Festlamper

Se utvalget innen Festlamper her.

Filter
Sortering


Festlamper - Festlig belysning eller koselig atmosfære

På denne siden finner du vårt komplette utvalg av festlamper, som kan brukes både til festlig belysning eller til å skape en koselig atmosfære i rommet.

Er det fest i gata kan feststemningen nå nye høyder med den rette festlampen, uansett om det er en discokule eller blinkende og fargede lys.

Det kan alltid sette i gang festen, med akkurat den rette festlampen og kanskje du trenger flere forskjellige for å oppnå akkurat den rette discostemningen til festen.

En festlampe kan også brukes til å sette en mer avslappet atmosfære, for eksempel med stjerner i taket eller med utebelysning som viser stjerner eller skyer på en vegg.

Da vil du også gjøre litt ekstra ut av neste fest eller grillkveld, så les med under og få inspirasjon til hvordan du kan finne den perfekte festlampen for dine behov og ønsker.

5 ting du bør vite før du kjøper festlys

Det finnes mange forskjellige festlys som du enten kan bruke til å lage et fantastisk dansegulv eller for å skape en skikkelig koselig atmosfære når gode venner kommer på grillkvelden på terrassen.

Nedenfor gir vi våre forslag til hva du kan være oppmerksom på når du skal finne en ny festlampe.

#1 - Type festlys

Det finnes flere typer festlys, og mens noen er perfekte for å skape et livlig dansegulv, er andre veldig gode for å skape en koselig og avslappet atmosfære.

Ønsker du å lage et dansegulv hvor lyset er med på å få gjestene opp av plassene, kan du finne discokuler med lys, speilkuler og roterende fargede discolys som kan få selv den minste festen til å minne om et diskotek i storbyen.

Holder du fest for nære venner, hvor hygge og avslapping er førsteprioritet, kan du finne festlamper som kan skape rolige illustrasjoner på veggene, stjernehimmel i taket eller refleksjoner i hele rommet med speilkuler eller mallamper .

Når gjestene ankommer, kan du også bruke festlys for å ønske dem velkommen når de går opp til inngangsdøren.

Her kan du finne utebelysning som kan tegne drivende skyer eller stjerner som rolig beveger seg over veggen på veggen.

Den typen festlamper du velger kan brukes til forskjellige ting, og ønsker du flere lamper av ulike typer kan du også finne festlampesett med flere forskjellige lamper i.

#2 - Festlys med eller uten kabel

Du kan finne festlys både med og uten kabel, og skal du for eksempel holde festen i et telt i hagen , er det ikke alltid like lett å trekke mye kabler til teltet fra innsiden av huset.

Hvis du vil unngå å ha kabler liggende i teltet til hagefesten, som gjestene dine kan risikere å falle i, kan du velge festlys som er batteridrevet og derfor ikke trenger kabel, eller direkte strømforsyning for å stille inn en god stemning i teltet.

Noen festlys kan drives av solceller, noe som også betyr at de ikke trenger kabel , men dette kan godt by på utfordringer dersom festen varer hele natten.

Festlys med kabel krever tilkobling til fast strømforsyning og kan ofte lyse litt sterkere enn de batteridrevne modellene.

Utvalget av festlys med kabel og strømtilkobling er ofte større og enhetene er ofte litt billigere enn batteri- og solcelledrevne festlys.

#3 - Festlys for utendørs bruk

Festlamper til utendørs bruk finnes i flere varianter, og er ofte lamper beregnet på å lyse opp en husvegg eller lignende, og lage noen fine bilder eller refleksjoner på veggen.

Festlys for utendørs bruk er klassifisert IP65 , som betyr at de er vann- og støvtette og kan derfor brukes ute og tåler vind og vær.


Ofte kan denne typen festlys skrus ned i bakken eller settes i bakken med et spyd.

Dersom du trenger lamper utendørs som krever konstant strøm, er det viktig at du sørger for å få en kabel som er beregnet for utendørs bruk og som ikke går i stykker fordi den tråkkes på.

#4 - Festlys med farger

Du kan finne mange modeller av festlys som kan lyse opp i forskjellige farger, blinke eller rotere, og dette kan være en fin måte å lage et kult dansegulv som dine gjester vil ha lyst til å bruke.

Festlys med farger er oftest beregnet for bruk innendørs og det er derfor viktig at du ser på IP-klassifiseringen og sørger for at de kan brukes utendørs dersom du ønsker dette.

Du kan finne festlys i en rekke farger, inkludert:

  • oransje
  • rød
  • Blå
  • Gul
  • Grønn

#5 - Lyslenker som festlys

Kanskje husker du de fargede lysstrengene som ble brukt til teltfester på 80-tallet, de var nesten umulige å unngå når du skulle på veifest, sportsfest eller andre sosiale arrangementer.

De fargede lampene finnes fortsatt, og faktisk har lyslenker som festlys blitt veldig populære , kanskje i tråd med at mange lyslenker kan fås relativt billig og samtidig bruker fargede LED-pærer , som er energibesparende.

Lyslenkene kan sette en skikkelig koselig atmosfære når gjestene dine sitter ved bordet eller når du vil bevege deg på dansegulvet.

Fargede strenglys kan også sette en koselig atmosfære når venner kommer bort på terrassen for en koselig grillkveld.

Smarte discolamper kan gjøre festen din til noe helt spesielt. En smart discokule gir en fantastisk stemning til festen. Eller en smart pinspot med 4 forskjellige farget glass til å lage spotlys på dansegulvet eller en scene. Du kan også få en mystisk plasmalampe som skifter mønster ved berøring.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva