Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

Bluetooth musikkmottaker

I denne kategorien finner du utvalget innen Bluetooth musikkmottaker.

Filter
Sortering


Logitech Bluetooth musikkmottaker (RCA Phono)
 17 Anmeldelser
Logitech Bluetooth musikkmottaker (RCA Phono)
Logitech Bluetooth musikkmottaker (RCA Phono)
 17 Anmeldelser

Bluetooth med flere tilgangspunkter
Knapp for å etablere binding med ett trykk

     Les mer      På lager

Bluetooth-mottaker - Lytt til musikk via smarttelefon på gamle enheter

Ønsker du å kunne lytte til musikk via en musikkstrømmetjeneste fra smarttelefonen din og kunne streame til en enhet som ikke allerede har Bluetooth-teknologi, så finnes det en god løsning for dette.

Løsningen er en Bluetooth-mottaker som kan gjøre dette mulig.

For med en Bluetooth-mottaker kan du koble den til for eksempel et gammelt stereoanlegg eller en forsterker .

Du kan deretter pare smarttelefonen din med enheten og streame musikken gjennom høyttalerne på stereoanlegget.

Alt dette kan gjøres med bruk av AUX-kabel og Bluetooth-teknologi, og det gir nytt liv til HIFI-enhetene dine igjen.

Hvis du blir fristet av dette unike alternativet, sjekk ut vårt utvalg av Bluetooth-mottakere på siden vår og kjøp Bluetooth-mottakeren som passer dine behov.

5 ting du bør vurdere før du kjøper en Bluetooth-mottaker

Hvis du ikke er kjent med Bluetooth-teknologi på forhånd og derfor ikke har kjennskap til en Bluetooth-mottaker, er det ingen grunn til panikk.

For nedenfor finner du en god guide med alt du trenger å vite om Bluetooth-mottakere, slik at du kan bruke den til å hjelpe deg med dine betraktninger.

På den måten er du sikker på at du kjøper riktig Bluetooth-mottaker.

Vi vil bl.a. inn i de forskjellige versjonene av Bluetooth-mottakere og deres unike egenskaper, rekkevidde og strømforbruk.

#1 - Bluetooth-mottaker for anlegg

Det finnes mange forskjellige typer Bluetooth-mottakere som du kan bruke for systemet ditt hvis det ikke har Bluetooth i seg til å begynne med.

De ulike variantene av Bluetooth-mottakere for installasjoner kan brukes til samme formål, men de gjør jobben sin på hver sin måte.

Det kan være en god idé å ta utgangspunkt i måten du har ordnet oppsettet for systemet ditt når du skal finne din fremtidige Bluetooth-mottaker til systemet ditt.

Det er Bluetooth-mottakerne med grensesnitt med knapper hvor du for eksempel kan spille av/pause musikken direkte dersom du ikke har smarttelefonen på deg.

Det finnes de mer kompakte versjonene av Bluetooth-mottakere for systemer som du for eksempel kan koble til ditt gamle system via 3,5 mm minijack-utgangen.

Vi kan bare anbefale at du ser på vårt brede utvalg av Bluetooth-mottakere for installasjoner og klikker på hver av dem for å se nærmere på egenskapene deres.

#2 - Bluetooth-mottaker for bil

Har bilen din et eldre system som du ønsker å streame musikk til mens du er på biltur, så finnes det heldigvis også Bluetooth-mottakere som passer for biler.

De fleste Bluetooth-mottakere for biler er enkle å koble til bilens system ved hjelp av en 3,5 mm minijack-kabel .

Det krever ikke mye installasjon for å komme i gang med å bruke en Bluetooth-mottaker til bilen, så det tar ikke lang tid før du kan nyte bilradioen på den nye og trådløse måten.

Du kan lese mer om hva vi har av Bluetooth-mottakere til biler i vårt utvalg av Bluetooth-mottakere.

#3 - Ladealternativer i Bluetooth-mottakere

Med de ulike Bluetooth-mottakerne på markedet er det selvsagt forskjeller i deres lademetoder.

Bluetooth-mottakerne som kan brukes til for eksempel stereoanlegg og forsterkere bruker ofte en strømkabel som du kobler til stikkontakten din, så det tas også hensyn til å ha en ledig stikkontakt til dette.

Alternativet er Bluetooth-mottakere som bruker et innebygd oppladbart batteri som lades opp med tilhørende USB-kabel .

Andre Bluetooth-mottakere har en innebygd USB-kontakt som du kan koble til en USB-lader .

Det er mange alternativer når det kommer til lading i Bluetooth-mottakere, så det blir opp til deg å finne ut hva som er mest praktisk for deg.

#4 - Utvalg av Bluetooth-mottakere

Som du kan se fra vårt utvalg av Bluetooth-mottakere, er det forskjeller i rekkevidden deres.

Dette er generelt tilfellet med enheter som bruker Bluetooth-teknologi, fordi rekkevidde er alt.

Hvis du vil være sikker på å kjøpe en Bluetooth-mottaker som har en viss rekkevidde og dermed kan gi deg bedre fleksibilitet mens du bruker den til for eksempel systemet ditt, så bør du gå for en Bluetooth-mottaker med stor rekkevidde.

På vårt utvalg av Bluetooth-mottakere kan du lære mer om deres ulike rekkevidde, slik at du kan være sikker på å kjøpe en Bluetooth-mottaker med stabil signalstyrke.

#5 - Størrelse, fleksibilitet og design

Som du kan se av bildene av de ulike Bluetooth-mottakerne i vårt utvalg, finnes de i ulike design som i seg selv kan se dekorative ut i kombinasjon med ditt system.

Det er også forskjeller på størrelsene deres og er du mer ute etter en mer kompakt utgave av en Bluetooth-mottaker som ikke tar mye plass, så er det selvfølgelig dette du leter etter.

De kompakte versjonene av Bluetooth-mottakere kan gi deg god fleksibilitet, noe som kan være nyttig for for eksempel bilradioen din.

Det er mange alternativer på disse frontene angående valget av din fremtidige Bluetooth-mottaker, så det anbefales at du bruker god tid på å utforske vårt utvalg av dem og se hva som kan fungere best for deg.

Hvordan overføre lyd fra enheten til bluetooth-mottakeren

Å bruke en bluetooth musikkmottaker er utrolig enkelt, og krever ikke mer enn noen få minutter med oppsett før du er klar til bruk.

Nesten all emballasje kommer med en liten guide, men hvis du fortsatt har noen problemer med å koble til enheten din, kan du lese med nedenfor hvor vi kort forklarer hvordan du kobler enheten til en bluetooth-mottaker.

Koble til med AUX/Mini Jack og par enhetene dine!

Nedenfor finner du en hurtigveiledning for hvordan du kobler til de fleste bluetooth-musikkmottakere:

  • Pakk ut musikkmottakeren og finn riktig kabel for enheten din (3.5 minijack eller RCA Phono i de fleste tilfeller).
  • Koble mottakeren til en strømkilde samt stereo/høyttaler/forsterker eller annen HIFI-enhet.
  • Ta mobilen eller nettbrettet og slå på Bluetooth-signalet.
  • Trykk på sammenkoblingsknappen på musikkmottakeren og koble til den i smarttelefonen eller nettbrettets bluetooth-innstillinger.
  • Når den er koblet til, vil lyd fra media på smarttelefonen eller nettbrettet nå spilles av via stereoanlegget, forsterkeren eller annen enhet du har koblet til.

Husk å sørge for at musikkmottakeren du kjøper kan kobles til ditt gamle system.

Noen bluetooth-mottakere har kun RCA eller AUX, og ikke alle har begge deler – derfor bør du alltid lese produktets spesifikasjoner før du velger en bluetooth-musikkmottaker.

Ønsker du å spille av musikk fra smarttelefonen din men har et musikkanlegg uten Bluetooth, da er en Bluetooth musikkmottaker løsningen. Avhengig av om det er hjemme eller i bilen du gjerne ønsker å spille musikk via Bluetooth har vi en Bluetooth musikkmottaker som passer til formålet. En Bluetooth musikkmottaker gjør det mulig for din reciever, bilradio, aktive høytalere eller lignende å motta lyd fra f.eks smarttelefonen selvom mottakeren ikke er kompatibel med Bluetooth.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva