Dockingstasjoner

På denne siden finner du vårt utvalg av Smartphone Docks, som kan fungere som et praktisk stativ og lader til din iPhone og Android-telefon. Med en smarttelefondokk er telefonen alltid ladet

Filtrer
Sortering

Se mer om Dockingstasjoner

Smarttelefondokkingstasjon - Praktisk stativ og lader til din smarttelefon

En smarttelefondokk fungerer både som et praktisk stativ for din iPhone eller din Android -smarttelefon , samtidig som den fungerer som en lader for telefonen.

Med en smarttelefondokk tilgjengelig kan du alltid holde styr på hvor du har smarttelefonen.

Du kan også være sikker på at den lades når du skal bruke den, samtidig som den pynter opp, da smarttelefonen din ikke svever rundt i hjemmet ditt.

Vi har et utvalg forskjellige smarttelefondokker på siden vår.

5 ting du bør vurdere før du kjøper en dokkingstasjon for smarttelefon

Hvis det er første gang du leter etter en smarttelefondokk, men ikke har mye kunnskap om denne typen enheter, les videre nedenfor.

Vi skal se på de ulike smarttelefondokkene for henholdsvis Android og iOS som er tilgjengelig på markedet innen tilbehør til smarttelefoner.

Du vil også bli gjort oppmerksom på de forskjellige utgangene som finnes i ulike smarttelefondokker.

#1 - Smarttelefondokkingstasjon for Android

Det finnes mange forskjellige versjoner av smarttelefondokker for Android, og de kan alle brukes til å lade smarttelefonen og holde den stående mens de gjør jobben sin.

Du kan koble en smarttelefondokk til nærmeste stikkontakt , for eksempel ved nattbordet, slik at smarttelefonen kan lades til neste dag.

Den generelle pluggtypen som brukes for USB-laderen i stikkontakten eller for datamaskinen din hvis du vil lade smarttelefonen mens du gjør noe dataoverføring, er USB-A.

Men for selve smarttelefonen kan det være forskjeller på hva de ulike versjonene av smarttelefondokker har med tanke på koblingstyper, da det selvsagt er forskjeller mellom smarttelefoner avhengig av merke og modell.

Hvis du for eksempel har en smarttelefon med mikro-USB-pluggtypen, må du se etter en smarttelefondokk som kan støtte samme pluggtype, slik at du kan være sikker på at den faktisk kan lade enheten din.

Nyere smarttelefoner bruker gradvis USB-C 3.1-kontakttypen, som har fordelene ved å være fleksible og raske å lade enhetene dine.

En spesiell fordel med USB-C 3.1 er at den kan passe inn i stikkontakten på smarttelefonen din uavhengig av hvilken vei den vender, slik at du ikke risikerer å sette smarttelefonen feil på smarttelefondokken.

#2 - Smarttelefondokkingstasjon for iPhone

Hvis du eier en iPhone og ønsker å finne en smarttelefondokk til den, bør du gå for en versjon som vanligvis kan brukes til iPhone.

En smarttelefondokkingstasjon for iOS er ikke veldig forskjellig i sin konstruksjon fra smarttelefondokkene som er for Android.

Den eneste vesentlige forskjellen er selvfølgelig at den bruker Lightning som primær kontakttype, som som kjent brukes til iPhones.

Det smarte med en smarttelefondokk for iOS er at den kan brukes til alle versjoner av iPhone, da de stort sett har samme Lightning-kontakttype.

Akkurat som smarttelefondokken for Android kan du koble iOS smarttelefondokken til datamaskinen din hvis du for eksempel vil overføre data som bilder eller videoer fra iPhone til den.

#3 - Smarttelefondokker med strømbank

Det er veldig populært å bruke strømbanker, da de som enheter kan overføre en mengde strøm for å lade ulike batteridrevne enheter.

Det finnes dokkingstasjoner for smarttelefoner som har både lader og strømbank , så du har to alternativer når det gjelder å lade smarttelefonen.

Varianten av en smarttelefondokk med powerbank er ikke annerledes med tanke på hvordan du bruker den, da du også kan ha smarttelefonen stående oppreist på den mens den lades.

Powerbank-delen i seg selv kan ha en batterikapasitet på for eksempel 2000 mAh.

Siden powerbanken sitter på laderen betyr det at du alltid har med deg en ladet powerbank hvis du skal ut et sted.

En smarttelefondokkingstasjon med strømbank kan ta omtrent noen timer å lade opp etter at den er utladet.

En smarttelefondokkingstasjon med strømbank støtter pluggtyper som de her:

 • Lyn
 • Mikro USB
 • USB-C

#4 - Utgang i dokkingstasjoner for smarttelefoner

Det kan være stor forskjell i utdata i de forskjellige typene smarttelefondokkingstasjoner.

Jo mer utgang det er i en smarttelefondokk, jo raskere er det å lade smarttelefonen.

Så hvis du er typen som foretrekker at ting går fort med ladingen av smarttelefonen, så bør du selvfølgelig gå for en smarttelefondokk med stor utgang.

Hvis du ikke har det travelt med å lade, kan du bare nøye deg med en smarttelefondokk med en utgang på for eksempel 10 V.

Her er eksempler på forskjellige utganger i dokkingstasjoner for smarttelefoner:

 • 5 V
 • 9 V
 • 12 V
 • 15 V
 • 24 V

#5 - Størrelser og fargevalg i dokkingstasjoner for smarttelefoner

Smarttelefondokkingstasjoner finnes i mange forskjellige størrelser, da den også spiller med designet på den.

De fleste smarttelefondokkingstasjoner på markedet er kompakte i størrelse, så det tar ikke plass å ha en smarttelefondokkingstasjon stående på skrivebordet eller nattbordet.

Mange smarttelefondokker ser veldig dekorative ut i designet, så du kan enkelt finne en versjon som ser smart ut på skrivebordet ditt.

Smarttelefondokker kan også kjøpes i mange forskjellige farger, uten at de spiller noen rolle med tanke på egenskaper og derfor kun er relatert til designet.

Her er eksempler på farger tilgjengelig for dokkingstasjoner for smarttelefoner:

 • Flerfarget
 • Blå
 • Svart
 • Grønn
 • rød

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva