Belysning

Bredt utvalg av pærer til gode priser. Vi har både LED-pærer og halogenlamper. Kjøp din nye LED-pærer i dag!

Se mer om Belysning

Velg det nyeste og beste fra vårt utvalg av pærer

Lyspærer er en fast, men ofte noe usynlig, del av møblene i ethvert hjem. Vi vet hvor viktige lyspærer er for enhver husholdning, hver arbeidsplass og alle offentlige rom. Derfor legger vi stor vekt på å tilby et stort, variert og rimelig utvalg av pærer som vil tilfredsstille enhver smak og behov hos våre brukere. Hos oss kan du definitivt finne akkurat den pæren du trenger. Utforsk de mange forskjellige kategoriene våre for å finne ut hva vi mener. Når vi sier at pærer er en usynlig del av husholdningen, mener vi det åpenbart ikke bokstavelig. Lyspærer er designet for å sende ut lys, så man kan si at de faktisk er alt annet enn usynlige. Men de er så integrert i husholdningen at vi ikke engang tenker på at de er der. Dette gjelder imidlertid bare inntil en lyspære eksploderer, må skiftes eller må settes i. Da er lyspærer plutselig noe vi tenker på og virkelig bekymrer oss for. Valget av pærer er alt annet enn uviktig. Det kan ha en effekt på lommeboken din, på miljøet, på det estetiske uttrykket til lampen din og mye, mye mer. Nedenfor er en guide til hvilke kategorier du kan finne hvilke typer pærer under.

Velg en klassiker - velg halogenpæren

Halogenpærer er en av kategoriene hvor vi kan tilby mange forskjellige typer og modeller. Pærene i vårt utvalg varierer i design. Du kan få halogenpærer i rund, oval, avlang, flat og flekkform. Noen av pærene kommer med sokkel, mens andre kommer uten og monteres derfor mer direkte i selve lampen. Halogenpærer er kjent for et mykt og vakkert lys som lett fyller opp rommet. Dette er grunnen til at mange fortsatt velger å bruke denne pæren. Halogenpærer varer imidlertid sjelden like lenge som de mer moderne LED- og sparepærene.

Ta det ansvarlige valget og skaff deg en LED-pære

LED-pærer vinner stadig mer frem i markedet for lyspærer. Det er en grunn til dette, fordi LED-pærene er overlegne de eldre pæretypene på en lang rekke områder. LED-pærene tilhører kategorien sparepærer. Dette betyr ganske enkelt at de bruker langt mindre strøm og er langt mindre varmeavledende enn de eldre halogenpærene. Mange brukere av LED-pærer har klaget over at de sender ut et svakere og kjøligere lys enn sine forgjengere. Men blant vårt utvalg garanterer vi at du kun finner det beste av de beste LED-pærene. Disse pærene sender derfor ut et vakkert og mykt lys som vil pryde ethvert hjem. I likhet med halogenpærene kommer LED-pærer i forskjellige typer design og former. Du kan få LED-pærer med spisse ender, runde former, flate LED-pærer og pærer uten sokkel. Variasjonsmulighetene er mange. Dermed kan du implementere og bruke den energisparende LED-pæren i praktisk talt alle typer lamper som du måtte ha i hjemmet. Vær imidlertid oppmerksom på at de aller fleste klassiske LED-pærer har retningsbestemt lys. Dette betyr typisk at lyset sendes frem i stedet for ut i rommet. Dette kan fungere veldig bra, men kan også ha visse begrensninger. Trenger du en lampe for å lyse opp et helt rom, er det ikke sikkert du skal bruke en klassisk LED-pære. Ser du på din egen økonomi og tenker på natur og miljø, er denne typen pærer et opplagt valg for deg og ditt hjem.

Filamentpærer dekorerer hjemmet

Filamentpærer er en litt mer sjelden type pærer. Det er fordi det ofte er litt dyrere enn normalt. Dette på grunn av designet, som er mer eksklusivt enn det du vanligvis ser med andre typer pærer. Derfor brukes glødepærer typisk til lamper der pæren er spesielt synlig av en eller annen grunn. Dette kan for eksempel være i elektriske lysestaker eller i vegglamper. Våre glødepærer kommer typisk med sokkel, og kan derfor kalles en mer ferdig type pærer enn andre typer. Under kategorien glødelamper på denne siden finner du også eksempler på LED-glødelamper. Disse pærene er ikke bare vakre, men også energibesparende. I motsetning til de mer klassiske LED-pærene har de den fordelen at de sender ut lys i hele rommet, ikke bare fremover. Filamentpærer har ikke samme blenderfunksjon som andre LED-pærer.

Bruk pærene med forsiktighet

Uansett hvilken av våre pærer du velger til din nye eller gamle lampe, gratulerer vi deg med å bringe nytt lys og varme inn i hjemmet ditt. En lyskilde er ikke bare en praktisk ting, men også noe som bringer venner og familie sammen og skaper trygghet og tilstedeværelse. Her kan hygge, moro og mange deilige minner oppstå. Du tar derfor det første steget akkurat nå for å gjøre hjemmet ditt til et ekte hjem. Men samtidig som du gjør dette, oppfordrer vi deg også til å huske at du må være forsiktig når du installerer og bruker lyspærene dine. Som med så mange andre ting knyttet til husholdningen, er det noen faresoner du bør være oppmerksom på og unngå. Husk å slå av alle stikkontakter mens du kobler til pærene, slik unngår du ubehagelige og potensielt skadelige overraskelser. Med noen pæretyper, spesielt de eldre, kan det også være fare for overoppheting. Vær oppmerksom på dette og pass på at små barn ikke kommer for nær den varme pæren mens den er i bruk. På den måten kan du nyte det betryggende lyset uten bekymringer.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva