Vinklet HDMI Kabel

Her finner du utvalget innen Vinklet HDMI Kabel.

Filter
Sortering


Swivel HDMI Kabel (Type A, 19 plug) 3 meter
Swivel HDMI Kabel (Type A, 19 plug) 3 meter
Swivel HDMI Kabel (Type A, 19 plug) 3 meter

Begge kontaktene kan roteres horisontalt og vertikalt
Praktisk for plugger på vanskelig tilgjengelige steder

     Les mer      På lager

Vinklet HDMI-kontakt - enkel installasjon på trange steder

På denne siden finner du vårt utvalg av vinklede HDMI-kabler og adaptere , som er ideelle for montering på trange steder, for eksempel når en skjerm skal henges tett inntil veggen.

Du er sikkert allerede kjent med HDMI- kabelen, da det er en veldig vanlig tilkobling til skjermer og andre enheter når lyd og bilde skal overføres.

En vanlig HDMI-kabel er effektiv og finnes i mange kvaliteter og prisklasser, men siden mange henger fjernsynet på veggen kan det by på noen utfordringer.

HDMI-kontakten er ofte ganske stor og lang, noe som gjør at dersom skjermen må henges veldig tett inntil veggen, er det ofte ikke plass til den store kontakten på baksiden av skjermen.

Det betyr at man ofte må bruke en av kontaktene på siden av skjermen, hvis man er heldig at det er stikkontakter plassert slik, men dette betyr også at det kan være vanskelig å samle kablene i en kabelskjuler, pga. kablene kommer fra flere steder på skjermen.

Her kan en vinklet HDMI-plugg eller kabel være en virkelig god løsning, da den kan sikre enkel installasjon selv på trange steder.

Er du i tvil om hva du bør være oppmerksom på når du skal finne en vinklet HDMI, så les videre nedenfor, hvor vi har samlet litt informasjon som kan hjelpe deg med å finne den rette løsningen for deg.

3 ting du bør vurdere før du kjøper Vinklet HDMI

Det finnes mange ulike modeller av HDMI kabler og kontakter, samtidig kan både kvalitet og pris variere mye mellom de ulike modellene.

Nedenfor har vi derfor samlet våre forslag til 3 ting du bør vurdere og være oppmerksom på før du kjøper vinklede HDMI-kontakter og kabler.

#1 - Type vinklet HDMI

Det finnes ulike typer vinklede HDMI-kontakter, og her kan du velge mellom en adapter eller en HDMI-kabel med en vinklet kontakt.

Hvis du allerede har en virkelig god HDMI-kabel som du gjerne vil fortsette å bruke, kan du vurdere å finne en god vinklet HDMI-adapter .

På den måten kan du fortsatt bruke din utmerkede HDMI-kabel og plassere denne i adapteren, som deretter kan kobles til skjermen din.

Her peker pluggen fra kabelen din oppover og inn i adapteren som har en vinkel og en plugg som kan settes inn i skjermen.

Du kan også finne HDMI-kabler med en eller to vinklede HDMI-kontakter, og ved å bruke disse kablene kan du ha muligheten til å montere kontakten på baksiden av skjermen din, selv om den sitter helt opp til veggen.

Uansett om du velger en adapter eller en kabel med vinklede HDMI-kontakter, kan du finne disse i forskjellige oppløsninger, noe som gjør at du ikke trenger å gå på kompromiss med kvaliteten.

En vinklet HDMI-adapter tar ikke så mye plass og har du allerede en HDMI-kabel med riktig oppløsning for dine behov, er denne enheten en veldig god løsning for å få plass til HDMI-kontakten i skjermen din, uten at kontakten også fester seg langt tilbake til skjermen kan ligge tett inntil veggen.

Ved å bruke en vinklet plugg, enten det er i adapter eller kabel, slipper du også å bøye eller bryte kabelen i en skarp vinkel, noe som kan skade de bittesmå lederne inne i kabelen.

Mange har kablene til å gå opp til skjermen, ned fra gulvet eller en bokhylle, og derfor er det ofte nødvendig å bøye kabelen for å få støpselet inn i skjermen, og selv om skjermen står på et bord med mye plass bak den, kan det likevel være en god idé å vurdere en vinklet HDMI-kontakt.

#2 - Karakteristikk av vinklet HDMI

Når du velger en vinklet HDMI-kontakt eller -adapter, kan disse ha ulike spesialfunksjoner som kan gjøre kontaktene eller adapterne mer fleksible å bruke.

I tillegg til den vinklede HDMI-pluggen, som både finnes i adapter eller på kabel, er det også mulig å få dreibare plugger, og ofte er disse på en HDMI-kabel.

De roterbare pluggene gjør det mulig å dreie pluggen i forhold til kabelen, i mange forskjellige posisjoner.

Dette betyr også at kabelen ikke nødvendigvis trenger å sitte verken rett eller i 90 graders vinkel fra skjermen, men kan også sitte i flere forskjellige vinkler.

På den måten kan du bruke kabelen på mange forskjellige steder og måter.

#3 - Oppløsning for vinklet HDMI

Når du velger den vinklede HDMI-kontakten, uansett om den er i form av en kabel eller en adapter, bør du sørge for at oppløsningen som kontakten kan håndtere er den samme som din nåværende kabel eller skjerm krever.

Du kan finne vinklede HDMI-plugger og adaptere i følgende oppløsninger:

  • Full HD - 1920x1080
  • 4K UHD - 3840 x 2160
  • 4K DCI - 4096x2160

Hvis du har en skjerm som ikke kan vise 4K-oppløsning, kan du uansett velge en kontakt eller adapter som støtter 4K-oppløsning.

Både kontakter og kabler for 4K kan enkelt håndtere mindre oppløsninger også, men du kan ikke få en oppløsning på 4K levert gjennom en kabel eller kontakt med Full HD-oppløsning.

Ofte er 4K HDMI-kabler og kontakter litt dyrere enn vinklede HDMI-kontakter for for eksempel Full HD-oppløsning.

En vinklet HDMI-kabel er smart og virker plassbesparende i tillfeller der en HDMI-inngang bak på et fjernsyn eller en maskin peker i en upraktisk retning. En vinklet HDMI-kabel gjør det mulig å føre en HDMI-kabel mer elegant bak et fjernsyn eller f.eks en BlueRay-spiller. Vårt utvalg av HDMI-kabel inneholder forskjellige slags vinklede HDMI-kabler både vanlige 90 graders vinkler og med vendbare kontakter, slik at du kan innstille det i den vinkel som passer til ditt utstyr.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva