Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

Symaskiner

Her finner du utvalget innen Symaskiner.

Filter
Sortering


Singer Symaskin (8 sauma) Promise 1408N
 2 Anmeldelser
Singer Symaskin (8 sauma) Promise 1408N
Singer Symaskin (8 sauma) Promise 1408N
 2 Anmeldelser

8 sømmer med sokkel og dekorative sømmer
Automatisk spoling

     Les mer      På lager

Symaskiner for alle oppgaver i hjemmet

Ikke alle kan huske hvordan man bruker en symaskin. Mange har nok ikke engang rørt en siden sist de lærte å bruke den på skolen.

Selv om det er en maskin som ikke så mange kan finne ut av å bruke lenger, er det likevel en maskin som de fleste hjem kan ha nytte av når behovet melder seg.

Hos avXperten har vi mange andre produkter som kan hjelpe deg med å takle hverdagens gjøremål, som støvsugere , dampmopper og strykejern .

5 ting du bør vurdere før du kjøper en symaskin

Før du går ut og investerer i en symaskin, er det mange ting du bør vurdere dersom du ønsker å finne en symaskin som passer best for dine behov.

Det finnes utrolig mange forskjellige symaskiner og det kan være ganske forvirrende å ta et valg, da det er stor forskjell på de billige og de dyre symaskinene.

Nedenfor er 5 punkter som forhåpentligvis vil hjelpe deg med å ta en avgjørelse om hvilken symaskin du bør velge.

Visuelt

#1 Symaskin for nybegynnere

Et av de viktigste punktene er å finne ut hva du trenger av en symaskin. Det finnes mange forskjellige symaskiner i forskjellige prisklasser.

Hvis du er nybegynner innen sying, vil det ikke være særlig fornuftig å kjøpe den dyreste symaskinen du kan finne på markedet, med de mest avanserte funksjonene.

Skal du bare bruke symaskinen til å sy klær og lignende, kan de aller fleste symaskiner enkelt klare det.

Er du mer erfaren og syr større prosjekter, som f.eks Gardiner eller klesproduksjon, da kan det godt lønne seg med en av de dyre symaskinene med flere spolehus.

#2 Størrelsen på symaskinen

Hvis du ikke har symaskinen din stasjonert et sted, men ofte flytter rundt på den, så bør du også tenke på størrelsen på symaskinen.

En typisk symaskin veier ca. 5 kg, noe som kan være mye å ha med seg hvis du ofte flytter rundt på symaskinen.

Det finnes også lette symaskiner som egner seg til å ta med seg rundt. Disse symaskinene er kompakte og tar ikke mye plass, så de kan enkelt pakkes ned i en bag.

Disse symaskinene er imidlertid svært begrensede når det kommer til sting og kraft, da de kun brukes til å ta på farten og fikse småjobber.

De fleste symaskiner kommer i boks eller beholder med håndtak, som gjør det enkelt å pakke sammen symaskinen og transportere den til et annet sted.

#3 Symaskinsømmer

Sømmer er skjøtene du lager mellom ulike stoffstykker.

Det finnes hundrevis av forskjellige sømmer, som hver brukes til spesifikke tekstiler og oppgaver.

Sømmene er avgjørende for produktets holdbarhet og utseende. Syr du med feil søm, risikerer du at produktet lett kan åpne seg igjen.

Derfor er riktig søm avgjørende for hvor lenge det sydde produktet kan vare og hvordan det ser ut når det endelig er sydd.

De svært kostbare symaskinene har opptil 600 forskjellige sømmer som du kan velge mellom for å sikre at du har riktig søm til produktet.

Symaskinsømmer

#4 Symaskin for tungt stoff

Har du tenkt å bruke symaskinen til tyngre stoff i fremtiden, er det lurt å vurdere det allerede nå, slik at du slipper å kjøpe nytt senere.

Ikke alle symaskiner kan håndtere tykkere og sterkere stoff, som skinn og dongeri. Det krever en litt kraftigere symaskin for å jobbe med disse tekstilene.

Så hvis du har mye denim eller skinn i garderoben, er det lurt å velge en symaskin som kan håndtere disse tekstilene slik at du kan fikse klærne selv.

Hos avXperten finner du et stort utvalg av ulike ting som kan friske opp tekstilene dine, som lofjernere , dampkokere og strykejern .

# 5 Ulike typer symaskiner

Det finnes flere forskjellige symaskiner, som hver er egnet for sine spesifikke oppgaver.

Nedenfor er en oversikt over de ulike typene symaskiner som vi har på denne siden.

Elektroniske symaskiner

Den elektroniske symaskinen er, som navnet tilsier, en symaskin som drives av strøm. Faktisk er det en liten elektrisk motor i symaskinen som gjør den store jobben.

Du styrer hvor raskt nålen beveger seg ved å tråkke på fotpedalen. Jo hardere du tråkker på fotpedalen, jo raskere vil nålen også bevege seg.

Det er denne typen symaskiner som er den mest utbredte og brukes ofte til å sy klær og lignende med..

Symaskin med overklokke

Ønsker du å sy strikkevarer eller andre fleksible tekstiler er overlocker å foretrekke. Den brukes spesielt til strikkevarer, isolasjon og jersey, som er blant de mest fleksible stoffene.

Den skiller seg fra de andre symaskinene ved at den syr mer strekkbare sømmer og kan derfor bedre følge tekstilens strekk ved sying.

Dette betyr at hvis du syr tekstiler som kan strekke seg, kan en overlocker bedre følge strekningen, mens sømmene på andre symaskiner vil ryke.

Derfor er en overlocker et populært valg, som kan brukes veldig allsidig. Denne typen anbefales for mer erfarne brukere som arbeider med mer utfordrende tekstiler.

Datastyrte symaskiner

En datastyrt symaskin styres av datamaskiner som er nøye programmert til å sy med f.eks. Riktig strekk, bredde og lengde.

De brukes i større tekstilfabrikker for å produsere større mengder klær.

Den datastyrte symaskinen trenger ikke bemanning, så de må bare stilles inn og så er det bare å begynne å sy med de spesifikke instruksjonene.

Symaskiner: Kjøp her til gode priser ? god service og stort utvalg.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva