Skullcandy

Her finner du utvalget innen Skullcandy.

Filter
Sortering


Skullcandy Grind Earbuds m/ladeveske (9 timer) Svart
Skullcandy Grind Earbuds m/ladeveske (9 timer) Svart
Skullcandy Grind Earbuds m/ladeveske (9 timer) Svart

Skullcandy Grind ørepropper med IP55 vann- og svettebestandighet, og med tilhørende app. De har også en innebygd «finn øreproppene…

     Les mer      Fjernlager
Levering: 8-12 virkedager
Senest 19. juni 2023

Eksempler på utvalget fra Skullcandy

Skullcandy er kjent som et ledende merke for å lage smarte og trådløse hodetelefoner og ørepropper av ulike slag til glede for musikkelskere over hele verden siden 2003.

Du finner deres karakteristiske skallelogo på alle produktene deres.

Det kan være at du har prøvd en av Skullcandys mange trådløse øretelefoner mens du for eksempel har pendlet med tog, eller mens du trener i det lokale treningsstudioet.

Vi har et godt utvalg av deres spennende produkter, så du har en fantastisk mulighet til å kjøpe deg for eksempel noen nye trådløse hodetelefoner, slik at du kan høre musikk igjen i god lydkvalitet.

3 typer produkter som Skullcandy er kjent for

Skullcandy har laget det hovedsakelig innen lydbaserte produkter, så deres sortiment er delt inn i tre produktgrupper som fortsetter å være med på å forme deres suksess på markedet.

Nedenfor ser vi på produktene som har gjort Skullcandy kjent.

#1 - Skullcandy-hodetelefoner

Hodetelefonene fra Skullcandy er kjent for sin gode lyd, vakre og fargerike design og god komfort for ørene.

Skullcandy har utviklet flere serier av øretelefonene deres basert på de ulike smarte designene, og de stopper neppe der med å utvikle flere serier i nær fremtid.

Skullcandy har gjennom årene laget flere versjoner av hodetelefonene deres, og de er delt inn i to grupper, kablet og trådløst.

Det er ofte deres trådløse hodetelefoner som er mest etterspurt blant forbrukere over hele verden, da de fleste ikke vil rote med kabler når de vil høre på musikk via smarttelefonen.

Skullcandys trådløse øretelefoner har den smarte Bluetooth-funksjonen, slik at du enkelt og uanstrengt kan lytte til musikkappene dine på smarttelefonen, og du kan ringe til familie og venner mens du er på farten takket være den innebygde mikrofonen .

De trådløse hodetelefonene fra Skullcandy har innebygde oppladbare batterier og en tilsvarende USB-ladekabel.

Men skulle du være uheldig og ikke ha nok strøm på hodetelefonene, er det også den medfølgende 3,5 mm minijack-kabelen som et godt alternativ frem til de skal lades opp igjen.

Mange av hodetelefonene til Skullcandy har et sammenleggbart design, slik at du kan brette dem sammen og ta dem med deg på ferie i vesken uten å ta for mye plass.

Hodetelefonene er utviklet med over-ear-funksjon, slik at du kan ha dem på ørene i flere timer, hvis du for eksempel vil bruke tid på å høre på lydbøker.

Hodetelefonene har også aktiv støyreduksjon, også kjent som støydempende, som legger en god demper på all bakgrunnsstøy rundt deg, slik at du bare kan fokusere på det du vil høre på.

En fin ting med noen av de trådløse hodetelefonene deres er at de er utstyrt med Tile search-teknologi, så du kan bruke Tile-appen for å finne dem hvis du har glemt hvor du sist la dem.

Alt i alt er det smarte alternativer å finne i Skullcandys spennende utvalg av hodetelefoner, som du finner på siden vår.

Du kan lese mer om dem og hva annet de kan gjøre hvis du blir fristet til å kjøpe en av hodetelefonene deres.

#2 - Skullcandy ørepropper

Akkurat som hodetelefonene deres, er Skullcandy også kjent for sitt brede utvalg av øreplugger som er designet for å være kompakte og kan ligge i en tilhørende ladeveske med avrundede hjørner.

Ørepluggene deres varierer veldig i design, og alle varianter fokuserer på god lyd og komfort.

Du kan for eksempel kjøpe en variant av øreproppene deres som har ørekroker, slik at du kan ha dem trygt i ørene uten å miste dem mens du for eksempel er ute og løper.

Ørepluggene deres har mikrofoner og medieknapper, slik at du enkelt kan sette musikken på pause hvis smarttelefonen ringer.

Noen av øreproppene deres er laget for å være motstandsdyktige mot vann, svette og støv, slik at du ikke risikerer at de blir skadet.

Skullcandys ørepropper har også komfortable øreputer, slik at du kan ha dem i ørene i mange timer mens du gjør forskjellige aktiviteter.

Akkurat som med hodetelefonene deres har Skullcandy utstyrt øreproppene med Bluetooth-funksjon og Tile search-teknologi og de kan lades med en medfølgende USB-ladekabel.

På den annen side har de utviklet noen ørepropper med sin egen Skull iQ-teknologi, slik at du kan styre funksjonene deres med bruk av stemmen din.

Med enkle talekommandoer kan du slå på eller pause musikken i øreproppene hvis smarttelefonen ringer sammen med den.

Så akkurat som med øretelefonene er det mange muligheter ved bruk av Skullcandys ørepropper, og du kan lese mer om dem og deres funksjoner på siden vår.

#3 - Skullcandy tilbehør

Skullcandy har også utviklet en rekke forskjellige tilbehør til sine produkter.

Så hvis du er i en situasjon og trenger for eksempel en ny USB-laderkabel, øreputer eller oppbevaringsveske, har du muligheten til å kjøpe det du måtte mangle til dine Skullcandy-hodetelefoner eller øreplugger.

Blant deres utvalg av tilbehør finner du også deres trådløse powerbanks som både kan lade hodetelefoner, øreplugger, smarttelefoner og nettbrett.

Så hvis du trenger å raskt lade en av disse enhetene, kan det være aktuelt for deg å investere i en av Skullcandys nyttige kraftbanker hvis du bruker mange av de ulike enhetene daglig.

Batteripakkene deres kommer i forskjellige varianter når det gjelder batteristrøm, størrelser og USB-tilkoblinger.

Historien om Skullcandy

Skullcandy er et amerikansk selskap som lager hodetelefoner, ørepropper og mye mer innen lyd.

Selskapet ble grunnlagt tilbake i 2003 av Rick Alden og Cris Williams, og allerede samme år introduserte Skullcandy sitt første produkt på en elektronikkmesse i Las Vegas, USA, et headset med det såkalte Link-systemet som gjorde at forbrukeren kunne lytte. til musikk og foreta håndfrie telefonsamtaler.

Siden den gang har Skullcandy etablert seg på markedet med sine store samlinger av hodetelefoner, ørepropper og tilbehør til de to produktgruppene.

Ørepluggene deres kom ut senere i nullene, ble veldig populære og ble utropt av magasinet Fortune som verdens kuleste øreplugger helt tilbake i desember 2008.

Tilbake i 2016 prøvde en av konkurrentene deres, Incipio, å kjøpe dem for en stor sum av millioner, men avtalen gikk igjennom.

Imidlertid endte Skullcandy opp med å bli kjøpt av kapitalselskapet Mill Road Capital senere samme år, men de fortsetter som et uavhengig selskap i dag.

Se utvalget innen Skullcandy her.

Type
0
0
Velg alle
Farge
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva