Induksjonskokeplate

Se utvalget innen Induksjonskokeplate her.

Filter
Sortering


Induksjonskoketopp 1800W (1 plate) Princess
Induksjonskoketopp 1800W (1 plate) Princess
Induksjonskoketopp 1800W (1 plate) Princess

20 cm kokeplate
Digital LED-skjerm og berøringskontroll

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 7. mars 2024
Induksjonskoketopp 2000W (1 plate) Tristar
 1 Anmeldelse
Induksjonskoketopp 2000W (1 plate) Tristar
Induksjonskoketopp 2000W (1 plate) Tristar
 1 Anmeldelse

LCD-skjerm med bakgrunnsbelysning
Justerbar temperatur 60-240 grader

     Les mer      På lager

Hvordan en induksjonstopp fungerer

Induksjonstopper er i dag de mest moderne og populære platetoppene, som er gode for å varme opp raskt.

Varmespolene sitter under en glasskeramisk plate som er plassert på toppen og i tillegg består den av en magnetisk plate av jern som typisk er plassert i bunnen.

Magnetjernet fungerer sammen med grytene og pannene som brukes til induksjonstoppene.

Jernplaten gjør at koketoppen kan registrere når gryter og panner tas ut, samt hvor gryter og panner settes på platetoppen.

Derfor må du bruke spesielle magnetiske gryter og panner som er induksjonsklare slik at de kan fungere sammen med koketoppen.

Dette må du være oppmerksom på når du velger induksjonstopp, for du kan ikke bare bruke alle slags gryter og panner , da de må være egnet for induksjon.

Hos oss finner du også et bredt utvalg av andre kjøkkenapparater og tilbehør, som pizzaovn , grill , brødrister , kokeplate og mange, mange flere.

Rengjøring

14 ting du trenger å vite før du velger en induksjonstopp

#1 timer

Timerfunksjonen fungerer som en minuttklokke, hvor du kan stille inn tiden slik at koketoppen enten stopper av seg selv etter at tiden har gått eller varsler deg akkurat som en minuttklokke ville gjort.

#2 Boostere

Boosterfunksjonen er en rask oppvarmingsfunksjon som lar deg lage mat raskere og er spesielt god til alt som skal tilberedes, siden det begynner å koke raskt.

Funksjonen er også maksimal varme på koketoppen og den gir derfor høyere varme enn du kan oppnå med de andre temperaturinnstillingene på koketoppen.

#3 Automatisk avslåing

På induksjonstopper kan du alltid finne en auto-off-funksjon, som sørger for at platetoppen slår seg av når den oppdager at den ikke har vært brukt på en stund.

Det betyr at den ikke er slått på hvis du glemmer å slå den av etter bruk, slik at den ikke brenner seg.

I tillegg er det også kokeplater med automatisk avstenging ved overkoking, slik at du ikke ender opp med at det koker tørt eller får kokende vann over det hele.

#4 Temperaturinnstillinger

Det er selvsagt viktig at det er mulighet for å stille inn temperaturen, slik at du har et bredt utvalg av hvordan du vil tilberede maten.

På noen induksjonstopper kan du angi nøyaktig temperatur og andre har temperaturtrinn som du kjenner fra de fleste kokeplater, hvor du kan velge mellom 1-9.

#5 Overopphetingsbeskyttelse

En smart funksjon som er en ekstra sikkerhet, dersom koketoppen skulle bli overopphetet slår platetoppen seg av helt automatisk.

Dette gjør at koketoppen ikke brenner, da sikringen stopper koketoppen hvis den oppdager at den har blitt for varm.

#6 Forhåndsinnstilte matprogrammer

Ønsker du også litt hjelp til riktig tilberedning av maten, finnes det induksjonstopper med forhåndsinstallerte programmer for tilberedning av ulike typer mat.

Du kan blant annet finne programmer for steking og matlaging, og til og med for presist koking av forskjellige ting som vann, melk, ris, pasta, suppe m.m.

#7 Dobbel induksjonstopp

Bevegelige induksjonstopper kommer ikke bare som enkeltplater, men også som doble koketopper.

Med doble kokeplater kan du tilberede flere ting samtidig, slik at du for eksempel kan lage både saus og poteter samtidig.

# 8 Hold varm funksjon

Blir du ferdig med middagen før alle er klare til å spise, eller har du gjester hvor du må servere flere retter som du har tilberedt på forhånd, kan du holde maten varm på en enkel måte.

Hvis koketoppen din har varmefunksjon, kan du slå den på slik at koketoppen din holder maten varm, men uten for eksempel å fortsette å lage mat.

#9 Potteregistrering

Denne funksjonen er spesiell for induksjonstopper, da de har en magnetisk jernplate innebygget, som registrerer når du setter en magnetisk induksjonsgryte på platetoppen eller flytter den på nytt.

#10 Autofokus

Nå tenker du kanskje på et kamera, men induksjonstopper kan også ha en autofokusfunksjon.

Funksjonen gjør at koketoppen selv oppdager nøyaktig hvor en kjele eller panne er plassert på koketoppen, slik at den varmer opp hele området under kjelen eller pannen.

På denne måten oppnår du optimal varme for hele bunnflaten og sparer også på energiforbruket, da den ikke varmer opp områder hvor det ikke er noe på den.

#11 ØKO-sikker

Mange induksjonstopper fremstår som ØKO-sikre, nettopp fordi de er energibesparende sammenlignet med andre typer kokeplater.

Den raske oppvarmingen gjør at du ikke trenger å holde koketoppen i gang like lenge når du lager mat som om det var en annen type platetopp.

I tillegg er de typisk også flinke til å varme opp de rette stedene med autofokusfunksjonen.

#12 Wifi smarthus induksjonstopp

Er du for smart hjemmekontroll finnes det også frittstående induksjonstopper som kan kobles til telefonen din via Wi-Fi eller Bluetooth.

Her kan du typisk styre blant annet temperatur, slå av/på og ulike kokeprogrammer.

#13 grader/temperatur (minimum og maksimal varme)

Det finnes noen induksjonstopper som kan varme veldig presist og gi deg akkurat de riktige temperaturene som du trenger for enkelte matvarer og retter.

Du kan stille inn den spesifikke temperaturen, vanligvis via tilkobling til en smarttelefon hvis koketoppen er en Smart Home-komfyr.

# 14 Barnelås

På noen kokeplater er det en låsefunksjon for å hindre at barn kan slå på koketoppen.

Den låser platetoppens knapper slik at barn ikke slår på koketoppen, eller slik at du ikke ved et uhell slår den på selv.

Her finner du utvalget innen Induksjonskokeplate.

Antall plater
Effekt (W)
Min:
Max:
Merke
0
0
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva