Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

Termostaterer

Her finner du utvalget innen Termostaterer.

Filter
Sortering


Nobø termostat NCU-1R (Analog styreenhet)
Nobø termostat NCU-1R (Analog styreenhet)
Nobø termostat NCU-1R (Analog styreenhet)

Temperaturen stilles inn på appen eller enheten
Farge: Hvit

     Les mer      Fjernlager
Levering: 10-14 virkedager
Senest 3. januar 2024
Nobø termostat NCU-2R (Digital kontrollenhet)
Nobø termostat NCU-2R (Digital kontrollenhet)
Nobø termostat NCU-2R (Digital kontrollenhet)

Temperaturen stilles inn på appen eller enheten
Farge: Hvit

     Les mer      Fjernlager
Levering: 10-14 virkedager
Senest 3. januar 2024

Termostater – Bestem temperaturen i hjemmet ditt

En termostat er en varmestyringsenhet som bidrar til å sikre en tilnærmet konstant temperatur i for eksempel et rom i hjemmet ditt eller i en konstruksjon etter dine behov.

En termostat brukes i mange sammenhenger i forbindelse med regulering i ulike enheter som varmeanlegg, komfyrer og kjøleskap.

Det som er bra med en termostat er at den kan spare deg for mye penger, da den åpner og lukker varmtvannet i takt med temperaturen på radiatorene du måtte ha i hjemmet ditt.

Har du behov for en termostat til for eksempel radiatoren din, da den du allerede hadde er ødelagt, så bør du ta en titt på vårt store utvalg av forskjellige termostater.

Det er en god garanti på siden vår for at du kan finne riktig termostat for ditt hjem eller arbeidssted.

4 ting du bør vurdere før du kjøper en termostat

Hvis det er lenge siden sist du måtte kjøpe termostat, og du kanskje ikke har full oversikt over dagens marked for termostater, så har du ingen grunn til bekymring.

For nedenfor gjør vi deg mer kunnskapsrik om termostater med en rekke nyttig informasjon som kan hjelpe deg med dine vurderinger om en ny termostat.

På denne måten kan du føle deg sikker på at du får kjøpt den termostaten du måtte trenge til for eksempel radiatoren din.

Vi kommer til de ulike typene termostater og deres spennende egenskaper, hvilke termostater som passer for ventiler i radiatorer og reguleringsmodus i de smarte termostatene.

#1 - Typer termostater og deres funksjoner

Det finnes mange typer termostater på markedet, og det vil uten tvil bli flere typer over tid med alt fokus på energisparing.

Valget av din fremtidige termostat må være basert på hva du kan mangle i hjemmet ditt, så det er en del av vurderingen din.

Dersom du ønsker å kunne stille inn termostaten din via en analog eller digital styreenhet, er det selvsagt disse typene termostater du bør se på.

Vurderer du å gå all in på Smarthjemmefronten og ha muligheten til å styre en smarthustermostat via en app på smarttelefonen , så er det en mulig løsning som er både tilgjengelig og populær.

Fargen som ofte går igjen i de mange termostatene er hvit, da fargen er stilren og passer innredningen i mange forbrukeres hjem.

Her er eksempler på de mange typene termostater som er tilgjengelige på markedet:

  • Berør timertermostat. En mindre versjon av en termostat med berøringsskjermfunksjon og timer. Den kan brukes til å regulere gulv- og romtemperaturer i for eksempel boliger og kontorer. Den har også innebygget romføler og gulvføler.
  • Radiatortermostat. En av de nyere versjonene av en radiatortermostat er med innebygd sensor. Det betyr at den er i stand til å regulere varmen selv, avhengig av hvordan romtemperaturen i for eksempel stuen din er. På denne måten klarer den også å holde en jevn temperatur. Dette betyr også at hvis et vindu åpnes, prøver radiatortermostaten selv å kompensere for mangelen på varme og begynner å skru opp varmen selv.
  • Smart termostat. Som andre Smart Home-enheter har en Smart Termostat også vært etterspurt blant forbrukere. Det gir deg muligheten til å gjøre innstillinger for å kontrollere temperaturen i for eksempel stuen din ut fra bestemte kriterier. Alt det innstillingsarbeidet gjøres vanligvis via en app.
  • DIN-skinne termostat. Det er en termostat for DIN-skinnemontering. En enkel elektronisk termostat som kan brukes til både kjøling og oppvarming. Den kan brukes til romoppvarming, gulvvarmeregulering og frostsikring . En av DIN-skinnetermostatene har også nattsenkefunksjon som for eksempel kan senke temperaturen med 5 grader i et rom. En sensorkabel følger med i kjøpet.
  • Gulvtermostat. En gulvtermostat brukes utelukkende til direkte regulering av gulvvarme . Med en versjon av denne typen trenger du ikke bekymre deg for kalde føtter.
  • Romtermostat. En analog termostat som brukes til å regulere varme eller til å overvåke temperaturen i rommet.
  • Kjøleskap termostat. Det er en termostat som brukes til kjøleskap. Den brukes til å regulere kulden i kjøleskapet ditt.

Det er en veldig god idé å bruke litt tid på å utforske vårt brede utvalg av termostater og lese om deres mange forskjellige funksjoner, så du er sikker på å kjøpe den riktige termostaten til hjemmet ditt.

#2 - Hvilke radiatortermostater passer til de ulike radiatorventilene

Er du på utkikk etter en ny radiatortermostat er det viktig å ta hensyn til at den kan matche ventilen i radiatormodellen du måtte ha i hjemmet ditt.

I denne sammenhengen anbefales det at du på forhånd sjekker hvilken type ventil som er på radiatoren din.

På den måten er du sikker på å unngå å gjøre et feilkjøp.

Her er eksempler på tilgjengelige ventilmodeller:

  • RA-UN
  • LØP
  • FILLE

#3 - Kontrollskjema i smarte termostater

Det har blitt mer populært å anskaffe en smart termostat da den, i likhet med andre smarte enheter, lar deg ha effektiv kontroll.

Kjøper du en smart termostat må du finne den tilhørende appen for styring via Google Play på smarttelefonen og laste den ned.

Så når du først har appen på smarttelefonen, kan du gå og skape et sunnere inneklima ved hjelp av intelligent varmestyring.

Mange smarte termostater støtter bruken av de ulike Smart Home-assistentene som Google Assistant, Siri og Amazon Alexa.

#4 - Fordeler med å ha en smart termostat i hjemmet ditt

Mange forbrukere går gradvis over til å bytte ut vanlige termostater med smarte termostater basert på de gode fordelene som følger med å bruke dem.

Du kan først sikre et bedre inneklima ved å stille inn din smarte termostat til en viss standardtemperatur.

På denne måten kan du via appkontroll for eksempel skru ned varmen i løpet av natten og opp igjen dagen etter.

På denne effektive måten kan du også spare penger uten å måtte tenke på det, da den smarte termostaten i seg selv sørger for nødvendig temperatur uten å sløse med den.

Her er vårt utvalg innen Termostaterer.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva