFi høyttaler.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva