Fotoutstyr

Se utvalget innen Fotoutstyr her.

Filter
Sortering


Hama 2-i-1 Bakgrunn Sammenleggbar (150x200cm) Grønn/Blå
Hama 2-i-1 Bakgrunn Sammenleggbar (150x200cm) Grønn/Blå
Hama 2-i-1 Bakgrunn Sammenleggbar (150x200cm) Grønn/Blå

2-i-1 sammenleggbar bakgrunn
Grønn på den ene siden, blå på den andre

     Les mer      Fjernlager
Levering: 4-6 virkedager
Senest 22. april 2024
Joby Bluetooth-fjernkontroll (Batteri) Svart
Joby Bluetooth-fjernkontroll (Batteri) Svart
Joby Bluetooth-fjernkontroll (Batteri) Svart

Bluetooth rekkevidde på 27 meter
Kompatibel med iOS og Android

     Les mer      Fjernlager
Levering: 4-6 virkedager
Senest 22. april 2024

Fotostudioutstyr - Optimalt utstyr for ditt kamera

Enten du er profesjonell fotograf eller hobbyfotograf, kan du ofte få noe mer ut av kameraet ditt.

Derfor kan det være tilfelle for deg med noe praktisk fotoutstyr som nettopp kan gjøre det mulig for deg å lage bilder som kan se veldig profesjonelle og nyttige ut.

Mangler du utstyr til kameraet ditt, så kan vi anbefale deg å se på vårt spennende utvalg av fotostudioutstyr, som kan utgjøre en forskjell for ditt arbeid med fotografering.

4 ting du bør vurdere før du kjøper fotostudioutstyr

Er du fersk innen fotografering og derfor ikke vet så mye på forhånd hva som finnes på markedet av fotostudioutstyr, så kan vi hjelpe deg litt på vei.

Vi har samlet all den spennende informasjonen du trenger å vite om fotostudioutstyr, som du kan basere dine vurderinger på før du gjør det avgjørende kjøpet.

Vi kommer inn på hvilke typer fotostudioutstyr som er tilgjengelig og hva de kan tilby deg av kreative muligheter for å gjøre bildene dine bedre.

Du vil også lære om andre viktige ting, som størrelser og lysstyrke (lumen) i de ulike fotostudioene.

#1 - Fotobord

Et fotobord er et stykke fotostudioutstyr som både profesjonelle fotografer og fotoentusiaster bruker mye.

Fordi et fotobord er en praktisk løsning som er rask å sette opp og pakke sammen igjen.

Har du fotooppgaver som må gjøres andre steder, er et fotobord veldig praktisk å ha med seg på farten, da det både er lett og tar mye plass.

Et fotobord er ofte i hvitt design og er laget på en matt og ikke-reflekterende bakgrunn.

Dette er fordi det brukes som en diskret bakgrunn for bilder av produkter eller salgsartikler som mange ser i de forskjellige trykte annonsene, magasinene og katalogene.

Bakgrunnen er med på å øke fokuset på objektet du fotograferer, og sørger dermed for at det får et profesjonelt utseende.

Et fotobord finnes i forskjellige størrelser, noe som er verdt å vurdere hvis du planlegger å gå for fotostudioutstyr av denne typen.

Det kan være lurt å gå for en viss størrelse hvis du vil være sikker på at motivet ditt får nok hvit bakgrunn, slik at det ikke er noe som forstyrrer helhetsinntrykket.

#2 - Fotostudiosett

Hvis du vil gå for en komplett løsning for kameraet ditt, så kan det være opplagt for deg å gå for et fotostudiosett.

For med bruk av et fotostudiosett kan du bringe fotograferingen til et annet nivå.

Ofte med kjøp av et fotostudiosett, er tilbehør inkludert, for eksempel dette:

  • Fotostudio. Et fotostudio er enkelt og greit å brette ut når du skal bruke det til fotografering. Etter en ferdig jobb er det også enkelt å brette den sammen og legge den i en bæreveske.
  • 2 x lamper . Det følger ofte med 2 x lamper hvor du kan justere lysstyrken, slik at du kan oppnå riktig lys til det du skal ta bilder av. De to lampene er der slik at du kan plassere dem på en måte slik at du unngår å få skygger med bildet, da produktbilder helst skal være fri for skygger.
  • Kamerastativ . Å ha et kamerastativ tilgjengelig med et fotostudiosett er avgjørende, slik at du kan være sikker på å ta gode bilder uten noen form for forstyrrelser som kan ødelegge resultatet. De fleste kamerastativ i et fotostudiosett er sammenleggbare og enkle å sette opp på kort tid. Du har også mulighet til å justere høyden på kamerastativet og det faktum at du kan skru kameraet sammen på det, slik at du får riktig vinkel etter hensikten.
  • Bakgrunnsfarger. De fleste fotografer bruker hvit bakgrunn for å lage produktbilder, så de har lettere for å behandle det som et eget element i et bildebehandlingsprogram når det ferdige resultatet skal i de trykte annonsene. Men et fotostudiosett inneholder også bakgrunner i andre farger som svart, blått og rødt. Det kan være veldig praktisk hvis et bilde av et produkt skal være på svart bakgrunn i trykt eller digital form, da kan du like gjerne bruke en svart bakgrunn på forhånd og spare deg selv for trøbbel.
  • Fjernkontroll. Noen fotostudiosett kommer med en fjernkontroll som du kan koble til kameraet ditt, slik at du ikke trenger å betjene det manuelt og kanskje risikere å flytte det. Med bruk av en fjernkontroll kan du ha full kontroll over kameraet mens du gjør jobben.
  • Bæreveske. En bæreveske for et fotostudiosett er laget av slitesterkt og vanntett materiale. Det kan enkelt være plass til de ulike tilbehørene, da det er nok lommer til det, som du kan putte det inn i.

Det tar ikke mye tid å sette opp alt innholdet fra et fotostudiosett, så du kan komme i gang veldig raskt og få tatt noen flotte bilder.

#4 - Størrelser på fotostudiosett

Mange fotostudiosett med tilhørende bakgrunn er ofte tilgjengelig i forskjellige størrelser, så det er verdt å tenke på hvis du planlegger å gå for et fotostudiosett.

Hvis du vil være sikker på å ha en passe stor bakgrunn for dine kommende bilder, så kan det være lurt for deg å gå for et fotostudiosett med stor bakgrunn.

Hvis du som fotograf er vant til å fotografere mindre ting som ikke krever stor bakgrunn på forhånd, så kan du nøye deg med en miniversjon av et fotostudiosett.

Klikker du på de forskjellige fotostudiosettene vi har i vårt utvalg på denne siden, kan du se hva de har i ulike størrelser.

#5 - Strømforsyning og lysstyrke (lumen) i fotostudiosett

De inkluderte lampene i et fotostudiosett kan variere med lysstyrken, som måles i lumen.

Selv om du går for et fotostudiosett med lamper som sender ut sterkt lys, kan du alltid dempe lysstyrken på dem.

Lampene har ledninger som du plugger inn i stikkontaktene du måtte ha i nærheten av oppsettet ditt.

Her er vårt utvalg innen Fotoutstyr.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva