Klokker

Her finner du vår store oversikt over ulike klokker. Du finner både vanlige veggklokker og smarte klokkeradioer/vekkerklokker i vårt store utvalg.

Se mer om Klokker

3 ting du bør vurdere når du kjøper klokker

Det er mange ting du bør vurdere når du kjøper en klokke, så du er sikker på å få akkurat den klokken som passer dine behov.

Vi gir derfor en rekke eksempler på ulike avveininger du kan gjøre, slik at du er sikker på å kunne få den riktige klokken hjem.

#1 - Hvilken type klokke trenger du?

Det finnes mange forskjellige typer klokker og det kan være vanskelig å velge hvilken type som passer ditt hjem best.

Det finnes en rekke forskjellige typer klokker for hjemmet eller arbeidsplassen din, for eksempel:

Det kan være at du gjerne vil ha en vanlig klokke i hjemmet, slik at du ikke alltid trenger å gå og ta smarttelefonen opp av lomma når du vil se hva klokken er.

Med en veggklokke har du en klokke som henger på veggen og som du alltid kan se raskt over når du trenger den.

Hvis du er mer i behov av en klokke som også kan vekke deg om morgenen, så kan en klokkeradio passe deg bedre, da den ikke bare kan vise tiden, men også spille av radio til bestemte tider etter dine behov.

Det kan være at det er vanskelig for deg å bli vekket om morgenen av vanlige alarmer og klokkeradioer, så det kan hende at en Wake Up Light er en bedre klokke for deg.

Et Wake Up Light er designet for å vekke deg mye mer gradvis , slik at du ikke våkner superbrått, noe som kan bidra til å gi deg en sunnere start på dagen.

Det er derfor viktig at du vurderer hvilken type klokke som passer best for dine behov, slik at du har mulighet til å ta det valget som passer deg.

#2 – Hvilke ekstra funksjoner bør klokken ha?

Mange klokker har ulike funksjoner som kan være viktige å kjenne til i dine betraktninger, slik at du bedre kan få den klokken du ønsker.

Det kan være at du vil ha en klokkeradio, men ikke har et sted å sette den slik at du kan se tiden om natten.

Da kan det hende at en klokke med projektor er den rette modellen for deg, da den kan projisere klokken inn i taket, slik at du alltid kan se klokken uansett hvor klokkeradioen er plassert.

Du kan også se med andre funksjoner, for eksempel en værstasjon.

Da kan du både se klokken og se hvordan været er, temperatur, nedbør og mange andre forhold.

Det hjelper deg å forberede deg på dagen og gjør det lettere for deg å kle deg etter været.

Hvis du ønsker å forbedre søvnen og sikre en god søvnrytme, kan en Wake up light-klokke være det beste valget for deg.

Et Wake up Light hjelper deg om morgenen å våkne på en mer skånsom måte enn du er vant til med en vanlig alarm som bare går på et bestemt tidspunkt.

Våknelyset tenner gradvis lyset slik at du vekkes over en lengre periode, noe som hjelper mot tretthet om morgenen.

I tillegg kan de også ha innebygget radio og alarm, slik at du kan vekkes på en mer tradisjonell måte om du skal være sikker på å stå opp.

Det kan også være at du gjerne vil ha en av og på-klokke, hvor du kan være sikker på at dine elektroniske enheter ikke blir stående på og bruker ekstra strøm om natten.

En av-og-på-klokke fungerer ved å stille inn en tidsperiode det kan strømme strøm gjennom klokken, hvoretter du kobler til enhetene du ønsker å være tidsbegrenset til.

Det kan hjelpe deg å spare strøm, men også å sørge for at barna får sove og ikke sitter oppe hele natten og leker på datamaskinen eller ser på TV.

Det er derfor viktig at du vurderer hvilke funksjoner du ønsker at klokken din skal ha, slik at du kan få akkurat den klokken som passer dine behov.

#3 - Hvor skal klokken plasseres?

En annen vurdering du bør gjøre er hvor klokken skal plasseres, da dette kan ha stor innvirkning på hvilken type klokke som passer deg best.

Hvis klokken skal stå i stua, så kan en diskret veggklokke være den typen som passer deg best.

Skal klokken derimot stå på soverom, så er det nok enten en form for klokkeradio eller et vekkelys som passer best i de settingene.

Hvis du ønsker å ha klokke på vaskerommet, så kan en klokke med værstasjon være det rette valget, da du raskt og enkelt kan se hvordan været blir og finne passende klær.

Det kan derfor være lurt å vurdere hvor du har tenkt å plassere klokken, da det kan ha innflytelse på hvilken type klokke du skal bruke.

3 Fordeler med å bruke forskjellige typer klokker

Det er mange fordeler med å bruke en klokke, men kan være veldig avhengig av hvilke funksjoner klokken har.

Vi beskriver derfor nedenfor en rekke fordeler ved å bruke en klokke i ulike situasjoner, slik at du bedre kan velge din klokke.

#1 - Kan hjelpe deg med å vekke deg om morgenen

Å stå opp om morgenen kan alltid være vanskelig, men å ha en skikkelig klokke kan hjelpe deg med å komme deg ut av sengen.

Det finnes forskjellige typer klokker som kan hjelpe.

Med en klokkeradio kan du vekkes med musikk fra radioen, som kan gi en mildere oppvåkning enn om du bruker en vanlig smarttelefonalarm.

I tillegg kan du få Wake up Light som gir en enda mildere oppvåkning, da den skinner et gradvis sterkere lys inn i rommet, og får hjernen til å reagere med en gradvis oppvåkning som ikke er på langt nær så plutselig som en alarm.

Det hjelper deg både å våkne, men også å gi en skånsom vekker, slik at du kan være mer frisk og uthvilt for dagen.

#2 - Forbedre nattesøvnen

Med riktig type klokke kan du også forbedre nattesøvnen og gi deg muligheten til å bli uthvilt og uthvilt om morgenen.

Fordelen med å ha en klokkeradio på soverommet er ikke bare at du kan se tiden, men du kan stille inn alarmen uten å måtte bruke smarttelefonen.

Smarttelefonen sender ut et veldig sterkt lys, selv ved laveste lysstyrke, som kan være med på å gjøre det vanskelig å sovne eller bare forstyrre søvnen generelt, spesielt hvis du må sjekke klokken midt på natten.

Med en klokkeradio kan du se tiden uten å bli blendet av et sterkt lys som forstyrrer søvnen din, og i stedet få en uforstyrret søvn.

#3 - Tilpass hjemmet ditt

Det finnes klokker i mange forskjellige former og farger, og det kan derfor være med på å gjøre hjemmet ditt litt koseligere.

Riktig type klokke kan være veldig diskret hvis du foretrekker å ikke vekke oppmerksomhet, eller det kan være en del av innredningen din som fremhever stilen din.

Det er derfor lurt å vurdere hvordan den nye klokken vil se ut hjemme hos deg, slik at du kan få klokken som passer både hjemmet og stilen din.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva