Kameraveske

Nedenfor finner du utvalget innen Kameraveske.

Filter
Sortering


Hama 80L kameraveske (hardcase) Svart
 1 Anmeldelse
Hama 80L kameraveske (hardcase) Svart
Hama 80L kameraveske (hardcase) Svart
 1 Anmeldelse

Med praktisk dobbel glidelås
Robust skall for optimal støtbeskyttelse

     Les mer      På lager

Kameraveske - Ta med kameraet på farten

Er du fotoentusiast er det viktig for deg å ha et godt kamera med deg rundt, og det kan derfor være lurt å ha en skikkelig kameraveske til kameraet.

Det er ikke alltid lett å frakte rundt på en relativt skjør elektronisk enhet, og det kan derfor være lurt å ha en skikkelig bag som du kan bruke til å bære rundt på kameraet.

Avhengig av hvilket kamera du har, kan du finne kameravesker som har god plass til f.eks. minnekort og ekstra tilbehør til kameraet.

Det kan også være at du heller vil ha en veske som er veldig kompakt, men mer beskyttende for kameraet, da kan en hard case-veske være riktig type for deg.

Jobber du mye utendørs kan det også være greit å ha en veske som er vanntett, slik at kameraet ikke blir vått mens det ligger i vesken.

Her kan du finne ulike typer og størrelser av kameravesker slik at du er sikker på å finne en som passer dine behov.

3 ting du bør vurdere når du kjøper en kameraveske

Er du på jakt etter en solid og god kameraveske i høy kvalitet, så bør du tenke deg om slik at du kan finne vesken som tilfredsstiller dine ønsker

Vi gir deg derfor nedenfor noen eksempler på vurderinger du kan gjøre, slik at du bedre kan vurdere hvilken kameraveske som passer til ditt kamera.

#1 - Størrelse og plass i kameravesken

Det første du bør vurdere er hvilket kamera du har og om det passer til kameravesken du har øye på.

Det finnes ulike størrelser på kameraer, og det er viktig at kameraet får plass i vesken, slik at du får riktig bruk ut av vesken.

Valget av kameraveske avhenger også mye av hva du skal bruke kameraet til.

F.eks. skal du på tur eller på storbyferie, så kan det være at du gjerne vil ha med deg et veldig kompakt kamera, hvor det ikke tar mye plass.

Da må du ha en kameraveske som passer til størrelsen, slik at det ikke blir mye bortkastet plass, pluss at du bedre kan beskytte kameraet mot potensielle lommetyver enn om du bare har kameraet i lomma.

Hvis du derimot må ha mye ekstrautstyr som linser, minnekort, batterier osv, så kan det hende du trenger en større kameraveske.

Den lar deg ha alt kameratilbehøret samlet i samme veske, slik at du ikke trenger å bruke på langt nær så mye energi på å slepe det rundt hver for seg.

Dette kan bety mye når du går rundt og tar bilder, da det gjør hele opplevelsen litt enklere.

Det kan derfor være viktig at du vurderer hvilket kamera kameravesken skal passe, slik at du har større sjanse til å kunne velge et i riktig størrelse og med plass til tilbehør.

#2 - Type kameraveske

Du kan finne flere forskjellige typer kameravesker på markedet, og det kan være viktig for deg å kjenne til forskjellene på dem slik at du bedre kan velge den riktige til ditt kamera.

Hvis du har et vanlig håndholdt digitalkamera som ikke er veldig stort, kan det hende du vil ha en kameraveske med hardcase.

En hardcase-kameraveske er først og fremst designet for små digitale kameraer som har en fin størrelse å ha i lommen når du er på farten.

Denne typen kameradeksler er laget av en hard type plast som beskytter kameraet mot potensielle støt og fall, noe som kan være bra for et ellers delikat kamera.

Du kan også få hardcase-vesker i forskjellige farger, slik at du har muligheten til å tilpasse kameravesken din litt slik at den passer til din personlighet.

Du kan også få mange forskjellige typer skuldervesker, slik at du kan ha vesken over skulderen i stedet for å måtte holde den i hånden hele tiden.

Eksempler på typer kameravesker:

  • Hardcase kameraveske
  • Skulder kameraveske
  • Kameraveske til beltet
  • Vanntett kameraveske

En skulderveske gjør det både mer behagelig for deg å bære rundt på kameraet, spesielt i lengre perioder, og det gjør det også vanskelig for potensielle tyver å ta vesken ut av hånden din.

Har du et stort kamera, så kan en skulderveske også være bra, da det kan bli veldig slitsomt å bære et stort kamera over lengre tid.

Vil du heller være uten skulderveske, kan du også få en liten kameraveske som passer på beltet, slik at du kan ha kameraet like ved hånden når du trenger det.

Da slipper du å rote i en større veske etter kameraet, men kan raskt få det ut slik at du ikke går glipp av de gode øyeblikkene når du er på ferie.

Hvis du ofte er ute og tar bilder eller filmer i naturen, så er det mulig du har havnet i noe stormvær hvor det regner mye mens du tar bilder.

Da kan det være greit å ha en vanntett kameraveske slik at linsene, minnekortene, kameraet og annet tilbehør ikke blir våte.

Det kan være svært vanskelig for kameraet å bli utsatt for store mengder vann, og det bør derfor prioriteres å sørge for at det unngår vann generelt.

Så hvis du ønsker deg en god kameraveske til kameraet ditt, bør du vurdere hvilken type veske som passer best til ditt kamera, slik at du får den rette vesken hjem.

#3 - Plass til tilbehør

Har du mye ekstra tilbehør til kameraet ditt, så kan det være lurt å vurdere om kameravesken din skal ha plass til tilbehøret.

Det kan være at du har ganske mange objektiver til kameraet du gjerne vil ha med deg rundt slik at du kan bytte mellom dem når du skal ta bilder.

Da kan det hende du trenger en stor bag med mye ekstra plass, da linser fort kan ta mye plass.

Ofte trenger du også ekstra minnekort eller batterier til kameraet ditt, og her kan det være greit om vesken har ekstra lommer og plass til dem.

Så du kan være sikker på å ha ekstra batterier for hånden i tilfelle kameraet går tomt mens du er langt fra stikkontakten.

Du bør derfor vurdere hvilket tilbehør du gjerne vil ha med deg på farten, slik at du bedre kan velge kameravesken med plass til alt.

Her ser du vårt utvalg innen Kameraveske.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva