LED garderobelampe

Nedenfor finner du utvalget innen LED garderobelampe.

Filter
Sortering


LED Skaplampe - Få fin belysning inne i skapet

På denne siden finner du vårt utvalg av LED skaplamper, som kan gi deg et fint og funksjonelt lys i skapet.

Uansett om du skal finne noe i kjøkkenskapene, i garderoben eller i skapet på verkstedet, kan det være vanskelig å se hva som står bak i skapene.

Med en smart LED skaplampe får du nyttig lys slik at du kan se hva som står i de forskjellige hyllene eller hvilken farge klær som henger på hengeren.

LED skaplamper finnes i mange ulike modeller og med ulike lysnyanser, så det er mange muligheter for å finne en skaplampe som passer inn i skapet ditt.

Er du i tvil om hva du skal se etter når du skal finne en LED skaplampe til skapet ditt, les videre nedenfor, hvor vi har samlet litt informasjon som kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for deg og ditt skap.

4 ting du bør vite om LED-skaplys

De mange forskjellige designene og modellene av LED skaplamper kan være litt overveldende når du skal velge en ny lampe for å lyse opp skapet ditt.

Nedenfor prøver vi å gjøre valget litt enklere, med litt informasjon om LED skaplys som kan gi deg en ide om hva du kan vurdere før du kjøper.

#1- Størrelse på LED-skaplys

Når du skal velge en LED skaplampe er det ofte mest praktisk at den kan sitte inne i skapet, altså bak skapdørene.

Uansett om den skal monteres øverst i skapet, under en hylle eller på siden av skapet, kan lengden eller størrelsen på skaplampen ha avgjørende betydning for hvor mye plass lampen tar i skapet. .

Det er nok de færreste som ønsker å henge en pendel inni skapet, da den vil ta alt for mye plass, og derfor velger mange å investere i en mindre skaplampe i form av en skinne eller et panel med LED-lys. .

Fordelen med disse er at de finnes i mange forskjellige størrelser og lengder, og de er som regel diskré å ha hengende i skapet.

LED skaplys kan ofte enkelt monteres enten på siden, toppen, bunnen eller under hyllene, men det skal helst ikke være lengre eller større enn at det ikke plager deg når du skal finne ting bak i skapet.

Uansett om du er til runde skaplys eller LED skaplys i panel, er det mange muligheter for å finne den rette løsningen for dine behov.

#2 - Fargetemperatur og lumen i LED-skaplys

Når du skal finne en LED skaplampe bør du vurdere hva slags lys du ønsker, og her tenke på både fargetemperaturen og lysstyrken.

Fargetemperaturen måles i Kelvin og forteller om LED skaplampen har et varmt og gulaktig lys eller om den har et kaldt og blåaktig lys.

Det kalde og blålige lyset er ofte en fordel hvis du skal fokusere og konsentrere deg, og det har typisk en fargetemperatur på over 3000 Kelvin.

Det varme og gulaktige lyset er ofte mer mykt og koselig, og har en fargetemperatur på under 3000 Kelvin.

Ønsker du en god mellomting, så velg en skaplampe med en fargetemperatur på rett rundt 3000 Kelvin, så får du et behagelig og effektivt lys.

Lysstyrken måles i Lumens og jo høyere tallet for Lumens, desto høyere lysstyrke.

Lysstyrken trenger sjelden å være mer enn ca. 300 Lumen, men ønsker du skarpt og kraftig lys kan du velge en skaplampe med opptil 760 Lumen.

Noen LED-skaplys kan justeres i lysstyrke enten ved hjelp av en dimmer eller via en app på telefonen.

#3 - LED skaplampe med sensor

Du kan finne mange modeller av LED skaplys som har innebygget bevegelsessensor , som kan slå på lyset i skapet automatisk når du åpner døren.

Det betyr at du ikke trenger å skru på en bryter hver gang du vil ha lys i skapet, og du trenger heller ikke å huske å slå av lyset igjen, dette gjør bevegelsessensoren for deg.

Investerer du i en LED skaplampe med innebygget bevegelsessensor kan du med fordel undersøke om det er mulig å stille inn følsomheten til sensoren, samt hvor lang tid det tar fra du har aktivert sensoren til den slår seg av lyset igjen.

På noen skaplamper kan disse tingene ikke justeres og derfor kan du risikere at lyset brenner relativt lenge i skapet etter at du har lukket skapdøren igjen, og selv om LED er en svært energisparende belysning , det er ingen grunn til å kaste bort energi.

Det kan derfor være fordelaktig å stille inn sensoren til en lavere utkoblingstid.

#4 - Plassering av LED-skaplys

Uansett hvor du ønsker å plassere din LED skaplampe, kan du finne modeller som passer til akkurat den plasseringen du ønsker.

Det kan imidlertid være lurt å vurdere hvor du ønsker at lampen skal plasseres i skapet , slik at du umiddelbart kan filtrere ut løsninger som for eksempel ikke kan plasseres på en hylle.

Når du har funnet ønsket plassering kan det være betydelig enklere å finne riktig LED skaplampe, i riktig lengde, lysstyrke og fargetemperatur, for dine behov.

Nedenfor finner du utvalget innen LED garderobelampe.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva