HDMI Tilbehør

HDMI-kabler i mange lengder, farger og former. Stort utvalg av HDMI-kabel og tilbehør. For eksempel HDMI-forlengere som utvider HDMI-signalet, Splitter og Switch.

Se mer om HDMI Tilbehør

HDMI-kabler og alt tilbehør

På internasjonalt nivå er HDMI den ledende teknologien når du vil oppnå den beste lyden og et sylskarpt videosignal hjemme og profesjonelt. HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. Når du bruker HDMI-portene dine, får du absolutt mest mulig ut av enhetene dine. I gamle dager var det nødvendig å bruke et analogt signal når man skulle oppnå perfekt videokvalitet.

Med HDMI kan du nå oppnå samme kvalitet med digitale signaler. Noen ganger er kvaliteten enda høyere enn den var i de gode gamle dager med analoge signaler. HDMI 0 brukes også i forbindelse med HIFI utstyr, hvor vi tidligere måtte bruke videokabler. Det begrenset vår evne til å bruke så mange enheter som vi kan i dag. Det er HDMI-porter i både vanlige og HD-TV-er, DVD-spillere, Blu Ray-spillere, spillkonsoller og bærbare datamaskiner.

HDMI-bryter

En HDMI-bryter brukes til å koble TV-en til en rekke forskjellige enheter. På denne måten kan du koble samme enhet til flere. – For eksempel kan både DVD-spilleren din, Blu Ray-spilleren din og spillkonsollen din, f.eks. Playstation 2. Med en HDMI-svitsj trenger du ikke bytte kabler hver gang du vil bytte enhet. Med en HDMI-bryter kan du ha de ulike enhetene dine tilkoblet samtidig og enkelt bytte mellom dem. Vi har både automatiske og manuelle HDMI-brytere.

Den automatiske HDMI-bryteren sørger for at TV-en din selv kan oppdage hvilken enhet som er aktiv. Du trenger ikke finne enheten på TV-en eller gjøre noe annet enn å slå på f.eks. Blu-Ray-spilleren din. Med den manuelle bryteren kan du velge hvilke av enhetene dine som skal kobles til TV-en. Du kan enkelt gjøre dette ved å velge enheten på selve HDMI-bryteren.

HDMI splitter

Splitteren fordeler datasignalet slik at det kan brukes på flere forskjellige skjermer samtidig. Dette betyr at du kan koble Playstation 2 til flere TV- eller dataskjermer samtidig. På denne måten fungerer splitteren så å si i revers av bryteren. Det er smart hvis du ønsker å kunne motta samme signal på forskjellige skjermer. Du kan bruke den både i forbindelse med arbeidet ditt som grafisk designer eller produsent.

Det er også smart om du skal lage en presentasjon på storskjerm og gjerne vil kunne følge med på egen skjerm. På den måten slipper du å snu ryggen til publikum mens du snakker. Det er nesten uendelige muligheter for hva du kan koble til HDMI-splitteren din , og det kan fort gjøre spilling for eksempel mye morsommere. Har du flere vinduer åpne på datamaskinen samtidig, kan du også bruke en HDMI-splitter for å fordele signalet til flere skjermer. Dette kan du dra nytte av både privat og profesjonelt.

USB til HDMI

HDMI-teknologien har klart å utvikle seg og tilpasse seg gjennom sin lange levetid. Derfor kan du i dag også få USB til HDMI. Dette betyr at du kan koble datamaskinen eller bærbar PC til projektoren. Når du bruker HDMI i stedet for andre kabler for denne tilkoblingen, oppnår du absolutt høyeste kvalitet. Du kan også velge å koble datamaskinen til lydenheter ved hjelp av USB til HDMI. Nå kan du enkelt og bekvemt få mest mulig ut av både datamaskinen og enheten din med en HDMI-port. Den er helt perfekt for hjemmekinoen, hvor du vil ha både den beste videokvaliteten og flerkanalslyd på samme tid.

HDMI skjøtekabel

Med en HDMI-forlengelseskabel kan du koble til alle de forskjellige HDMI-enhetene dine over lengre avstander. avXperten fører et stort utvalg av HDMI skjøteledninger i ulike lengder – avhengig av hva du trenger. Du kan bruke en HDMI-forlengelseskabel både privat og profesjonelt. Hvis du jobber med grafisk arbeid, musikkproduksjon eller av andre grunner har behov for å bruke HDMI-porter, er det praktisk å ha en HDMI-forlengelseskabel. Det finnes mange forskjellige enheter som har HDMI-innganger. Dette kan handle om datamaskiner, nettbrett og mye mer. Hos oss kan du selvfølgelig også finne nødvendige adaptere, brytere og splittere slik at du kan få mest mulig ut av dine ulike HDMI-enheter. – Selv om de ikke er rett ved siden av hverandre.

avXperten har det riktige HDMI-utstyret for deg

Vi vet at HDMI er den ledende standarden for høykvalitets video og lyd. Det er en standard som er kommet for å bli. Derfor har vi et stort utvalg produkter som du kan bruke på kryss og tvers for å forbedre din AV- og HI FI-opplevelse. Det er ikke nødvendig å være spesialist for å bruke vårt HDMI-utstyr – selv om det også kan anbefales for profesjonelle. Hos oss finner du en mulighet til å få topp kvalitet til konkurransedyktige priser. På vår nettside kan du se det store utvalget av HDMI-kabler, splittere, brytere, adaptere og mye mer. Det er nesten ingen grenser for hvilke enheter du kan koble til med vårt utvalg av HDMI-utstyr.

Vi er alltid klare til å hjelpe og veilede deg i hvilke HDMI-kabler, splittere mm. du trenger. Å ha fornøyde kunder er vår hjertesak. Vi tror at kundeservice og gode produkter lønner seg, så ta kontakt med vår kundeservice dersom du har spørsmål. Vet du hva du ser etter, kan du enkelt og greit bestille det du leter etter her på nettsiden vår. Som alltid sørger vi for å sende bestillingen din dit du ønsker den. Uansett om det er til posten, arbeidsplassen eller hjemme.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva