Mini DisplayPort til DisplayPort

Opprett forbindelse mellom en MacBook og en ekstra dataskjerm eller en tv med en Mini DisplayPort til DisplayPort adapter. Se mer hos 123elektronikk.

Filtrer
Sortering

Se mer om Mini DisplayPort til DisplayPort

Konverter Mini Displayport til Displayport med en adapter

Det er ikke noe verre enn når du sitter med en USB-inngang som av en eller annen grunn ikke passer med USB-kontakten du har, eller med andre lignende kontakter på dine andre enheter. Dette betyr at utveksling av filer, bilder og musikk samt tilkobling til andre enheter umuliggjøres. Dette problemet oppstår ofte hvis du er eier av en enhet med en Mini Displayport. Denne porten fungerer som en normal størrelse skjermport, bare i en mindre versjon i Apple-produkter.

Våre Mini Displayport til Displayport-adaptere kommer i flere forskjellige versjoner og design. Det betyr at du kan velge akkurat den løsningen som passer best for deg og dine behov. Du kan for eksempel velge en adapter som kun består av en plugg med to innganger eller en adapter med en liten kabel hvis du trenger litt mer fleksibilitet og manøvrering av kabelen mellom to forskjellige enheter.

Velg en Mini Displayport til Displayport-adapter med kabel

Ønsker du mer mobilitet kan du velge å anskaffe en Mini DP til DP adapter med kabel. Her kobles Mini Display pluggen til normal størrelse Display plugg via en kabel. Dette gir noe større mobilitet i forhold til å koble til og koble til andre enheter. Du kan finne kablene på nettsiden vår i forskjellige lengder, og dermed tilpasse produktet til dine unike behov.

Du kan bruke adapteren til det

Svært ofte vil behovet for en Mini Displayport til Displayport adapter oppstå i forbindelse med investeringen i en ny bærbar PC. Mange nyere datamaskiner, spesielt Mac-er, har bare en Mini Displayport. Dette er et valg tatt på grunnlag av design og på grunn av muligheten for å gjøre datamaskinen lettere og mer kompakt. Dette gjør at det ofte er vanskeligere å koble datamaskinen til litt eldre enheter som fungerer med en normal størrelse Displayport. Enten det er andre datamaskiner, kameraer, fjernsyn eller projektorer, er det bittert å ikke kunne slå på datamaskinen.

Fordeler med en Mini Displayport til Displayport-adapter

Det er derfor mange gode grunner til å velge et produkt fra vårt utvalg av Mini Displayport-adaptere. Dette skyldes ikke bare den høye kvaliteten og det gode designet, men også muligheten for å koble Apple-produktet ditt med enheter av eldre dato eller som ikke har Mini Displayport. Med denne adapteren har du muligheten til å sikre den høye oppløsningen som enheten tilbyr når du bruker den til å overføre skjermen til en annen enhet. Du kan få adaptere som støtter opptil 4k-oppløsning, din garanti for et superskarpt og vakkert bilde.


Displayport til Mini Displayport Adapter

Selv om begrepet Mini Displayport Adapter høres komplisert ut, er det faktisk både et enkelt og smart konsept. Den lille elektronikken, som også er kjent under forkortelsen DP til mini DP, er en adapter som gjør det mulig å koble en Mini Displayport til en normal størrelse Displayport. Det er ikke alltid nødvendig for deg å bruke adapter i forbindelse med en filoverføring fra for eksempel datamaskinen til en annen enhet. Problemet med ikke-tilpassede porter oppstår stort sett når datamaskinen skal kobles til en helt annen type enhet, eller når to forskjellige typer datamaskiner skal kobles sammen. Her er det langt fra normen at de to skjermportene er like, og derfor kommer en Displayport til Mini Displayport Adapter godt med.

En Displayport til Mini Displayport-adapter er en liten, USB-plugglignende enhet som kan koble to forskjellige typer Display Port-kabler til hverandre og dermed til deres respektive elektroniske enheter. Med en pluggport som passer til en mini DP-kabel og en plugg som passer til en normal størrelse Displayport-inngang, gir denne adapteren deg muligheten til å koble sammen to enheter med ulike porter i en lik forbindelse. Tilkobling er mulig via denne tilkoblingen. Denne koblingen muliggjør filutveksling av blant annet musikk, bilder og tekster.

Slik bruker du din Displayport til Mini Displayport-adapter

For å bruke din Mini Displayport Adapter, må du bruke en mini Displayport-kabel. Denne kabelen følger ofte med når du kjøper en enhet som bruker denne typen tilkobling. Hvis du for eksempel har en datamaskin med Mini Displayport, er du sannsynligvis allerede den heldige eieren av en mini DP-kabel som passer til denne datamaskinen. For å koble datamaskinen til en annen enhet, for eksempel en TV, trenger du nå bare en Displayport til Mini Displayport-adapter. Adapteren lar deg koble til din mini displayport-kabel med en plugg for en normal størrelse Displayport.

Som man kan se av navnene med forskjellig lyd, er den store forskjellen mellom en Displayport og en Mini Displayport størrelsen på inngangen og de tilsvarende kontaktene. En vanlig Displayport har samme størrelse som en helt standard 2.0 USB-inngang, mens en Mini Displayport har samme design, men i mye mindre størrelse. Dette gjør det umulig å kombinere en Displayport-kontakt med en Mini Displayport, og ønsker du å gjøre dette bør du derfor først investere i en adapter.

En hjelp for deg med Macbook

Hvis du eier en Macbook, vil du mest sannsynlig bli møtt med det nøyaktige problemet beskrevet ovenfor. Faktisk er mange Macbook-maskiner utstyrt med en Mini Displayport. Dette er et designvalg basert på blant annet plassbesparelse og estetikk. Og selv om den mye mindre plugginngangen er en stor fordel når det kommer til din Macbook, vil det skape vanskeligheter når du må koble datamaskinen til andre enheter. Enheter som vanlige PC-er og TV-er vil ofte ha en normal størrelse Display Port. Dette gjør en umiddelbar tilkobling via en mini DP-kabel umulig.

Våre Display Port til Mini Displayport-adaptere er blant annet et smart tilbud for deg som Macbook-bruker. Bare fordi du eier et spesifikt og unikt produkt, er det ingen grunn til å gå på akkord med alternativene for å utveksle filer. En skjermportadapter er liten og hendig, og den får enkelt plass i en veske eller et pennal. Da kan den raskt bli funnet når det oppstår en situasjon der en tilkobling til en annen enhet må etableres.

Mange elektroniske enheter er utstyrt med en skjermport. Disse portene lar deg utveksle filer via en medfølgende kabel. Men når enheter med henholdsvis vanlige DisplayPorts og Mini DisplayPorts må kobles til, oppstår det problemer. De to typene porter er ikke like store, og kan dermed ikke kobles til samme type plugg. Det er derfor nødvendig å bruke en Displayport til Mini Displayport-adapter for å koble sammen de to enhetene. På vår nettside har du muligheten til å kjøpe en slik adapter og har dermed alltid en rask mulighet for filutveksling for hånden.

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva