Satellittmottaker

Prøv en satelittmottaker fra 123elektronikk og opplev et knivskarpt bilde. Vi har noe av det beste paraboltilbehør på markedet men til billige priser.

Filtrer
Sortering

Se mer om Satellittmottaker

Satellittmottaker - TV-boks for mottak av satellittsignaler

Hvis du mener at utvalget av TV-kanaler i Danmark er begrenset, og du ikke ønsker å måtte betale til mange forskjellige tilbydere for å få de kanalene du ønsker, så kan du få en satellittmottaker.

En satellittmottaker gir deg tilgang til de såkalte FTA-kanalene. FTA står for free to air (på dansk: free to send) og det handler hovedsakelig om f.eks. Engelske og tyske kanaler som, i motsetning til de danske kanalene, ikke er kryptert.

Dette gir deg tilgang til mange, mange flere kanaler, som også er gratis, og kjøper du en satellittmottaker med MPEG4-mottaker kan du også se utenlandsk TV i HD-format.

Gratis å sende kanaler

En satellittmottaker er kun for FTA-kanaler, og kan derfor ikke brukes til vanlig antenne eller kabel-TV. Det krever at du har en parabol stående slik at du kan motta de ulike satellittkanalene.

FTA (free to air) er kanaler som sendes gratis via parabol, og du trenger derfor en satellittmottaker for å kunne se dem.

Du kan motta FTA-kanaler via f.eks. Astra- og Hot Bird-satellittene.

Disse satellittmottakerne er kun for FTA

De fleste satellittmottakere er kun designet for å motta FTA-kanaler. Det betyr at du ikke kan bruke kort til f.eks. Boxer eller YouSee, og du kan ikke koble kabel-TV eller en gammeldags antenne til boksen.

Noen modeller har denne muligheten, men de koster selvfølgelig også litt mer.

Da har du kun en parabolantenne i f.eks. sommerhuset eller i campingvognen, kan du enkelt nøye deg med den billigste satellittmottakeren for å motta og vise alle kanalene som sendes som FTA, og det er det faktisk ganske mange som gjør, spesielt utenlandske.

Naturen til en satellittmottaker

En satellittmottaker, også kalt en satellittmottaker eller parabolmottaker, har vanligvis USB-, HDMI- og Scart-kontakter. Dette gjør det enkelt å koble til et hvilket som helst fjernsyn, og mange satellittmottakere har også en elektronisk programguide som gjør at du enkelt kan få oversikt over hvilke programmer de ulike kanalene viser.

Via USB-tilkoblingen kan du også koble til en ekstern harddisk slik at du kan ta opp direkte fra kanalene, og siden de ikke er kryptert kan opptakene også enkelt spilles av på andre enheter.

De litt dyrere modellene har også MPEG4, som sørger for at du kan se sendinger i HD-formatet med sylskarpe bilder og fantastisk lyd, dersom TV-en din er HD-kompatibel. Med oppløsninger på opptil 1080P er du garantert den beste kvaliteten.

Oppsettet er utrolig enkelt. Du må ganske enkelt koble satellittmottakeren til fjernsynet og til kabelen fra parabolen, og du er i gang med en gang.

Du kan stille inn rundt 5000 kanaler, så det er mye å velge mellom når du vil se TV fra andre land.

Alle satellittmottakere har sin egen fjernkontroll, noe som gjør bruken av satellittmottakeren veldig enkel, både når det gjelder å sette den opp, noe som er enkelt og greit, og så også den daglige bruken av mottakeren når du vil se fjernsyn på fjernsyn. land.

Mange satellittmottakere har også en timerfunksjon, som gjør det enkelt å programmere dem til å ta opp et program hvis du ikke har tid til å se det, men ikke er hjemme for å starte opptaket manuelt.

Se innspilte filmer, vis bilder og lytt til musikk

USB-tilkoblingen lar deg også koble til en ekstern harddisk med avi-videoer eller jpg-bilder for enkel visning av disse.

Du kan også bruke satellittmottakeren til å lytte til mp3-musikkfiler, som du deretter kan spille av via TV-ens lydsystem.

Flerspråklig meny

Når du setter opp parabolmottakeren, kan du enkelt stille den til det språket du foretrekker, f.eks. Dansk, engelsk, tysk, fransk, etc.

Mange satellittmottakere har OSC (on screen display), som betyr at oppsettmenyen vises på TV-skjermen. Du trenger altså ikke stå og se på en liten LCD-skjerm på selve mottakeren for å sette den opp.

For alle typer TV

Selv om du ikke har den nyeste flatskjermen, men en gammel rør-TV, kan du fortsatt bruke en satellittmottaker så lenge TV-en er utstyrt med Scart-utgang.

En parabolmottaker kan kjøre de fleste skjermstørrelser, for eksempel 4:3 og 16:9, og oppløsninger fra 480i og 480p opp til 1080i og 1080p. Så TV-en din må være veldig gammel for at du ikke skal kunne bruke den med en parabolmottaker.

Våre satellittmottakere er rimelige og har lavt strømforbruk

Vi fører satellittmottakere i ulike prisklasser, slik at alle kan være med. Så uansett om du akkurat er i gang med en parabolantenne, eller er en erfaren bruker, har vi noe for din smak.

Samtidig har de fleste også et lavt strømforbruk, som gjør at du slipper å trekke ut støpselet på dem eller slå av bryteren hele tiden, slik at den ikke sitter og svelger uante mengder strøm .

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva