Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

PCI & PCIE nettverkskort

Her er vårt utvalg innen PCI & PCIE nettverkskort .

Filter
Sortering


PCI-Express trådløst nettverkskort (WiFi 6) Archer TX3000E
 3 Anmeldelser
PCI-Express trådløst nettverkskort (WiFi 6) Archer TX3000E
PCI-Express trådløst nettverkskort (WiFi 6) Archer TX3000E
 3 Anmeldelser

Antenner kan plasseres der det er best mottak
2402 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2,4 GHz)

     Les mer      På lager
TP-Link TX401 PCI Express Nettverk adapter (10Gbps)
TP-Link TX401 PCI Express Nettverk adapter (10Gbps)
TP-Link TX401 PCI Express Nettverk adapter (10Gbps)

10Gb Ethernet x 1
IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3x, IEEE 802.3an, IEEE 802.3az, IEEE 802.3

     Les mer      Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 13. desember 2023
Nettverkadapter PCIe (1733Mbps) Gigabyte
Nettverkadapter PCIe (1733Mbps) Gigabyte
Nettverkadapter PCIe (1733Mbps) Gigabyte

WLAN-antenne inkludert
802.11ac Wave 2, Bluetooth 5.0

     Les mer      Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 13. desember 2023
ASUS ASUS XG-C100F Nettverk adapter PCIe (10Gbps)
ASUS ASUS XG-C100F Nettverk adapter PCIe (10Gbps)
ASUS ASUS XG-C100F Nettverk adapter PCIe (10Gbps)

10Gb Ethernet x 1
IEEE 802.1Q, IEEE 802.3ae, IEEE 802.1p

     Les mer      Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 13. desember 2023

PCI Network Card - Innebygd trådløst eller kablet nettverk for datamaskinen din

Vil du kunne koble din stasjonære PC til et større nettverk, og samtidig få en god og solid tilkobling?

Da kan det være at du trenger et PCI-nettverkskort som gjør at du både kan koble deg til flere ulike nettverk, men også lar deg få en raskere og mer stabil tilkobling.

De fleste moderne PC-er har et nettverkskort innebygd i hovedkortet, men dette brukes ofte til internettforbindelsen.

Hvis du trenger tilgang til mer enn ett nettverk, kan det hende du trenger et nettverkskort, da det ofte kun er én nettverkskontakt tilgjengelig i en PC.

Et PCI-nettverkskort må installeres i selve PC-ens hovedkort, som ofte har en PCI-kontakt som kortet passer til.

Det kan være en fordel om din bedrift har et eget nettverk, som du gjerne vil være sikker på at dine PC-er har en god og solid tilknytning til.

Det kan redusere ventetiden betraktelig som du kan møte hvis du må finne store eller mange filer på nettverket samtidig.

Generelt kan det også bare være en fordel om det er mange på samme nettverk, da det kan slite mye på farten om det er mange på det.

For å få tilgang til et solid nettverk, enten det er på jobb eller hjemme, kan det være lurt å oppgradere PC-en med et PCI-nettverkskort.

3 ting du bør vurdere når du kjøper et PCI-nettverkskort

Dersom du ønsker å kunne koble PC-en til et nettverk, kan det være en fordel å ha installert et nettverkskort som kan forbedre hastigheten på forbindelsene dine.

Det kan derfor være lurt at du tenker deg om før du kjøper nettverkskortet ditt, slik at du kan være sikker på at du får det riktige kortet hjem.

Nedenfor finner du noen få eksempler på hensyn som du kan bruke for å vurdere hvilken type PCI-nettverkskort som passer best for dine behov.

#1 - Hastigheten til PCI-nettverkskort

Det første du nok bør vurdere er hvilken hastighet du ønsker å ha på nettverket ditt, da dette kan ha stor innvirkning på hvor god opplevelse du vil få av nettverket.

Jo større hastighet du har på nettverkskortet, jo større mulighet har du for å kunne få en raskere nettverkshastighet.

Dette kan gjøre det raskere å se gjennom de mange mappene i nettverket, da det ikke tar lang tid før informasjonen lastes ned til PC-en din, og du trenger ikke vente lenge for å kunne åpne filene på nettverket.

Det kan gi arbeidet ditt en bedre flyt, da du ikke trenger å bruke mye tid på å vente, og filene åpnes nesten umiddelbart så snart du klikker på dem.

Eksempler på nettverkskorthastigheter:

  • 1 Gbps
  • 1,7 Gbps
  • 2,5 Gbps
  • 5 Gbps
  • 10 Gbps

Har du kun et lite nettverk for hjemmebruk eller bare for dokumenter, så trenger du kanskje ikke så høy hastighet, da filstørrelsene ikke er store og derfor ikke tar lang tid å åpne uansett hastighet.

Hvis nettverket er stort eller om du har mange store filer og dokumenter som potensielt tar opp flere gigabyte, så vil du kanskje ha et nettverkskort med høy hastighet, slik at du slipper å vente i flere minutter før dokumentet åpner seg.

Det er derfor viktig at du vurderer hvilken nettverkshastighet du ønsker, slik at du kan ha en god arbeidsflyt i hverdagen og sikker tilgang til filene dine.

#2 - PCI-nettverkskort med trådløs tilkobling

Hvis du ønsker å kunne koble din stasjonære PC til et trådløst nettverk, må du kanskje investere i et nettverkskort med denne funksjonen.

Vanligvis har stasjonære PC-er ingen mulighet til å koble til et trådløst nettverk og bruker i stedet en kabel for å koble til ruteren.

Hvis du ønsker å slippe å gå en lengre kabel gjennom hjemmet fra ruteren til PC-en din, kan det hende du ønsker å kunne koble den til ditt trådløse nettverk i stedet.

På den måten kan du spare mye kabler, da du ikke trenger å bruke dem til tilkoblingen, og du kan raskt koble til alle de andre enhetene dine på WiFi-nettverket ditt.

Ulempen med WiFi er at tilkoblingen generelt sett ikke er like stabil som en nettverkskabel , hvor du generelt kan være sikker på at det ikke blir noen avbrudd i tilkoblingen.

Det kan også avhenge mye av hvor PC-en din befinner seg, da trådløse signaler lett kan bli forstyrret av veggen eller andre gjenstander rundt deg, og dermed få en svak forbindelse til ruteren dersom den er for langt unna PC-en.

#3 - PCI nettverkskort kompatible porter

PCI er en bestemt type port som du kan finne på hovedkortet til PC-en din.

Det er også i denne typen porter du kan koble andre typer kort til din PC, som f.eks Lydkort og grafikkort.

Moderne PC-er vil ofte ha flere PCI-porter, så du har muligheten til å ha både grafikkort og nettverkskort installert samtidig.

Det finnes imidlertid flere forskjellige typer PCI-porter, så du må være sikker på at nettverkskortet ditt passer i PCI-portene du har i PC-en.

Ellers kan du oppleve at det nye nettverkskortet ditt ikke er kompatibelt med PC-en din, og du vil ikke kunne bruke det.

Eksempler på PCI-porter:

  • PCI 64-bit
  • PCI 32-bit
  • PCI Express

De fleste moderne hovedkort bruker PCI Express i disse dager, men du kan fortsatt potensielt finne eldre PC-er som fortsatt trenger å bruke PCI 64-bit eller PCI 32-bit-portene.

Det kan derfor være lurt å sjekke hvilke porter din PC har på hovedkortet, slik at du kan være sikker på å ha muligheten til å installere et PCI nettverkskort i denne porten.

Med et PCI nettverkskort kan du gjøre det mulig å koble til den stasjonære datamaskinen din til en fast internettforbindelse som bredbånd. Selvom PCI nettverkskortet mer eller mindre er innebygget i bunnkortet på de fleste nye stasjonære PCer i dag, så skal du fortsatt bruke et PCI nettverkskort, hvis du setter sammen din egen datamaskin. Å samle en datamaskin selv kan være svært spennende. Da kjenner du datamaskinen ut og inn kan selv bestemme hvilke funksjoner du vil ha.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva