Bærbar DVD-spiller

Skal barna underholdes når dere er på farten? Det blir enkelt med en bærbar DVD-spiller. Finn den her hos 123elektronikk. Garantert billige priser.

Filtrer
Sortering

Se mer om Bærbar DVD-spiller

Bærbar DVD-spiller

Hvis du er en filmentusiast og elsker å ha filmer for hånden, er den bærbare DVD-spilleren akkurat tingen for å gi deg akkurat det.

En del av moderne hjemmeteknologi går langt til den mobile filmspilleren, som opptar mange hjem – så vel som biler i dag.

En bærbar DVD-spiller er et stykke elektronikk som kan hjelpe deg å fordrive tiden hvis du skulle trenge det. Det kan ofte skje at man havner i en situasjon som på en eller annen måte blir langvarig.

Med denne smarte dingsen kan du se favorittfilmen din uansett hvor du er. De ulike modellene av bærbare DVD-spillere har også USB-porter, som gjør det enda enklere for brukeren å bruke dem.

Med en USB-plugg kan du enkelt og bekvemt frakte med deg bildene og filmene dine, noe som også gjør enheten ideell for å ta med på ferie eller når du kommer hjem og skal vise venner og familie opplevelsene dine fra ferien i lyd og bilder . Da er det alltid enkelt og greit å kunne presentere det på denne måten, eller om du bare vil nyte dem selv på et annet tidspunkt.

Har du et passende antall gigabyte på USB-pinnen din, kan det aldri være noe problem med plass til alle nødvendige bilder eller filmer. Det er bare plug-and-show - og så har du lysbilder for resten av dagen.

Denne funksjonen gjør at du faktisk også kan bruke din bærbare DVD-spiller som et digitalt fotogram – både hjemme og på ferie. Alt det krever er at du har satt inn en USB-pinne med bilder på, og at din bærbare DVD-spiller enten har strøm fra batteriet eller er koblet til en stikkontakt.

Slapp av i baksetet med en bærbar DVD-spiller

De lange kjøreturene på ferie kan fort bli slitsomme som foreldre, spesielt hvis man har noen spreke barn i baksetet som raskt kan skru opp volumet og piske opp en stemning.

Den bærbare DVD-spilleren kan enkelt underholde de minste i baksetet i flere timer av gangen. Det kan uansett kjøpe deg litt tid til du kommer til endestasjonen eller de ulike mellomholdeplassene, hvor du kan komme deg ut og strekke på beina, og ungene kan brenne av litt energi.

Anti-sjokk sikrer kvalitet

Er ikke avspillingen av DVD-ene påvirket av veiens tilstand? Både ja og nei. Skal du ut en tur i et utfordrende terreng, skal du ikke være redd for kvaliteten på filmene.

Anti-sjokkkretsen bidrar til å parere den ellers usofistikerte og dårlige opplevelsen som ellers ville oppstå under rastløs kjøring.

Du må derfor treffe et voldsomt ujevnt terreng, for at de mange vibrasjonene skal sette sitt preg på avspillingskvaliteten. Hvis du holder deg til asfalterte veier, selv de dårlige på ferie, bør du aldri oppleve at bilens overflate påvirker avspillingen på din bærbare DVD-spiller.

Hvordan legge til to skjermer

Det er ikke så farlig å legge til to skjermer til din bærbare DVD-spiller. De to skjermene, som kan monteres på baksiden av forsetene med de medfølgende brakettene, trenger bare å kobles til med den medfølgende videokabelen.

Skulle du mangle en videokabel, kan du enkelt finne en ekstra linkkabel til våre ulike bærbare DVD-spillere.

På denne måten kan du sikre underholdningen for flere personer i baksetet, uten at de trenger å sitte oppå hverandre for å se hva som står på skjermen.

Stillhet i baksetet

Når du leter etter en DVD-spiller til bilen, kan du se etter en inngang for hodetelefoner. Dette sikrer også at den eksisterende støyen minimeres eller helt fjernes, noe som gir den optimale opplevelsen for alle parter.

Med et par hodetelefoner på kan du se film på din bærbare DVD-spiller uten at resten av bilen blir påvirket av lyden. Det kan være et godt kompromiss som sørger for at alle parter i bilen får en god tur – spesielt hvis du skal sitte lenge i bilen.

I tillegg følger det ofte med en 12V biladapter 230V , som gjør det mulig å lade DVD-spilleren mens du er på farten. Det er med andre ord strøm nok til at barna kan se film hele turen – om de skulle få lyst.

Trenger du å være borte fra bilen over lengre tid, kan du regne med opptil to timers batterilevetid. Så det er også mulighet for å ta en film når du er ute i det fri og ikke har mulighet til å holde den ladet.

Du må være klar over at batteriets ytelse kan påvirkes av faktorer som både temperatur og fuktighet. Det er derfor lurt, hvis du ønsker å holde nivået på din bærbare DVD-spillers batteri over lengre tid, at du ikke lar det ligge i bilen når du ikke er ute og kjører.

Hvis du bruker en 12V biladapter 230V lader, vil du imidlertid ikke merke dette, siden din bærbare DVD-spiller alltid er koblet til strøm.

Motta de nye digitale signalene

En bærbar DVD-spiller for bil eller hjemmebruk kan også leveres med fjernkontroll og innebygd TV-tuner. Da har du muligheten til å se TV på den når du sitter ute i hagen din og vil følge med på helgens fotballkamper eller noe annet. Det er ingen grunn til å kutte ned på underholdningen bare fordi du også vil nyte litt av det gode været.

Her bruker du ganske enkelt den medfølgende antennen til å fange opp TV-signalet fra leverandørene som sender et digitalt signal.

Funksjoner som 180 graders rotasjon gir optimal visningsvinkel når du ønsker en DVD-spiller til bilen, flyet, bussen, toget eller andre steder. I tillegg får fjernkontrollen den bare til å føles enda mer som en ekte TV.

Å ta med underholdning på farten har blitt mer og mer attraktivt ettersom mange praktisk talt er på farten hele tiden. Sørg for at du er oppdatert med de nyeste modellene, som inkluderer mange av de praktiske funksjonene som bidrar til å forbedre opplevelsen.

Det enkle og brukervennlige brukergrensesnittet gjør også enheten enkel å bruke selv for barn som tidligere har erfaring med elektroniske enheter. Filmer kan nytes av alle i dag, noe som også gjør enheten mer attraktiv. Selv om du er eldre kan du enkelt nyte en god film i baksetet.

Bli med resten av pakken

Som fører av bilen skal du selvsagt ikke fokusere på å se film mens du kjører bilen. Men på lange kjøreturer, som på vei på ferie, kan du ende opp med å måtte sitte i kø. Nye biler er ofte utstyrt med utstyr som gjør køtiden mer tålelig. Med automatisk bremsing og kjøring kan du uten problemer følge filmen som spilles på skjermen foran deg. Så det er også noe å hente for sjåføren, skulle du få mulighet til det på turen. Du kan velge å kjøpe en enkelt modell, eller du kan se på de ofte presenterte 2x-tilbudene, hvor du kan få to skjermer.

Et kjøp som vil passe perfekt inn i kjernefamilien, der de to søsknene vil trenge litt ekstra underholdning i de mange timene på veien. CDer kan også spilles av uten problemer, hvorfra et musikkstykke eller to kunne høres. Så hvis du er glad i å høre på musikk uten at andre trenger å høre med, kan enheten enkelt håndtere den oppgaven også.

Det er alltid en god ting om du har flere enn ett barn som ønsker forskjellig underholdning i løpet av turen. Da kan en høre på musikk, mens noen ser film og en fjerde ser på bilder.

Er du typen som liker filmer og serier? Da er du kanskje også typen som liker å fordype deg i favorittserien din, i en spennende film eller en rørende dokumentar. For de som bare elsker filmer og TV, tilbyr vi bærbare DVD-spillere her. Bare å ta med seg overalt, spesielt god på farten når du trenger å drepe tiden.

De bærbare DVD-spillerne kan spille av alt fra DVDer til CDer og AVI-filer fra en USB-pinne. Den bærbare DVD-spilleren er spesielt populær i travle barnefamilier, der det trengs litt ekstra underholdning bak i bilen når du er på farten.

Få mye innhold på ett sted

Hvis du vil ha med deg et stort utvalg filmer til barna, slik at det blir timevis med underholdning uten å måtte slepe rundt på hele familiens DVD-samling, så er det faktisk en mulighet for det.

De bærbare DVD-spillerne kan nesten alle spille av AVI-filformatet. AVI-filene er mediefiler, så du kan med stor fordel konvertere DVD-ene dine til AVI-filer, som du deretter kan ta med deg på en USB-pinne. Det krever imidlertid at du har programvare på datamaskinen som kan gjøre dette.

AVI er et filformat. Navnet står for Audio Video Interleaved. Formatet kombinerer video og lyd til ett for synkron avspilling. I motsetning til det velkjente DVD-formatet tar en AVI-fil sjelden mer enn 700 MB, så du kan enkelt ha plass til en hel Disney-katalog med klassikere og mye mer hvis du velger en USB-pinne med rimelig kapasitet.

Da har du også plass til både film, musikk og bilder på ett og samme sted, som enkelt kan settes inn i den bærbare DVD-spilleren.

Selv om filmen er komprimert og konvertert, vil du knapt merke denne kvalitetsendringen, da den vil være ekstremt vanskelig å se og legge merke til på en skjerm i den størrelsen. Du vil mest sannsynlig merke det hvis du ser disse filmene på den store flatskjermen hjemme, men på en skjerm på opptil 11,5 tommer vil du knapt merke det.

Skjermer i forskjellige størrelser

Bærbare DVD-spillere kommer i flere forskjellige skjermstørrelser. De minste bærbare DVD-spillerne er vanligvis syv tommer, noe som gir deg en skjermstørrelse litt større enn de største smarttelefonene.

Mellomstørrelsen på de bærbare DVD-spillerne gir deg en skjermstørrelse som de fleste nettbrett. Med ni tommer har du dermed en fin skjermstørrelse, spesielt med tanke på at du typisk vil sitte mindre enn en halv meter fra skjermen.

Skjermen på 11,5 tommer er vanligvis den største du finner i bærbare DVD-spillere. Du får altså en skjermstørrelse som ligner den på de minste bærbare datamaskinene - det vil si en skjerm som er større enn de fleste nettbrett og iPader.

Denvers 11,5-tommers bærbare DVD-spiller kommer med en oppløsning på 1366 x 768, som er en høyere oppløsning enn det som i gamle dager var kjent som HD Ready. Du får med andre ord en fin skjerm og en oppløsning som gir deg et skikkelig fint bilde.

Rimelig og trygt alternativ

Sammenlignet med bærbare datamaskiner og iPader er en bærbar DVD-spiller et ekstremt rimelig alternativ når det kreves underholdning i baksetet i bilen.

Det kan bli en dyr affære om du lar en dyr iPad eller laptop stå til barna i baksetet, hvor de vanligvis småspiser og tøyser under kjøreturen. I stedet for å risikere at elektronikk og IT blir ødelagt for flere tusen kroner, kan en bærbar DVD-spiller være løsningen som sender hele familien lykkelig på ferie.

Her kan du enkelt få en bærbar DVD-spiller til halvparten av hva en iPad koster. Matematikken taler videre til fordel for den bærbare DVD-spilleren når man sammenligner prisen med en bærbar datamaskin.

Monteringsmulighetene til den bærbare DVD-spilleren gjør også at du ikke trenger å frykte for sikkerheten og tilstanden til utstyret, dersom du skulle måtte bremse hardt eller foreta en unnamanøver, som enkelt kan sende både den bærbare datamaskinen og iPaden til å fly. rundt bilen.

På denne måten er både barna dine i baksetet beskyttet mot å bli truffet av løse gjenstander, og utstyret ditt er også beskyttet mot umiddelbar skade, dersom kjøringen skulle bli litt av en utfordring.

Skulle du sitte igjen med spørsmål om bærbare DVD-spillere, oppfordrer vi deg til å kontakte vår kundeservice på kundeservice@avXperten.no eller på telefon 8632 7171.

Hvis ferien er rett rundt hjørnet, trenger du ikke få panikk. Vi tilbyr dag-til-dag levering på varer bestilt før 16.30 mandag til torsdag og før 15.30 på fredager.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva