Kabelskjuler boks

Fine og rimelige kabelbokser i plast, som kan hjelpe deg med å skjule kabler av veien og få kontroll på kabelrotet i stua eller på kontoret.

Filtrer
Sortering

Se mer om Kabelskjuler boks

D-Line kabelboks Liten (280 mm) Svart
279 kr
Kjøp
D-Line kabelboks Liten (280 mm) Svart

Farge: Svart
Farge: Svart

Se mer Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 23. juli 2024
Slitesterk Cavoline Box L Kabelboks (Large) Svart
579 kr
Kjøp
Slitesterk Cavoline Box L Kabelboks (Large) Svart

Åpning på begge sider
Enkel svart design

Se mer Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. juli 2024
Ugreen LP110 Cable Hider Box Large (42,5x17,5x15,5cm)
489 kr
Kjøp
Ugreen LP110 Cable Hider Box Large (42,5x17,5x15,5cm)

Fint og enkelt design
Slitesterk ABS-plast

Se mer Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. juli 2024
Slitesterk Cavoline Box S Kabelboks (Small) Grå
499 kr
Kjøp
Slitesterk Cavoline Box S Kabelboks (Small) Grå

Enkel hvit design
Smart kabeloppbevaring

Se mer Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. juli 2024
Slitesterk Cavoline Box S Kabelboks (Small) Svart
499 kr
Kjøp
Slitesterk Cavoline Box S Kabelboks (Small) Svart

Enkel og stilig design
Enkel å bruke

Se mer Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. juli 2024

Kabelskjulerboks - Enkel og diskret kabelhåndtering for hjem og kontor

Stikkontakter og kabler kan ta mye av hverdagen din, da du sannsynligvis har mange forskjellige elektroniske enheter hjemme eller på kontoret.

Det hele trenger strøm, og de mange tilhørende kablene, skjøteledningene, adapterne og strømpluggene kan fort ta mye om du ikke har en plan for hvor du vil ha dem plassert.

Her kan en kabelskjulboks raskt hjelpe deg på vei til et penere og renere hjem eller kontor, da du får en fin boks som du kan bruke til å oppbevare ledningene og kablene dine mens du fortsatt bruker dem.

Det betyr at du kan få et finere hjem, hvor det ikke er elektroniske enheter og adaptere som ligger rundt på gulvet, og at du fortsatt kan bruke dem, da kabelskjulerboksen har hull som gjør at ledningene kan løpe frem og tilbake mellom dem. .

Det betyr at du fortsatt har en tilkobling til de tilkoblede enhetene, mens selve adaptere og overflødige kabler kan gjemmes bort diskret.

Kabelskjulerboksen kommer i flere forskjellige former og farger, slik at du kan finne en modell som passer ditt hjem, slik at du kan bruke den til å dekorere områdene som tidligere var fylt med ekstra kabler.

4 ting du bør vurdere når du kjøper en kabelskjulboks

Dersom du ønsker å kunne skjule kablene og diverse adaptere unna gjester og besøkende, bør du vurdere om du trenger en kabelskjulboks.

Nedenfor finner du noen eksempler på vurderinger du kan gjøre, slik at du bedre kan vurdere hvilken type kabelskjulboks du best kan bruke i hjemmet.

#1 - Hvor bør du bruke kabelskjulerboksen?

Det første du bør vurdere når du kjøper en kabelskjulerboks er hvor du ønsker at den skal plasseres, samt hvilke kabler og ledninger du må oppbevare i den.

Hvis du har et spesielt sted hvor du har mange kabler og adaptere liggende og koblet til enhetene deres, kan det være lurt å holde dem unna slik at du ikke snubler over dem.

Det kan også være at du har mange kabler ute i garasjen eller rett utenfor, hvor de potensielt kan bli våte.

Da kan en kabelskjulboks bidra til å holde elektronikken din tørr, og redusere sjansen for potensielle kortslutninger som kan skade de tilkoblede enhetene.

Du kan også bruke kabelskjulerboksen som generell oppbevaring for dine kabler og andre enheter, hvor det følger med en lang kabel som tar opp mye plass.

Det betyr at du har de aktuelle kablene i nærheten av der du trenger dem, og at de er pent og diskret gjemt ut av veien, slik at du ikke kan se dem i hverdagen.

#2 - Skjuler størrelsen på kabelboksen

Avhengig av hvor mange kabler du har liggende rundt i hjemmet eller på kontoret, må du kanskje vurdere hvor stor kabelskjulboksen din skal være.

Du kan få kabelskjulbokser i en rekke forskjellige størrelser, slik at du kan finne akkurat den størrelsen som passer dine behov når du ønsker å holde kablene unna.

Så hvis du kun har en liten adapter og noen få ledninger som er i veien, så kan det hende du bare trenger en liten kabelskjulboks, da det ikke er noe stort behov for at boksen tar opp mer enn høyst nødvendig.

Skal boksen derimot plasseres et sted du har mange kabler som går gjennom den, så kan det være at du trenger en større boks som kan ha plass til alle enhetene dine samtidig.

En større boks gir deg muligheten til å samle enhetene dine på et sted hvor de er diskret gjemt bort, og slik at du ikke har kablene og enhetene dine spredt over et større område av hjemmet hvor alt er utstilt.

Derfor kan det være lurt å vurdere hvor stor kabelskjulboks du trenger, slik at du kan få den plassen du trenger til enhetene og kablene dine.

#3 - Kabel skjuler boksdesignet

Ønsker du å bruke en kabelskjulboks i hjemmet eller på kontoret, så kan det være at du vil at den skal se fin ut også, da du da kan bruke den som en del av innredningen i rommet.

Her kan du få flere forskjellige typer kabel-skjulboks i en rekke design som du kan finne egnet til interiøret i hjemmet og kontoret.

Du kan f.eks. få kabelskjulboksene dine i en rekke farger og materialer, noe som gir deg muligheten til å finne akkurat det designet av boksen du vil ha til kontoret.

Hvis du derimot skulle ønske å ha boksen stående utendørs i garasjen, så betyr kanskje ikke designet så mye, men rett og slett at det kan holde enhetene dine tørre.

Her kan også en kabelskjulboks hjelpe, da ved å legge enhetene dine i esken reduserer du sjansen for at smuss og støv kommer inn i kontaktene deres.

Dette kan potensielt forlenge levetiden deres betraktelig, spesielt hvis du vanligvis bruker enhetene dine utendørs der det er mye mer skitt og skitt enn innendørs.

Du bør derfor vurdere hvilket design du ønsker at kabelskjulboksen din skal ha, slik at du kan få akkurat det designet som passer dine behov.

#4 - Kabel skjuler materialet i boksen

Hvis kabelskjulerboksen din skal være så fin som mulig, må du kanskje også vurdere materialene den er laget av, slik at du kan få en boks som er slitesterk og tåler litt av hvert.

Når du har en boks på gulvet kan du raskt støte i den med foten, eller hvis du har kjæledyr eller små barn, kan de begynne å leke med den.

Her kan det være bra at boksen er laget av et høykvalitets materiale som tåler litt av hvert.

De fleste kabelskjulbokser du finner på markedet er laget av plast, men du kan også finne dem i andre materialer, hvor f.eks. lokket er laget av formet bambus, så det har en fin og solid overflate.

Står boksen ute i garasjen kan det også være greit å vurdere materialet, så er du sikker på at den tåler vind og vær, slik at dine kabler og ledninger er godt sikret hele året.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva