Badeutstyr

I denne kategorien finner du utvalget innen Badeutstyr.Badeutstyr og bassengutstyr - For basseng, strand eller svømmebasseng

På denne siden finner du vårt utvalg av badeutstyr og bassengutstyr, for voksne og barn, og til både lek, avslapning og basseng.

Badeutstyr kommer i mange utførelser og er først og fremst det du bruker enten til lek eller bading i bassenget, men det kan også inkludere møbler og andre ting.

Basseng- og bassengutstyr er derimot alt utstyret som har med bassenget eller en eventuell badestamp å gjøre, og det kan være alt fra deksler, filtre, vedlikeholdstilbehør og mye mer.

På denne siden finner du flere kategorier av badeutstyr og bassengutstyr, og avhengig av hva du er ute etter kan du klikke deg videre til de ulike kategoriene.

Nedenfor har vi samlet en kort oversikt over hva du kan finne i de ulike kategoriene.

10 typer badeutstyr og bassengutstyr du kan vurdere

Er du usikker på hvilken kategori du skal finne det du trenger til bassenget ditt eller til bading i bassenget, les nedenfor, hvor vi har samlet en kort oversikt over tingene du kan finne i de ulike kategoriene.

#1 - Bassenger for hagen

I kategorien Basseng og bassengutstyr til hagen finner du et stort utvalg av bassenger og svømmebasseng i mange ulike modeller.

Her finner du både store og mindre bassenger, samt svømmebasseng som må blåses opp, og plaskebasseng for de mindre barna.

De mange modellene har forskjellig design, og du kan finne både runde, firkantede og rektangulære bassenger og svømmebasseng til hagen.

Uansett hvilken størrelse basseng du vurderer å få tak i, kan du finne mange forskjellige størrelser å velge mellom i utvalget.

#2 - Bassengutstyr og tilbehør

I Bassengutstyr og tilbehør finner du nesten alt du måtte trenge til bassenget ditt, uansett om du trenger solceller for å varme opp bassenget eller du trenger underlag.

Det finnes mye forskjellig bassengutstyr og det er ment å gjøre det enklere å vedlikeholde bassenget , for å sikre at vannet er rent og du finner også utstyr som stiger og sklier.

Er du for eksempel på utkikk etter en ny pumpe til bassenget ditt, så kan du innen bassengutstyr finne både filterpumper og sandfilterpumper, og alt bassengutstyret du trenger for å koble til disse.

#3 - Spa for hagen og spautstyr

Mangler du spautstyr eller kanskje selve badestampen, kan du lete i denne kategorien, hvor du blant annet finner ulike filtre og belysningsdeler til ditt utendørs spa.

Et spa må også holdes rent, og dette er spesielt viktig fordi vannet ofte blir varmere enn for eksempel i et basseng, derfor finner du også rengjørings- og vedlikeholdsdeler til ditt utendørs spa her.

#4 - Bassengdyr

Det er et veldig stort utvalg av badedyr til basseng, og badedyrene finnes i mange forskjellige design og størrelser.

Så hvis du ser etter et spesifikt dyr i en bestemt størrelse, så kan du ta en titt på det store utvalget av svømmeutstyr og svømmedyr til bassenget.

Enten du leter etter enhjørninger, haier, flamingoer eller noe helt annet, er mulighetene store for å finne et stranddyr som passer dine ønsker.

Husk imidlertid å vurdere størrelsen på bassenget i forhold til svømmedyret, slik at det også er plass til noe annet enn svømmedyret i bassenget.

#5 - Luftmadrasser for bassenget

Under vårt utvalg av badeutstyr finner du også et bredt utvalg av luftmadrasser, både for én person og for to, og det er også her du kan finne oppblåsbare flytestoler eller flytende loungemøbler hvor du kan sitte og kose deg.

Badeutstyr i form av luftmadrasser egner seg best for bruk i basseng , da de kan være farlige å bruke på stranden, derfor bør dette badeutstyret alltid brukes i bassenget ditt i hagen.

#6 - Badevinger

Svømmevinger er oppblåsbare vinger til å sette på armene til mindre barn slik at de kan holde seg flytende.

Badeutstyr som badevinger er en garanti for at barnet ikke synker til bunns når det ikke kan bunne, men du bør likevel holde øye med barnet.

Badevinger finnes i forskjellige størrelser og finnes med mange motiver og i mange farger, det viktigste å være obs på med dette badeutstyret er at badevingene er designet for riktig vekt av barnet.

#7 - Badering

Svømmeringer finnes i mange forskjellige størrelser for både store og små, og det kan være et underholdende stykke badeutstyr å ha i bassenget.

Svømmeringer kan hjelpe mindre barn med å holde seg flytende og fås med et design slik at selv helt små barn er beskyttet mot å skli gjennom ringen.

Det er viktig å være oppmerksom på størrelsen på baderingen, da store baderinger er lettere å falle igjennom, velg derfor størrelsen på baderingen etter barnet som skal bruke den.

I kategorien finner du et utvalg forskjellige svømmeringer som er enkle å blåse opp og har god slitestyrke.

#8 - Svømmebriller og dykkerbriller

En annen type badeutstyr som mange barn virkelig liker er svømmebriller eller dykkerbriller, da disse reduserer risikoen for å få vann i øynene når man svømmer med hodet under vann.

Dykkerbriller har ofte en enkelt linse, mens svømmebriller har en linse for hvert øye , noe som er mer praktisk for mindre barn, da det kan være vanskelig å få dykkerbrillene til å passe tett inntil hodet til mindre barn.

Du finner et stort utvalg av begge typer badeutstyr i denne kategorien.

#9 - Strandstol

En strandstol trenger ikke bare å brukes på stranden, den kan også brukes på terrassen, hvor du kan holde øye med barna i bassenget.

Strandstolene er behagelige å sitte i og du kan raskt reise deg opp om et av barna trenger hjelp.

Du finner flere ulike modeller i ulike farger i kategorien og uansett hvilken modell eller farge du velger vil du ha mulighet for mange timer med avslapning.

#10 - Gummibåter

Mange barn synes det er kjempekult å ro i gummibåt , fordi de kan kjenne vannet gjennom bunnen, og det kan bli mange timer med lek i en gummibåt.

Heldigvis finnes det et stort utvalg av forskjellige gummibåter, og noen er enkle å ta med seg fordi de ikke veier så mye, og modellene finnes selvfølgelig i forskjellige farger.

Husk at gummibåter kan være farlige å bruke på stranden og derfor kan du evt fest et langt tau til jolla slik at den kan trekkes tilbake på land dersom strømmen skulle ta den.

Se utvalget innen Badeutstyr her.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva