Boxer TV boks

Her finner du vårt store utvalg av kabelskjulere. Kabelskjulere gjør det enkelt å organisere og oppbevare kablene dine ute av veien, slik at du får et ryddigere og sikrere oppsett.

Se mer om Boxer TV boks

Kabelskjulere - Få orden på kabelrotet ditt

På denne siden finner du vårt utvalg av kabelskjulere.

Det er nå noe nesten alle er kjent med; slangereiret av kabler bak fjernsynet eller datamaskinen din, og det kan virke som om redet blir større og større for hver dag; det er her kabelskjulere kan hjelpe deg.

Kabelskjulere brukes til å beskytte, veilede og organisere i hjemmet og på arbeidsplassen.

Uansett hvordan kablene dine strekker seg gjennom rommet, enten det er gjennom møbler eller over gulvet, kan du enkelt finne kabelskjulere som kan hjelpe deg med å holde styr på kablene dine.

5 grunner til at du bør kjøpe kabelskjulere

Kabeldeksler kan brukes til å beskytte kablene dine, slik at du blir kvitt kabelrotet som ofte følger med den moderne livsstilen; med TV-er, spillkonsoller, WiFi-rutere og mye mer.

Det finnes ulike varianter av disse kabelskjulerne, og du kan derfor enkelt finne varianter som passer akkurat din kabelsituasjon eller kabelrot.

I vårt utvalg kan du finne alt du trenger for å gjøre ryddigere kabelføringer, enten det er bak fjernsynet eller på kontoret.

#1 - Lagre og organiser kablene dine

Når det gjelder oppbevaring av løse kabler, vil god organisering ofte hjelpe deg med å spare flere timer med søk og opprydding, og det vil ofte være til nytte for skrivebordet ditt også ved å få de irriterende kablene ut av veien, eller gjemt bort.

Det finnes generelt to ulike varianter av kabelskjulere, henholdsvis kabelbånd og kabelbakker og -bokser.

Dette avhenger mye av om du vil skjule kablene dine eller la dem henge fritt.

Buntebånd brukes til å organisere og lede kabler i dataskap, kontrollbokser, elektroniske enheter, sikkerhet og mye mer.

Buntebånd hjelper deg å holde viktige kabler sammen og du kan enkelt finne forskjellige farger slik at du enkelt kan identifisere de ulike gruppene av kabler.

Organisering av kablene vil bidra til å redusere slitasje og forlenge levetiden til kablene ; fordi kablene dine er organiserte, kan du også spare tid og ressurser til vedlikehold og reparasjoner.

Her kan du finne mange forskjellige typer buntebånd i flere ulike varianter, og dermed finne det buntebåndet som passer deg best.

Det positive med å velge buntebånd er at de ofte er gjenbrukbare, enkle og effektive, men fungerer best hvis klare kabler ikke plager deg.

Kabelbakker fungerer godt for hengende enheter, hvor kablene kan henge løst i luften, noe som ikke alltid er optimalt.

Her kan både kjæledyr og små barn muligens få tak i kablene , og dermed ende opp med å skade kablene og i verste fall enheten de er koblet til.

Det kan også være finere å se på, og du får også muligheten til å male kabelrennene dine slik at de derfor går i ett med veggen bak.

Kabelbokser fungerer omtrent på samme måte som kabelbakker, bortsett fra at her kan du noen ganger få skrivebord med innebygde kabelbakker, noe som er ideelt for alle kontorer hvor du har stasjonære datamaskiner, som ofte krever mye kabling .

Du ønsker ikke å være i en situasjon hvor du kanskje må fjerne perfekt organiserte kabler , derfor kan kabelbokser ofte være å foretrekke for mange; du kan enkelt skjule kablene dine og sette på lokket slik at du slipper å håndtere løse kabler.

Dette betyr at du også enkelt kan åpne lokket og ta en kabel hvis du plutselig skal bruke den.

#2 - Mer orden i oppsettet ditt

Har du, enten privat eller på jobb, en stor installasjon, enten i forbindelse med arbeidsdatamaskiner, projektorer, fjernsyn eller annet, er du mest sannsynlig kjent med problemene som oppstår når mange kabler er samlet på samme sted.

De har floket seg sammen til det ugjenkjennelige, og det er nesten umulig å danne seg en oversikt, og kanskje en av kablene svikter.

Det kan være et uhåndterlig oppdrag å begynne å kjempe seg gjennom de mange forskjellige kablene , og det kan være spesielt utrolig frustrerende hvis du for eksempel må stå og bevege deg inn eller ut.

Ved å ha kablene organisert i kabelskjulere vil du enkelt kunne finne ut hvilken kabel som hører til hvilken enhet; slik unngår du også plutselig å sitte igjen med enten for mye eller for lite kabel, og samtidig også måtte nøste ut kablene.

#3 - Enkelt å finne individuelle kabler

Kabelskjulere sorterer kablene dine, og deler du dem inn etter type eller hvilken enhet de tilhører, blir det også enklere for både deg og teknisk support dersom uhellet er ute.

Hvis du derfor må ringe etter hjelp, kan du enkelt få det , uavhengig av om teknisk support dukker opp fysisk eller om du må ta den over telefonen.

Kabelskjulere gjør det derfor ikke bare enkelt å holde styr på kablene dine, men også å finne ut hvilken kabel som kan ha sviktet, og dermed få den byttet enkelt og trygt.

#4 - Typer kabelskjulere

Hvis kablene hovedsakelig er skjult bak noe, for eksempel TV-en din, vil den ideelle løsningen ofte være kabelbånd.

Dette vil hjelpe deg med å samle overflødige ledninger og få dem ut av syne.

Velger du et gjenbrukbart kabelbånd, vil du også finne det lettere å bytte ut kabler , da du enkelt kan løsne båndet og binde det sammen igjen.

Hvis kablene derimot er tydelig frem, vil ikke alltid buntebånd være nok, og i stedet bør du vurdere noe som kabelbakker og bokser, for å samle kablene og oppbevare dem.

#5 - Perfekt for langsiktige oppsett

Det er noe utrolig tilfredsstillende med perfekt ordnede og skjulte kabler, men det er viktig å tenke på hvor ofte du bruker kablene og hvor ofte du fjerner dem.

For eksempel vil det ikke hjelpe deg mye å ha telefonladeren skjult og ordnet , men hvis du ofte tar den med deg, vil det bare ende opp med å være mer til bry enn noe annet.

Derimot flyttes en TV sjelden rundt, så du vil enkelt kunne skjule eller ordne kablene uten å måtte frykte å fjerne alt igjen noen dager senere.

Det er derfor viktig at du tenker over hvordan du bruker enhetene dine, slik at du kan være klar over hva som er trygt å gjemme bort og hva som enkelt må flyttes rundt.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva