PC & Mac

I denne kategorien finner du alt du trenger til din PC og Mac-datamaskin. Vi har et enormt utvalg av kabler og tilbehør til PC og MacBook.

Se mer om PC & Mac

Mye tilbehør til PC og Mac

I denne kategorien finner du alt du trenger til din PC og Mac-datamaskin. Vi har et enormt utvalg av USB-kabler av alle typer, fra USB-A til USB-C, mini USB og Micro USB. Her finner du også vårt utvalg av tastaturer og mus, både trådløst og USB. Vi har også tastaturer og mus designet spesielt for dataspillere. Her får du ergonomiske mus.

Trenger du mer lagringsplass kan vi tilby et utvalg eksterne harddisker og USB-nøkler. Eller en ekstern for å brenne CDer og DVDer. Her finner du også både SD- og Micro SD-minnekort, som er perfekte for små bærbare enheter.

Vi har også utstyret du trenger for å splitte signaler eller kombinere mange signaler, for eksempel en Switch eller en Hub. Vi har brytere og huber for flere varianter av USB, som USB-A og USB-C. Det er også her du finner datakabler og ladere til bærbare. Vi har et stort utvalg av universalladere som passer til mange ulike modeller.

Vi tilbyr også et stort utvalg av tilbehør til datamaskiner som PC-høyttalere. Trenger du kjøling til datamaskinen, har vi kjølere som holder styr på temperaturen slik at datamaskinen ikke brenner opp. Eller hva med et webkamera slik at du kan chatte live med vennene dine.

Tastatur og mus for ethvert behov

Tastatur og mus er en nødvendighet hvis du bruker en stasjonær datamaskin, men også for bruk av de mindre og stadig mer populære bærbare, for de som har sett nytten av å ha tastatur og mus koblet til seg. Dette kan være spesielt fordelaktig dersom den bærbare datamaskinen brukes mye – spesielt til større og mer presise oppgaver.

Innenfor både tastatur og mus er det mulig å få disse i ulike versjoner. De finnes i versjoner med vanlig USB-tilkobling via en montert kabel, med trådløs tilkobling via dongle satt inn i datamaskinens USB-port eller i en versjon som fungerer trådløst via Bluetooth-tilkobling.
For fuglevilt kan det riktige valget være å velge versjoner som er tilpasset ulike kontrollfunksjoner som egner seg spesielt godt under spill – såkalte og mus.
Det er også i vårt utvalg du finner numeriske tastaturer som letter innføring av tall i forbindelse med utarbeidelse av regnskap, oppsett i Excel-ark og mange andre oppgaver hvor mange tall skal legges inn.

For datamaskiner med PS2-tilkobling er løsningen et PS2-tastatur som enkelt kobles til via den vedlagte kabelen.

Dersom det er stort behov for kommunikasjon eller skriving av tekster på et annet språk enn dansk, fører vi ulike utenlandske tastaturer som er tilpasset de enkelte lands språk og karakterer.

Mikrofoner og høyttalere for de som ønsker de beste lydopplevelsene

Mange bruker i dag datamaskiner til kommunikasjon via Skype eller lignende tjenester, på samme måte som mange av filene våre inneholder lyd – både vanlig musikk, videoer og filmer.
Mikrofonene og høyttalerne som er innebygd i dagens datamaskiner leverer ikke alltid den beste kvaliteten, og derfor velger mange å oppgradere mikrofon og høyttalere for en bedre opplevelse av både tale og musikk. Selv om moderne datamaskiner får stadig bedre høyttalere, er disse – på grunn av den totale størrelsen – svært små, så eksterne datamaskinhøyttalere er en nødvendighet for å oppnå et perfekt lys.
I vårt utvalg finner du også USB-lydkort for tilkobling av stereojackplugger – og PCI-lydkort for installasjon, dersom du bygger datamaskinen selv og ønsker å koble til for eksempel et surroundanlegg.

Alt i ett kameratilbehør for både amatører og profesjonelle kameraentusiaster

Nesten alle bildene våre er tatt i dag med mobiltelefoner eller digitalkameraer. For lagring og overføring av disse digitale bildene har vi et mylder av variasjoner innen minnekort og kortlesere for rask og sikker overføring til datamaskinen din, akkurat som du også kan finne kameradatakabler for direkte overføring fra kamera til datamaskin.

Mangler du stabil støtte for digitalkameraet ditt, finner du forskjellige modeller av kamerastativ for dette. Vi fører både bord- og gulvkamerastativ, samt de populære monopod-stativene. For krevende og kreative oppgaver kan vi også levere lysstativ for montering av fotolamper for å optimalisere belysningen for foto- eller videoopptak.
For kreative bilder finner du også fiskeøyeobjektiver, linseposer og ulike fotofiltre med ulike effekter.
Har du eldre negativer eller lysbilder (lysbilder) liggende, finner du i vårt utvalg mange ulike modeller av lysbilder og negativskannere som kan konvertere disse til digitale filer som både kan etterbehandles i fotoprogrammer og vises via dataskjermen .

Harddisker, strøm og kjøling for selvbyggere

Mange finner stor tilfredsstillelse i å sette sammen sin egen spesielle datamaskin, som settes sammen etter helt individuelle behov.
Til dette behovet tilbyr vi mange ulike løsninger innen harddisker, kabinetter for harddisker, lagringsbokser og kontrollere.
En ATX-strømforsyning er en nødvendighet når du bygger din egen datamaskin. Vi fører disse i mange utgaver for mulighet for individuell tilpasning. Vurder for eksempel også å installere en Back-UPS nødstrømforsyning som kan lagre verdifull data ved en ulykke og strømmen plutselig forsvinner under arbeid.
Ikke bare stasjonære datamaskiner trenger en strømforsyning med kjøling. Mange bruker i dag den bærbare datamaskinen til mange ting samtidig, med flere programmer åpne samtidig, samtidig som musikk også kan høres. Dette kan noen ganger sette den bærbare datamaskinen på hardt arbeid, der den innebygde kjøleren ikke helt kan følge med. Her kan løsningen være en laptop-kjøler som kan sørge for at overoppheting unngås – akkurat som det også vil forlenge levetiden til den bærbare datamaskinen.
Se også vårt store utvalg av PC-holdere og PC-oppheng for montering av PC-skap, som sikrer mulighet for enten fleksibilitet eller diskré montering under bordplate.

Hub, switch og andre tillegg

Mange nyere bærbare datamaskiner er så tynne at det ikke er plass til alle USB-inngangene du måtte trenge. En USB-hub gjør det mulig å koble til flere enheter via en enkelt USB-port i datamaskinen. Vi fører også modeller som støtter det nye USB-C-formatet, som gir raskere overføring enn vanlige USB-løsninger.
En USB-svitsj gjør at en enhet – for eksempel en skriver – kan kobles til flere datamaskiner samtidig.

Annet spesielt – og til tider nerdete – tilbehør er blant annet DVD-brennere, USB-dokkingstasjoner, USB-grafikkort, alt innen spesialkabler og skruer, USB-dongler, diverse adaptere og USB-nøkler For transport og beskyttelse av datamaskinen din kan vi tilby et stort utvalg av datavesker, fra små, smarte modeller for daglig transport til større sekker som kan inneholde et vell av utstyr i tillegg til selve datamaskinen.

For å sikre din bærbare datamaskin kan vi selvfølgelig også levere en wirelås, slik at du er trygg på at datamaskinen din ikke forsvinner på et ubemerket øyeblikk.
De virkelige datamaskinentusiastene kan til og med finne eksterne USB-diskettstasjoner - diskettstasjoner - som kan spille av gamle filer fra en 3,5" diskett. Diskettstasjoner er ikke innebygd i moderne datamaskiner, så denne løsningen er ideell for å sikre gamle filer.

I tillegg har vi også et stort utvalg av for å ha alt utstyret ditt i.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva