LED Panel

Nedenfor finner du utvalget innen LED Panel.

Filter
Sortering


Ledvance Universalramme (625x625) Hvit
Ledvance Universalramme (625x625) Hvit
Ledvance Universalramme (625x625) Hvit

For LEedvance LED innebygd gips og trolltak
Enkel og rask installasjon

     Les mer      Fjernlager
Levering: 4-6 virkedager
Senest 12. juni 2023
SG Sense innfelt lampe (3000K) Hvit
SG Sense innfelt lampe (3000K) Hvit
SG Sense innfelt lampe (3000K) Hvit

Energieffektivt LED-panel med smal ramme

     Les mer      Fjernlager
Levering: 4-6 virkedager
Senest 12. juni 2023
Ledvance ramme m/magnet (600x600) Hvit
Ledvance ramme m/magnet (600x600) Hvit
Ledvance ramme m/magnet (600x600) Hvit

For LED Ledvance paneler
Enkel og rask installasjon

     Les mer      Fjernlager
Levering: 4-6 virkedager
Senest 12. juni 2023
Ledvance ramme Value (600x600) Hvit
Ledvance ramme Value (600x600) Hvit
Ledvance ramme Value (600x600) Hvit

For LED-paneler i serien Value og ECO
Enkel og rask installasjon

     Les mer      Fjernlager
Levering: 4-6 virkedager
Senest 12. juni 2023
Ledvance Universal fjær innfelt (4 stk)
Ledvance Universal fjær innfelt (4 stk)
Ledvance Universal fjær innfelt (4 stk)

Kan brukes til serien Performance, Value og ECO
Inneholder 4 stk.

     Les mer      Fjernlager
Levering: 4-6 virkedager
Senest 12. juni 2023

LED Panel - Belysning for hjem og bedrift

Når du skal kjøpe ny belysning til hjemmet eller bedriften er det mange som vurderer å bruke LED-belysning, da det er en effektiv og god løsning.

LED-paneler lar deg lyse opp rom og rom i ulike størrelser, da du kan få paneler i ulike størrelser som kan monteres ulike steder i rommet for å sikre best mulig belysning.

Med LED-paneler har du også større mulighet til å endre lysstyrken enn med f.eks. lysstoffrør eller vanlige glødepærer, da mange LED-pærer har innebygget dimmefunksjon.

På den måten kan du få den belysningen du ønsker hjemme eller på jobb.

4 ting du bør vurdere når du kjøper LED-paneler

Når du skal kjøpe LED-paneler er det viktig at du tenker over hvor de skal plasseres og hva de skal brukes til, slik at du bedre kan velge riktig type panel.

Vi har laget noen eksempler på betraktninger nedenfor, som du kan bruke til inspirasjon, slik at du har det bedre når du skal ta valget om LED-paneler.

#1 - Hvor skal LED-panelene monteres?

Den viktigste vurderingen du kan gjøre er hvor du ønsker at LED-panelet skal monteres, da dette kan ha stor innvirkning på hvilket panel du skal bruke.

De fleste LED-paneler er beregnet for å monteres i taket, hvor du har best mulighet til å lyse opp et stort område samtidig.

En annen fordel med LED-panelene er at de ikke tar mye plass, da de er montert direkte i taket, slik at ingenting stikker ut.

Det kan være en fordel om du har et rom eller rom hvor du ikke har mye plass til å henge en lampe eller generelt bare ønsker å ha åpent tak.

Et LED-panel kan være et diskret og effektivt alternativ til en vanlig lampe.

LED-paneler kan også være en god løsning for kontorer eller verksteder, hvor det er godt med jevn og effektiv belysning for å sikre at kollegaer kan jobbe effektivt og kan se hva de driver med.

#2 - Hvilken størrelse bør LED-panelene være?

LED-panelene kommer i forskjellige størrelser, så dette kan være et viktig hensyn for deg, slik at du får de panelene som passer til rommet der de skal brukes.

De fleste typer LED-paneler er en likesidet firkant som potensielt kan monteres i stedet for en takplate, men du kan også finne paneler med ulike lengder slik at du ikke trenger på langt nær så mange paneler.

Hvis du f.eks. har mindre rom, så går det fint å bruke en mer firkantet form, da man ikke trenger mye ekstra lys.

Størrelsen kan også være viktig her, da du kan ende opp med å måtte bruke flere paneler hvis du velger en mindre type enn om du velger en større type for å få samme belysning på samme område.

Skal du derimot belyse en lang korridor, så kan det være mer effektivt å bruke lengre panel, da du ikke trenger å montere like mange paneler som ellers.

Det er derfor viktig at du vurderer dimensjonene på LED-panelene dine, slik at du er sikker på at de passer inn i de stedene og rommene du ønsker dem montert.

Det kan også være viktig å vurdere hvilken form de skal ha, da noen er mer effektive enn andre avhengig av hvordan rommet og rommet er satt opp.

#3 - LED-panel med Smart Home-funksjoner?

Mange LED-paneler har også mulighet for å bruke smarthus -funksjoner, som gir deg større mulighet til å styre lyset både hjemme og på jobb.

Med Smart-funksjoner kan du stille inn lyset til å slå seg av og på til bestemte tider, noe som kan hjelpe deg med å spare strøm.

Det sikrer også at det ikke er lamper og lys rundt omkring som ikke er slått skikkelig av etter at folk har gått hjem eller lagt seg.

Samtidig kan du stille inn lyset til å slås på når du trenger det. F.eks. før 07, når du kommer inn på kontoret.

I tillegg kan du også justere lysstyrken direkte fra smarttelefonen din, slik at du kan redusere belastningen på øynene som sterkt lys potensielt kan skape.

Dersom du kunne tenke deg å investere i LED-paneler kan det være lurt å vurdere om de skal ha Smart-funksjoner, da du da har større mulighet til å justere og tilpasse dem til dine behov.

#4 - Vurder fargetemperaturen til LED-panelet

Det kan være viktig for deg å vurdere hvilken fargetemperatur du ønsker å bruke på LED-panelet, da det kan påvirke hvordan du arbeider i lyset.

Fargetemperaturen bestemmer fargen på det hvite lyset som pæren sender ut, og selv om de alle er hvitt lys, kan det ha innvirkning på konsentrasjonsevnen din eller hvor mye du kan slappe av.

Skalaen for fargetemperaturen går fra 0 - 10 000 Kelvin, og du kan nedenfor se hvor de forskjellige fargene ligger på spekteret:

  • 2700–3300K. Varme farger som hjelper til å slappe av og stresse ned øynene.
  • 3500–4000K. Nøytrale farger som hjelper deg med å opprettholde konsentrasjonen, og kan gjøre det lettere å holde en arbeidsflyt i gang lenger.
  • 4000–5000K. Kule farger som også hjelper deg å holde fokus, denne typen brukes ofte i klasserom og sykehus.

Det kan derfor være viktig for deg å vurdere hvilken fargetemperatur du ønsker at LED-panelene skal lyse opp med, da det kan være mer effektivt å ha en kjøligere farge på arbeidsplassen, hvor du gjerne vil kunne holde konsentrasjonen.

Kjøper du derimot LED-paneler til hjemmet, så kan det være at du gjerne vil ha noen pærer i varmere fargetemperatur, slik at du har større sjanse for å kunne slappe av når du er hjemme.

LED-paneler - effektiv og økonomisk belysning

Ved å bytte ut dine gamle lyspærer og lysstoffrør med LED-paneler kan du få en mye mer effektiv og økonomisk belysning enn du hadde før.

Generelt er LED-paneler 70 % mer økonomiske i bruk enn lysstoffrør, da de f.eks. bruker mindre strøm enn lysstoffrøret og varer også mye lenger.

F.eks. da kan du regne med at et LED-panel har en gjennomsnittlig levetid på ca. 15.000 timer, som er 2-3 ganger så mye som et vanlig lysstoffrør og ca. 10 ganger lengre enn en glødepære.

Dette gjør at du ikke trenger å bytte ut LED-pærene i panelene så ofte, og derved kan du spare mye på vedlikehold og generelt strømforbruk.

Lysstoffrør inneholder også ulike skadelige stoffer, f.eks. kvikksølv og en annen edelgass, som kan ha en negativ effekt på natur og miljø.

Så ved å gå over til LED-paneler velger du også en mer miljøvennlig løsning, da det ikke er skadelige stoffer i LED-pærer eller produksjonen av dem.

Nedenfor finner du utvalget innen LED Panel.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva