Lommeradio

Hvis du enkelt vil høre radio og musikk uansett hvor du er, så er en smart trådløs lommeradio en strålende løsning. Finn en rekke forskjellige versjoner her på siden.

Filtrer
Sortering

Se mer om Lommeradio

Lommeradio - Musikk og radio på farten

Liker du virkelig å høre på musikk på radio, eller har du spesifikke radioprogrammer som du gjerne vil kunne høre på mens du er på farten?

Da kan en lommeradio være et godt kjøp, da du da får en DAB-radio som passer rett i lomma, slik at du kan bære den rundt og kunne høre på favorittprogrammene dine.

Normalt er det ikke alltid lett å høre de forskjellige radiostasjonene, da du kanskje ikke alltid kjører bil eller har tilgang til radio når du er i trafikken.

En lommeradio kan hjelpe deg her, siden den er veldig kompakt og passer pent inn i en jakke eller bukselomme, hvor du kan høre på radio uansett hvor du er.

Lommeradioen kan også være et godt verktøy når du skal på camping i skogen, hvor det ikke er internettforbindelse, men du fortsatt ønsker å kunne bli underholdt, følge med på nyhetene eller bare værmeldingen.

Her kan lommeradioen være god, da man på de aller fleste steder i landet vil kunne koble seg til radiobølgene fra antennetårnene, hvor man da kan høre de lokale programmene.

Så hvis du tilbringer mye tid utendørs, kan lommeradioen hjelpe deg både med å holde deg oppdatert og underholde.

3 ting du bør vurdere når du kjøper en lommeradio

Når du skal på camping i friluft kan det være lurt å kunne høre på musikk og radio, slik at du ikke er helt avskåret fra omverdenen.

Da kan det være lurt å vurdere hvilken type lommeradio du ønsker, slik at du kan være sikker på å få en modell som kan dekke dine behov.

Nedenfor finner du en rekke eksempler på hensyn som du kan bruke for å bedre vurdere hvilken type lommeradio som passer for deg.

#1 - Typer lommeradioer

Det finnes en rekke ulike typer lommeradioer på markedet, så det kan være lurt å vurdere hvilke funksjoner du gjerne vil ha i lommeradioen, slik at du kan kjøpe den riktige modellen for deg.

Hvis du f.eks. ønsker primært en lommeradio som du kan bruke mens du pendler frem og tilbake mellom jobb, så kan det være at du bare vil ha en kompakt lommeradio som du kan putte et par hodetelefoner i.

Da kan du høre på radio mens du sitter på en buss eller tog uten å forstyrre menneskene rundt deg, og du vil kunne nyte dine favoritt morgenprogrammer underveis.

Hvis du heller vil bruke lommeradioen når du er på camping eller har det gøy på et samvær, kan det hende du vil ha en lommeradio med innebygd høyttaler .

Denne typen lommeradio er litt større enn en kompakt lommeradio, men den lar deg høre på radio med vennene dine rundt deg, slik at dere alle kan følge med.

Eksempler på typer lommeradio:

  • Kompakt lommeradio
  • Lommeradio med innebygd høyttaler
  • Lommeradio med avspillingsfunksjon

Hvis du ikke bare ønsker å kunne høre på radio, kan du også få lommeradioer med avspillingsfunksjon, slik at du kan koble en MP3-spiller til lommeradioen, og dermed bruke den som høyttaler.

På den måten kan du spille av din egen spilleliste hvis du går lei av de forskjellige radiokanalene.

Det kan derfor være en fordel for deg å vurdere hvilken type lommeradio du ønsker deg, da du da kan få en som passer dine behov.

#2 - Batterilevetid i lommeradioer

Hvis du planlegger å dra på camping over lengre tid, kan det være lurt å vurdere hvor lang batterilevetid på lommeradioene dine har, slik at du kan ha en ide om hvor lenge du kan bruke dem før de går. ute.

Dette gjør at du kan planlegge å ha ekstra batterier med deg slik at du kan bytte dem ut når du trenger det.

Eksempler på batterilevetid på lommeradioer:

  • 6 timers levetid
  • 10 timers levetid
  • 15 timers levetid

Generelt kommer det mye an på hvilken modell det er når man ser på hvor lang batterilevetid modellen har.

De mer avanserte lommeradioene vil ofte bruke mer strøm, da de har ekstra funksjoner og innebygde moduler som trenger mer energi, hvor du da kan forvente at den kanskje bare har nok batteri i noen timer.

Hvis du i stedet bare trenger en enkel lommeradio, så kan du forvente at batteriet varer ganske mye lenger, da det ikke er på langt nær så mange funksjoner innebygd i radioen som sluker mye strøm.

Da kan du høre på musikk i potensielt opptil 15 timer eller mer, slik at du har mulighet til å nyte radioen lenger enn ellers, dersom du ikke mangler de mer avanserte funksjonene.

#3 - Lommeradio med solceller

Når du trenger en lommeradio kan det være fordi du skal på camping eller lenge ute i naturen, hvor du kanskje ikke har tilgang til strømforsyning for å kunne lade enhetene dine.

Da kan det være en fordel å investere i en lommeradio med innebygde solceller, da du da har muligheten til å kunne bruke sollys til å lade lommeradioen.

Det kan bety at du får mye større mulighet til å bruke lommeradioen, også på lange turer, hvor normal batterilevetid ikke ville kunne holde hele turen.

Da kan du ganske enkelt sette lommeradioen på et bord, eller bakken, med solcellene vendt oppover, slik at solen kan skinne på dem og gjøres om til strøm.

Eneste minuset er at du er avhengig av at solen skinner godt, da jo mer sollys jo bedre lader solcellene, og blir det dårlig vær på turen med mye skyer og regn kan det være vanskelig å få tak i lommeradioen ladet med solcellene.

Da kan det i stedet være lurt å ha en powerbank tilgjengelig, da du da er mindre avhengig av godt vær, og du får muligheten til å lade opp alle typer lommeradioer mens du er ute i naturen.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva