Selfiestick

Her finner du utvalget innen Selfiestick.

Filter
Sortering


Zhiyun Smooth 5 Smart Phone Stabilizer
Zhiyun Smooth 5 Smart Phone Stabilizer
Zhiyun Smooth 5 Smart Phone Stabilizer

Med oppladbart litiumbatteri
3-akset stabilisator

     Les mer      Fjernlager
Levering: 7-11 virkedager
Senest 8. mars 2024
Selfie stang 15-48cm (60 - 88mm) Nedis
Selfie stang 15-48cm (60 - 88mm) Nedis
Selfie stang 15-48cm (60 - 88mm) Nedis

Teleskoparm kan forlenges opp til 48 cm
Gir knivskarpe, fokuserte bilder

     Les mer      Fjernlager
Levering: 8-12 virkedager
Senest 11. mars 2024

Selfie stick - Mulighet for å lage den perfekte selfien

Det kan noen ganger være vanskelig å ta en god selfie uten en del risting som kan forstyrre bildekvaliteten i det ferdige resultatet.

Hvis det bare er en liten ubalanse mens du holder smarttelefonen , kan bildet være noe uskarpt, noe som kanskje ikke er veldig spennende å legge ut på sosiale medier som Instagram eller Facebook.

Du kan unngå å ta slike bilder ved hjelp av en selfiestang , som er en slags stang du kan sette smarttelefonen på.

Med en selfiestang kan du få lengre rekkevidde pluss et større perspektiv mens du tar et bilde av deg selv.

Hvis det høres ut som noe du trenger for å ta bedre selfies, så er det bare å utforske vårt store utvalg av selfie-pinner og finne akkurat den rette selfie-pinnen som kan utgjøre en stor forskjell for dine fremtidige selfies.

3 ting du bør vurdere før du kjøper en selfiestang

Hvis du aldri har tatt selfies før og derfor ikke er kjent med selfie-pinner, les nedenfor og finn ut mer før du vurderer å kjøpe en selfie-stang.

Vi har en komplett guide som kan hjelpe deg bedre på vei i søket etter den rette selfiestangen.

Du vil bli informert om de mange forskjellige versjonene av selfie-pinner som er tilgjengelig på markedet og deres spennende egenskaper.

Vi går også nærmere inn på smarttelefonene som matcher selfie-pinner og valg av farge for din fremtidige selfie-stang.

#1 - Typer selfie-pinner og deres egenskaper

Selfiestick-markedet opplever voksesmerter ettersom flere forbrukere har oppdaget fordelen med å ha en selfiestang for å ta mer stabile bilder av seg selv.

Flere turister rundt om i verden bruker selfie-pinner slik at de både kan ta et bilde av seg selv og samtidig få en spennende bakgrunn i bildet.

Det er også flere og flere som jobber som influencere og derfor bruker forskjellig utstyr til å lage vakre og spennende innlegg ved hjelp av kun en selfiestang.

Valget av din fremtidige selfiestang bør avgjøres av hva du vil bruke den til, enten det er en privat eller profesjonell sammenheng.

Er du en influencer til daglig, kan det være opplagt for deg å kjøpe en selfiestang som er komplett med stativ og fjernkontroll , slik at du er godt forberedt til å ta selfies på ulike måter.

Her er eksempler på hvilke typer selfie-pinner som er tilgjengelig på markedet:

 • Standard selfiestang. Det er den klassiske stangversjonen som brukes av de fleste forbrukere. Den har ofte justerbar lengde, slik at du enkelt kan ha god avstand til å lage det perfekte gruppebildet med alle vennene dine. Noen selfie-pinner har en universalholder, noe som gjør at den kan holde til praktisk talt alle smarttelefoner og mange typer actionkameraer.
 • Selfiestang med fjernkontroll. Det er en veldig fleksibel løsning fordi denne typen selfie-pinner kommer med en trådløs fjernkontroll. Koble enkelt fjernkontrollen via Bluetooth til smarttelefonen din, gå tilbake og ta et gruppebilde ved å trykke på en knapp.
 • Selfiestang med stabilisator. En selfiestang med stabilisator er et godt alternativ for å lage både gode selfies og flotte videoopptak med god stabilitet. Du kan justere monteringen av smarttelefonen på den hvis du ønsker å ta selfies enten vertikalt eller horisontalt etter dine egne preferanser.
 • Stativ. Hvis du foretrekker å ta selfies uten å måtte holde i noe, bør du gå for et stativ. På et stativ kan du enkelt justere posisjon og høyde etter dine behov. Stativ finnes i ulike kompakte størrelser, slik at du enkelt kan ha et stativ i vesken på tur. Noen stativer kan fås komplett med lysutstyr og mikrofon , slik at du kan lage selfies og opptak i høy kvalitet for dine følgere.
 • Selfiestang med stativ/fjernkontroll. Det er en komplett løsning i form av et sett, hvor du har mulighet til å ta selfiene dine med selfiestang eller ved hjelp av stativ. En batteridrevet Bluetooth-fjernkontroll er også inkludert.

Det kan være lurt å bruke tid på å se på de forskjellige selfie-pinnene vi har i vårt utvalg, og lese mer om deres ulike egenskaper, så du er sikker på å kjøpe selfie-pinnen du kan bruke til ditt formål.

#2 - Hvilke operativsystemer passer for selfie-pinner med fjernkontroll?

Er du på jakt etter en selfiestang med fjernkontroll er det viktig å ta hensyn til at modellen du velger matcher smarttelefonen/iphonen med versjonen av Android/iOS-operativsystemet du måtte eie.

Ikke alle selfiepinner med fjernkontroll passer nødvendigvis til en eldre versjon av Android/iOS, så det vil være synd om du ender opp med å kjøpe en selfiestang med fjernkontroll som du ikke kan bruke, med mindre du vurderer å bytte til en annen smarttelefon .

For å være sikker på at du kjøper riktig selfie-pinne med fjernkontroll til smarttelefonen din, kan du se på hver av typene selfie-pinner vi har i vårt utvalg og se versjonene av Android og iOS de passer for .

På den måten vet du det før du gjør det avgjørende kjøpet.

#3 - Valg av farge for selfie-pinner

Du har muligheten til å kjøpe en selfiestang i hvilken farge som passer din smak.

Fargen har selvsagt ingenting med bruken av en selfiestang å gjøre.

Det kan være en fordel å gå for en selfiestang i klar farge, slik at du enkelt finner den i hjemmet ditt dersom du trenger det i forbindelse med å lage et innlegg om ditt privatliv.

Her er fargene du kan få en selfiestang i:

 • Svart
 • Svart/sølv
 • Grå
 • Gul
 • Gull/Brun
 • Hvit
 • Hvit/rosa
 • Rosa
 • oransje

Fordelen med å ha en selfiestang

Hvis du jobber som influencer eller planlegger å gjøre karriere innen det, så er det bare en fordel å få tak i noe nyttig utstyr som kan være med på å bane vei for karrieren din.

Noe utstyr som kan være spesielt nyttig er en selfiestang, som finnes i flere varianter som kan gi deg mye frihet.

Med den tilgjengelig er det større sjanse for at du får noen gode selfies som kan få flere likes og positive kommentarer.

Her er vårt utvalg innen Selfiestick.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva