Karaokeanlegg

Start enhver fest med et karaokesystem der gjestene kan bytte på å skru den opp med en mikrofon og høyttaler.

Filtrer
Sortering

Se mer om Karaokeanlegg

Maxlife MXBM-600 Bluetooth-mikrofon m/høyttaler (svart)
269 kr
Kjøp
Maxlife MXBM-600 Bluetooth-mikrofon m/høyttaler (svart)

Kan pares med en annen mikrofon, så det er mulig å synge duetten
Enkel å ta med til enhver fest!

Se mer Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 1. juli 2024
Maxlife MXBM-600 Bluetooth-mikrofon m/høyttaler (rosa)
249 kr
199 kr
Kjøp
Maxlife MXBM-600 Bluetooth-mikrofon m/høyttaler (rosa)

Kan pares med en annen mikrofon, så det er mulig å synge duetten
Enkel å ta med til enhver fest!

Se mer På lager
Spar 20%
 

Karaokesystem - sett i gang festen

På denne siden finner du det komplette utvalget av karaokesystemer som kan bidra til å sette ekstra fart på festen.

Ønsker du å få i gang festen kan du utfordre gjestene dine til en sangduell, eller synge sammen med et karaokeanlegg.

Karaoke kan virkelig bringe sammen familie, venner og kolleger, og bidra til gode latterer og minner på enhver fest.

Det er ingen aldersbegrensninger på et karaokeanlegg, så selv barn kan nyte de mange timene med moro til både hverdag og fest.

Det finnes mange modeller av karaokesystemer og de har hver sine fordeler og prisklasser, så det kan være vanskelig å vite hvilken modell man skal velge.

5 ting du trenger å vite når du leter etter et nytt karaokesystem

Det finnes nå mange forskjellige modeller av karaokesystemer på det danske markedet, og de har alle forskjellige egenskaper, prisklasser og fordeler, så det kan være en jungel å finne gjennom alle spesifikasjonene.

Nedenfor har vi samlet noen ting som kan hjelpe deg å velge riktig karaokesystem for dine behov.

#1 - Hvordan forventer du å bruke karaokemaskinen din?

Når du begynner å lete etter en ny karaokemaskin, kan det være en god idé å vurdere hvordan du forventer å bruke den.

Hvis det er familiens barn som skal bruke den som hovedenhet, kan du nøye deg med å se på de mindre kompliserte modellene med bluetooth-tilkobling og mikrofon .

Skal du bruke den til fest i ditt eget hjem, kan du se på modeller med flere funksjoner, bedre lyd og et større utvalg tilkoblingsmuligheter.

Et stort og avansert karaokeanlegg kan være aktuelt for deg dersom du ønsker å trene opp sangtalentet og bli flinkere til å synge.

Det finnes utrolig mange modeller av karaokesystemer og noen bruker karaokesystemet til å trene stemmen sin og spille inn stemmene sine .

Det er også verdt å vurdere om du vil ha et karaokeanlegg med innebygde sanger eller om du vil streame via YouTube eller lignende.

#2 - Hvor skal karaokesystemet brukes?

Det finnes flere modelltyper av karaokesystemer, noen er stasjonære og andre er enkle å ta med seg, så det er lurt å vurdere hvor du skal bruke ditt nye karaokesystem.

Hvis du har et spesielt rom i ditt eget hjem hvor du holder fester og ønsker å ha et karaokeanlegg permanent plassert i dette rommet, kan det være lurt å ta en titt på noen stasjonære systemer, som ofte inkluderer flere høyttalere og en forsterker .

Med de stasjonære karaokesystemene kan du ofte spille musikk via USB, Bluetooth eller lydkabler.

Skal du ta med deg anlegget til ulike fester kan det være lurt å se på et bærbart karaokeanlegg, hvor du har alt, dvs. høyttaler, forsterker og mikser samlet i en enhet, som er enkel å ta med deg.

De transportable enhetene er ofte mindre, billigere og lettere enn de stasjonære , men du gir også ofte opp en helt optimal lyd.

#3 – Hva er budsjettet ditt?

Når du er på utkikk etter et karaokeanlegg kan det være lurt å vurdere hvor mye penger du vil bruke på systemet, for karaokeanlegg finnes i mange prisklasser, fra noen hundre kroner opp til flere tusen kroner.

Prisen er i stor grad knyttet til kvalitet og kvantitet av funksjoner som anlegget tilbyr, så ønsker man et ukomplisert anlegg for barna trenger ikke budsjettet nødvendigvis være så stort.

Ønsker du derimot å bruke et stasjonært anlegg hvor for eksempel lyden er veldig viktig for deg, og du gjerne vil ha med deg en skjerm, så må du vurdere et noe større budsjett.

Mange tror at en skjerm er essensiell for funksjonaliteten til et karaokesystem, men du kan enkelt klare deg uten skjermen, ganske enkelt ved å dele ut tekstene som er skrevet ut i stedet.

Ved å velge et system uten skjerm kan man ofte spare litt på budsjettet, og dersom systemet skal brukes til barna kan de, avhengig av alder, synge de fleste sangene i hodet.

#4 - Hvilke egenskaper er viktige for deg?

Det er stor forskjell på funksjonene som de ulike modellene av karaokesystemer tilbyr og derfor er det viktig at du vurderer hva som er viktig for deg av funksjoner og ekstrafunksjoner.

Eksempler på egenskaper kan være:

 • Lyd – Hvis lyd er viktig for deg, så må du gå for et anlegg som kan spille opp rommet, både volummessig, men også i forhold til musikkens romslighet. Vær mulig vær oppmerksom på passive/aktive høyttalere, diskant og bass.
 • Lys - Skal det være innebygget lys eller mulighet for å koble til et lys, som kan blinke i takt med musikken, så må du se etter et system med enten innebygget lys eller som støtter funksjon og tilkobling av eksternt lys.
 • Skjerm – Ønsker du en skjerm som viser musikkvideoen og teksten til musikken, så må du gå for et system som tilbyr dette, eller et system som ev. kan kobles til din vanlige TV hjemme i stua.
 • Pris – Sett et budsjett for hva du vil bruke på en karaokemaskin og hold deg til det, fordi det er lett å la seg rive med av alle de fantastiske alternativene der ute for forskjellige funksjoner og tilbehør.
 • Fjernkontroll – Ønsker du å kunne betjene anlegget via en fjernkontroll, endre sanger, øke eller redusere lydnivået, så er dette et alternativ, noen systemer kan også styres via en app.
 • Musikklevering – Skal musikken komme fra en CD/DVD eller skal den streames fra Youtube eller andre medier?
 • Mikser/equalizer - Vil du kunne justere lyden fra eller mikrofon og høyttaler, juster bass og diskant, og velg deretter et system med mikser eller equalizer.
 • Brukervennlighet – Tenk på brukervennlighet, jo flere funksjoner og funksjoner, jo mer komplisert kan systemet bli. Karaokesystemet kan også være både enkelt og vanskelig å sette opp, så dette kan du også ta med i betraktningen.
 • Mikrofoner – Mikrofoner finnes både med kabel eller som trådløse, trådløse mikrofoner kan gi større bevegelsesfrihet.
 • Størrelse - Skal du ha med deg systemet i bilen til andre fester, eller barna trenger å kunne ta det med inn på rommet sitt, kan du vurdere størrelsen på planten, samt vekten.
 • Strøm eller batteri – Hvis du må ta med anlegget til hagefesten, kan du vurdere å velge et batteridrevet karaokeanlegg, fremfor et anlegg med ledning.

#5 - Tilkoblingsmuligheter

Avhengig av modellen på ditt nye karaokesystem kan det finnes utallige muligheter for å koble til både tilleggsutstyr og musikkutstyr.

De fleste nyere karaokesystemer tilbyr Bluetooth-tilkobling for det meste utstyret , men også AUX-uttak, USB og mulighet for å koble til SD- og MicroSD-kort kan være et alternativ.

Du vet best hvilke tilkoblingsmuligheter du trenger, men vurder hvilke enheter som må kobles til slik at du ikke står uten inngang i ditt nye karaokesystem.

Spesielt eldre modeller av karaokeanlegg er viktig å dobbeltsjekke, da disse ikke alltid har mulighet for trådløs tilkobling til eksterne enheter.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Produktfarge
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Tilkoblingstyper
0
0
0
0
0
Velg alle
På salg
0
0
Velg alle
leveringstid
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Brand
0
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva