iPhone tilbehør

Trenger du noe slags tilbehør til din iPhone, for eksempel en ny ladekabel, et reparasjonssett eller kanskje et deksel, finner du det akkurat her.

Se mer om iPhone tilbehør

iPhone-tilbehør - Gjør din iPhone mer brukervennlig og effektiv

Hvis du er bruker av Apples iPhones, kan det være lurt å kunne velge noe tilbehør som kan hjelpe deg å få mer ut av din iPhone.

Her kan du finne et stort utvalg av forskjellig tilbehør som kan gi deg rikelig mulighet til å åpne opp for en rekke nye funksjoner og situasjoner du kan bruke iPhone i.

Du kan for eksempel finne et stort utvalg av iPhone-deksler , slik at du kan få et beskyttende lag til din iPhone som kan redusere sjansen for at iPhone-en din går i stykker eller blir ripet opp.

Det kan også være at du ønsker å kunne skrive raskt og effektivt på din iPhone, slik at du kan få et fint tastatur som kan kobles til din iPhone eller iPad, slik at du slipper å bruke touch for å skrive din meldinger.

Skulle uhellet være ute og din iPhone går i stykker, kan du også finne ulike reparasjonssett og reservedeler, slik at du har mulighet til å reparere din iPhone selv, uten å måtte ta den med til en forhandler.

Det finnes mange typer iPhone-tilbehør på markedet, så det er stor sannsynlighet for at du finner noe du kan bruke.

6 typer tilbehør du kan få til din iPhone

Hvis du har en iPhone som du bruker mye i hverdagen, kan det være lurt å investere i litt tilbehør til den, slik at du kan få mer glede ut av din iPhone.

Nedenfor finner du en oversikt over noen av de typer tilbehør du kan finne til din iPhone, slik at du kan bli inspirert til å finne noe tilbehør som passer dine behov.

#1 - iPhone-ladere

Har du kjøpt en brukt iPhone kan det være at du ikke fikk med deg en lader på kjøpet, eller det kan bare være at den gamle laderen din har falt av, så du trenger nok en ny og solid lader.

En iPhone-lader gjør det enklere for deg å kunne lade din iPhone, uansett hvor du er, da du potensielt kun har én ladekabel som ikke passer til alle strømenheter.

Med en lader får du en adapter som du kan koble til stikkontakten din, slik at du raskt og effektivt kan lade opp din iPhone, selv om du er på besøk hos venner eller familie som ikke bruker iPhone.

Du kan også få forskjellige typer ladere som passer dine behov, for eksempel en trådløs lader, slik at du bare må legge iPhonen på en tallerken i stedet for å måtte bry deg med å koble ladekabelen til din iPhone.

#2 - iPhone-deksler

Hvis du vil beskytte din iPhone mot skade, kan det hende du trenger et solid og sterkt iPhone-deksel.

Her kan du få forskjellige iPhone- deksler som kan hjelpe deg med å beskytte din iPhone mot potensielle riper, riper, støt mm.

Et deksel kan være spesielt nyttig hvis du jobber i et yrke hvor du jobber med mange tunge gjenstander eller over et hardt betonggulv som kan gjøre mye skade dersom du skulle miste iPhonen.

Avhengig av miljøet du er i, kan du sannsynligvis finne et iPhone-deksel som passer dine behov, da de finnes i et stort utvalg av ulike former og farger.

Det gir deg muligheten til å bruke iPhone-dekselet ditt til å uttrykke deg til omgivelsene dine, slik at du bedre kan vise frem din personlighet.

#3 - iPhone-hodetelefoner

Vil du kunne høre på musikk mens du er på farten?

Da kan settet med hodetelefoner til din iPhone være en god investering, da du får muligheten til å høre på musikk fra din iPhone uansett hvor du er.

Du kan bruke den til å holde rytmen oppe når du trener på treningssenteret eller når du er ute og trener med løping i naturen eller lignende.

Et par gode hodetelefoner kan også være bra når du bare vil kunne slappe av i sofaen med en god lydbok eller podcast, slik at du kan følge med på de hyggelige historiene i hverdagen.

På den måten kan du alltid ha litt underholdning for hånden når du vil høre på musikk eller en god podcast.

#4 - iPhone-holdere til bilen

Kjører du mye og ønsker å kunne bruke din iPhone mens du kjører, så vil det være lurt å investere i en god mobilholder til bilen din iPhone får plass i.

Her kan du finne flere ulike modeller som kan hjelpe deg mens du er på farten, f.eks. ved at du bedre kan se din iPhone mens du kjører, slik at du kan bruke den som en guide eller til å sette musikken din på iPhone.

Mange modeller lar deg også lade iPhone mens du sitter i bilen, slik at du alltid kan være sikker på at iPhone har nok strøm.

Avhengig av hvilken bil du har kan du få flere forskjellige mobilholdere til iPhone, slik at du er sikker på at du kan få montert holderen på et skikkelig sted slik at den ikke kommer i veien mens du kjører.

#5 - Reparasjonssett for iPhone

Hvis du skulle være uheldig og iPhonen din går i stykker, kan du også finne reparasjonssett hvor du får både verktøy og reservedeler for å kunne reparere din iPhone selv.

Med et reparasjonssett kan du få alt du trenger for å kunne reparere iPhone, da du får både en bruksanvisning og diverse verktøy som skrutrekkere som passer til iPhones skruer .

Avhengig av hvilket reparasjonssett du kjøper, får du også de nødvendige reservedelene.

Det kan være en ny skjerm hvis du har ripet den, eller et nytt batteri hvis den må skiftes.

Du må imidlertid være oppmerksom på hvilken iPhone-modell du kjøper reparasjonssett til, da mange komponenter byttes ut mellom iPhone-modeller slik at de ikke lenger passer sammen.

Så hvis du har en iPhone 11, så bør du ikke bruke et iPhone 12 reparasjonssett, da du mest sannsynlig vil oppdage at noen av delene ikke passer sammen.

#6 - iPhone løpearmbånd

Trener du mye utendørs kan det være irriterende å ha iPhone i buksa mens du løper.

Du vet sikkert at iPhone flopper rundt i lommene dine for hvert skritt du tar, og hvor distraherende den kan være i det lange løp.

Med et løpearmbånd til din iPhone har du muligheten til å kunne sette iPhonen på armen, slik at den er godt festet og du slipper å ha den i buksa.

Her får du også god tilgang til din iPhone, slik at du enkelt får tilgang til den mens du løper, slik at du for eksempel slipper å trekke i ledningene til hodetelefonene, og du har mulighet til å kunne endre musikken uten å måtte ha iPhone i lommen.

Et løpearmbånd sørger også for at din iPhone ikke faller ut av lommen mens du løper, slik at du kan redusere risikoen for potensiell skade og riper på din iPhone.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva