Varmeteppe

Her finner du utvalget innen Varmeteppe.

Filter
Sortering


Elektrisk Varmeteppe (150x80cm) Grå - Nedis
 6 Anmeldelser
Elektrisk Varmeteppe (150x80cm) Grå - Nedis
Elektrisk Varmeteppe (150x80cm) Grå - Nedis
 6 Anmeldelser

Avtakbar kontrollenhet og timer
Fleece og polyester under teppet

     Les mer      På lager

Varme tepper for de ekstra kalde dagene

I denne kategorien finner du varmetepper for de ekstra kalde dagene. Det er mange som elsker å ligge på sofaen med dyne over seg når det blir kaldt ute.

Med et varmeteppe kan du gjøre nesten det samme som med en dyne, men med varmeinnstillinger kan du styre hvor varmt teppet skal være, slik at det ikke blir for varmt.

I tillegg til varmetepper kan du finne en mengde andre varmeprodukter som varmevifter , varmeputer og fotvarmere .

6 gode grunner til å kjøpe et varmeteppe

Er du fortsatt i tvil om varmeteppet virkelig er noe for deg, så kan du nedenfor se gode grunner til at du bør investere i et varmeteppe.

#1 Kontroller varmen med varmeinnstillingene

Varmepleddene har flere ulike varmeinnstillinger som gir deg mulighet til å styre hvor varmt teppet skal være.

På den måten slipper du å fjerne teppet fra deg fordi det ble for varmt og over deg igjen når det blir for kaldt.

Med varmeteppets mange varmeinnstillinger gir det deg en mer balansert varme, slik at du ikke hele tiden trenger å ta av og legge varmeteppet over deg.

Hvis det blir for varmt, velger du ganske enkelt en lavere varmeinnstilling, i stedet for å ta teppet fra deg. De fleste av våre varmetepper på denne siden har flere forskjellige varmeinnstillinger.

#2 Lett å vaske

Varmeteppet er enkelt å rengjøre da det enkelt kan kastes i vaskemaskinen sammen med alt annet tøy.

Det er imidlertid viktig å huske å fjerne varmeelementene og fjernkontrollen før du kaster den i vaskemaskinen.

Ved å vaske varmeteppene forlenger du også levetiden til teppet, slik at det ikke bare blir rent igjen, men du også får beholde det i lengre tid.

Varmepleddene i polyester og fleece bør vaskes på maks 30 grader. Fleece er spesielt god til å absorbere vann, så det kan ta lengre tid å tørke.

#3 Forhindre såre muskler med varmeteppet

Varmeteppet er ikke bare for å holde varmen om vinteren, men det kan faktisk også brukes til å forebygge ømme muskler etter intense kroppsbevegelser.

Varmen fra varmeteppet er bra for ømme muskler, da varme kan fjerne spenninger.

Varme er bra for smertelindring da varmen øker blodgjennomstrømningen i kroppen og dermed løser opp spenninger i musklene.

Det gjør også muskler, ledd og sener mer fleksible, slik at du kan bevege deg normalt uten å være fryktelig vondt etter de fysiske aktivitetene.

#4 Smart timerfunksjon

Den smarte timerfunksjonen lar deg stille inn varmeteppet til å slå seg av automatisk etter bestemte timer.

Det er smart da du lett kan sovne med varmeteppet over deg og risikere at det fort blir for varmt under varmeteppet om du ikke slår det av.

Still inn timerfunksjonen etter noen timer, så er du sikker på at varmeteppet ikke blir for varmt og skader huden.

Varmeteppet

# 5 Praktisk å ta med seg

Siden varmeteppet ikke tar på langt nær så mye plass som tykke dyner, er det mye lettere å pakke varmeteppet i sommerhuset eller i campingvognen.

Varmeteppet er perfekt for skiferier etc. hvor du har vært ute i kulda over lengre tid, så det er deilig å komme inn i hytta igjen og bare legge varmeteppet over deg selv.

Siden materialet på våre varmetepper er så tynt, krever det heller ikke mye plass i kofferten. Den er derfor mye mindre enn dynen, men likevel mye mer effektiv.

# 6 God gaveide

Hvis du mangler ID for gaver, kan et varmeteppe være en ganske fin gave. Et varmeteppe kan brukes av de aller fleste og er fint å ha, spesielt om vinteren.

Vi kjenner nok alle noen som hele tiden klager på forkjølelsen. For disse menneskene vil varmeteppet sikkert være til nytte.

Uansett om det er til julegave, bursdagsgave eller adventsgave, er varmeteppet absolutt verdt å vurdere om du er på jakt etter den siste gaven.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan brukes varmeteppet?

Varmeteppet brukes som et vanlig teppe eller dyne som du bare legger over deg. Det spesielle med varmeteppet er at det har varmeovner for å varme deg ekstra godt opp. Du trenger bare å plugge varmeteppet inn i stikkontakten, så begynner det å varme deg opp.

Er varmetepper farlige?

Varmetepper er ikke spesielt farlige å bruke, da de er testet mange ganger før de ble godkjent for salg i butikk. For de med sart hud kan det være skadelig om du har varmeteppet over deg i en lengre periode. Dessuten kan de, som alle andre elektroniske enheter, overopphetes. Noen varmetepper har imidlertid overopphetingsbeskyttelse.

Kan du sove med varmeteppet?

Det anbefales ikke å ha varmeteppet over deg i mer enn 20 minutter. med sterk varme, da det kan skade huden. Bruk derfor timerfunksjonen hvis varmeteppet har det, slik at du unngår å sovne med varmen på varmeteppet.

Hvordan fungerer et varmeteppe?

Varmeteppet varmer opp kroppen ved hjelp av elektriske varmeovner inne i varmeteppet. Den må bare plugges inn i en stikkontakt for å få strøm og så vil varmeelementene stille avgi varme gjennom teppet.

Et varmeteppe kan være ytterst praktisk til deg som ofte fryser om vinteren, eller når det er kaldt utenfor. Varmeteppet kan innstilles på forskjellige nivå, som dikterer hvor varmt teppet blir. I tillegg er det også en timer som automatisk slår av varmeteppet etter en stund. Dermed blir ikke varmeteppet overopphetet, og du kan trygt legge deg å sove med det.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva