Xbox veggfeste

Her finner du vårt utvalg av smarte veggfester som passer til ulike Xbox-modeller. Få et enkelt og oversiktlig oppsett for din Xbox, og få også optimal ventilasjon rundt med veggbraketten vår.

Filtrer
Sortering

Se mer om Xbox veggfeste

Floating Grip Veggbrakettdeksler (myk silikon) Blå
279 kr
Kjøp
Floating Grip Veggbrakettdeksler (myk silikon) Blå

Gi oppsettet ditt et personlig preg
Farge: Blå

Se mer Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 31. maj 2024

Xbox-veggfeste - Få kontroll over konsollen din

I denne kategorien finner du utvalget i Xbox veggfester.

Med veggfestet kan du enkelt montere din Xbox ved siden av skjermen, eller akkurat der du vil ha den, slik at du slipper å ha den liggende på gulvet eller på et bord.

Veggbrakettene er laget i et lekkert design som sørger for god ventilasjon til din Xbox, slik at du unngår at den blir for varm og går ut.

På denne siden finner du både braketter til selve konsollen og for kontrollere, slik at du kan oppgradere spillrommet eller stua, og spare mye plass på bordet ditt.

Veggfestene kan hjelpe deg med å holde orden og alt ser organisert, strømlinjeformet og kontrollert ut, samtidig som du viser frem den kule designen til Xbox-en din på best mulig måte.

Veggbrakettene kan brukes til flere Xbox-modeller, blant annet:

  • Xbox 360
  • Xbox One
  • Xbox One S
  • Xbox One X

5 ting du trenger å vite om Xbox-veggfester

Når du leter etter en brakett til Xbox og kontrollere er det noen ting som er greit å vite slik at du kan velge den riktige løsningen for deg.

Nedenfor finner du 5 ting du trenger å vite om Xbox-veggfester.

#1 - 360 ventilasjon

Når du spiller på Xboxen din, spesielt når den brukes over lengre tid, genereres det mye varme og derfor trenger konsollen din veldig god ventilasjon.

Har du konsollen din liggende på en hylle eller i et skap, så har du kanskje opplevd at den stammer, bråker eller kanskje slår seg helt av fordi den overopphetes.

Dette kan skje når konsollen ikke får nok luft eller at luftsirkulasjonen er begrenset.

Med et Xbox veggfeste får du konsollen ut i det fri og montert på veggen, dette alene kan utgjøre en stor forskjell for ytelsen, men veggfestene sørger for at enheten din har 360 ventilasjon.

Dette betyr at luften kan sirkulere rundt din Xbox og at det ikke er noe som hindrer en optimal ytelse fra konsollen.

Ventilasjonen er helt unik med disse veggbrakettene, som ikke lukker konsollen inne i et skap, men i stedet sørger for at du kan nyte utformingen av din flotte konsoll, selv når du bare ser på TV.

Når du leter etter veggbraketter bør du derfor se etter en brakett med god ventilasjon.

#2 - Kabeladministrasjonsfunksjoner

Du vet sikkert at kablene ligger rundt enten på gulvet eller på bordet, både når du spiller på Xbox og kanskje også en stund etter at du er ferdig med å spille.

Det ser bedre ut, i et ryddig spillrom eller i stua, at det ikke er kabelrot på bordet eller gulvet, og at det er enkelt og raskt å begynne å spille.

Med en veggbrakett som kan monteres nær skjermen din, reduserer du kabelrot, da kablene kan rulles sammen og skjules bak skjermen din.

En annen fordel med å montere Xboxen i en veggbrakett er at du ikke trenger å finne den når du skal bruke den og rydde opp igjen når du er ferdig.

Konsollen henger alltid klar til bruk med veggbrakett, kablene er alltid tilkoblet og har du i tillegg veggbraketter til kontrollerene er det superenkelt å finne og rydde opp.

Hvis du ikke har trådløse kontrollere, rull bare ut ledningen før du setter kontrolleren i veggfestet, klar til neste gang du vil spille.

På den måten kan det være mer innbydende å begynne å spille enn om du først må finne alt og koble til konsollen.

#3 - Veggfeste for kontrollere

Med en veggbrakett for kontrollerene dine vet du alltid hvor de er når du vil begynne å spille på Xbox.

Brakettene kan monteres tett på konsollbraketten din, slik at du har alt samlet, og de sørger for at kontrollerene dine er klare til bruk og enkle å få ut av braketten.

Veggfestet for kontrollere kan gjøre det lettere å lade kontrollerene når de ikke er i bruk, da du har muligheten til å plassere festene nær konsollen din.

Fordelen med å bruke veggfeste til kontrollere er at de ikke havner i et skap og lager rot, eller mangler strøm fordi det ikke var nok plass eller mulighet for strøm før de ble lagret.

Har du kontrollere med kabel kan denne enkelt rulles sammen og settes rundt kontrolleren når den settes i veggbraketten.

Når du velger veggfester for kontrollerene dine, kan festene bidra til å få spillrommet eller stuen til å se enda mer polert ut.

#4 - Veggfeste for Xbox-konsoll

Veggbrakett for Xbox-konsoll er spesialdesignet for å holde Xbox-en din fast på veggen og tåle vekten av konsollen.

Veggbraketten sørger for at Xbox-designet ditt kommer til sin rett og at konsollen får rikelig med ventilasjon.

Veggbraketten er typisk tilpasset en spesifikk modell av Xbox, for å sikre en sikker installasjon, derfor er det viktig at du er klar over at braketten må passe til din Xbox-modell.

Veggbrakettene kommer med detaljerte monteringsanvisninger, så det er enkelt for deg å sette braketten på veggen.

Vær også oppmerksom på vekten på braketten, da en tung brakett kan være vanskeligere å håndtere under oppsett enn en lettere brakett.

Totalvekten på braketten og braketten kan også ha betydning for hvordan braketten skal monteres og avhengig av hvilken type vegg den monteres på kan det være nødvendig å bruke rawplugs til installasjonen.

#5 - Design

Når du er på utkikk etter veggfester til Xboxen din, er det forskjellige design og det kan også være stor forskjell på hvor mye av Xboxen din som vises i festet.

Det er selvfølgelig et spørsmål om smak og behag hvilket design som faller i smak, men pass på at du velger et design som gir god ventilasjon til konsollen din.

Designet skal ikke bare være vakkert, men også funksjonelt og trygt å bruke, slik at Xbox-en din ikke plutselig faller av veggen og i verste fall går i stykker.

Derfor kan det være en fordel å sikre at design og holdbarhet er testet og robust.

Veggbraketten skal ikke være utformet på en slik måte at den kan ripe eller ripe opp Xboxen din når den er montert i veggbraketten.

Du må også sjekke om det er lett å komme til både platestasjonen og kabelkontakten når konsollen din er montert i veggfestet, for hvis det blir for vanskelig å montere kabler eller bytte spill, så er gleden med det nye veggfestet kan fort forsvinne.

Du må imidlertid være oppmerksom på at dersom du bruker diskstasjonen, anbefales det ikke å henge eller plassere konsollen vertikalt eller på en forhøyet kant, da dette kan skade diskstasjonen.

Designet kan ikke ta hensyn til din montering av veggbraketten, så det er derfor viktig at du følger medfølgende instruksjoner, både for hvordan det monteres, men også i forhold til hvilke skruer , rawplugs eller andre materialer du trenger til monteringen.

Ved å følge instruksjonene sikrer du at veggbraketten din henges trygt og riktig, slik at du trygt kan konsentrere deg om å spille.

Når du velger designet som passer ditt spillrom eller stue, kan du glede deg til å oppgradere rommets utseende og spare plass på bordet.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva