Lyd

Vi har et stort utvalg av lydutstyr og kabler til hjem og bedrift. Finn også massevis av lydadapterkabler som minijack for phono.

Se mer om Lyd

Lydkabler for entusiaster

I denne kategorien finner du massevis av lydutstyr som lydkabler og lydtilbehør. Finn en ny DAB+ eller FM-radio her. Du kan få hodetelefoner og hodesett som spenner fra lukkede hodetelefonmodeller til lette hodetelefoner for sport og fritid. Du kan også finne de kuleste gaming-headsettene med mikrofon her.

Vi har også et stort utvalg av kvalitetshøyttalere til PC eller , som du kan ta med deg på farten. For lyden i hjemmet finner du nok av høyttalerkabler og kontakter.

Lydkabler for enhver bruk

Lydkabler brukes til å overføre lyd mellom to enheter. Vi fører nesten alt innen lydkabler, så enten du trenger kabler til høyttalerne eller mobiltelefonen, forsterkeren eller fjernsynet ditt, kan du absolutt finne noe som passer deg her.

Enten du er på utkikk etter ferdige kabler for å erstatte en gammel, utslitt kabel, eller du vil føre kabler rundt i huset for å koble til høyttalere i alle rom, kan du finne det du trenger hos oss.

Minijack kabler

Innenfor Minijack-kabler fører vi skjøteledninger til både Apple og andre merker. Du kan også få splittere hvis du ønsker å dele lyden fra datamaskinens én til flere høyttalere, og vi har også Minijack til Phono-kabler hvis du vil koble mobiltelefonen til ditt system eller forsterker for å bruke høyttalerne og dele musikken din med andre.

Phono kabler

Innenfor Phono-kabler fører vi vanlige Phono-kabler i ulike lengder, samt forlengerkabler. Du kan få en Switch som lar deg koble flere forskjellige enheter til samme inngang. Bryteren er utstyrt med en knapp som gjør det enkelt å bytte mellom de ulike enhetene.

Du kan få en RIAA-forsterker – en forforsterker som kan brukes til å koble en platespiller direkte til datamaskinen for å overføre LP-ene til datamaskinen. Da kan du digitalisere hele vinylsamlingen din og nyte musikken din uansett hvor du er.

Vi fører også subwooferkabler som kan erstatte eller forlenge subwooferkablene du allerede har med en av høyere kvalitet, eller hvis den gamle kabelen din har gått i stykker.
Alle våre Phono-kabler finnes i forskjellige lengder, noe som gjør det enkelt å finne en kabel som passer dine behov.

Optiske kabler

Innenfor optiske kabler fører vi Mini Toslink kabler, vanlige optiske kabler, optiske splittere og optiske brytere. En mini toslink-kabel overfører lyd som optiske pulser, og mange nyere bærbare datamaskiner har mini-kontakter som også kan håndtere en mini toslink-kontakt. Mini toslink-kontakten er veldig lik en minijack-kontakt i utseende, og begge kontaktene kan derfor bruke samme inngang.

De optiske kablene spenner fra supertynne til høyverdige kabler som kan erstatte eller forlenge de optiske kablene du allerede har, hvis de f.eks. er ikke lange nok eller er ødelagte.
En optisk splitter kan dele signalet fra f.eks. en forsterker og ut til flere forskjellige lydenheter. Du kan koble flere forskjellige enheter til en splitter, og siden splitteren er aktiv (dvs. koblet til strøm), er den alltid klar til å håndtere de optiske lydsignalene den mottar.

En optisk bryter brukes til å koble flere forskjellige enheter til f.eks. fjernsynet ditt. På bryteren kan du så velge hvilken enhet som skal motta lyden ved å trykke på en knapp.

Høyttalerkabler

Under høyttalerkabler fører vi blant annet Clicktronics høyprofesjonelle kabler i ulike lengder. Vi fører også vanlige standard høyttalerkabler og profesjonelle høyttalerkabler i tillegg til Clicktronics-serien. Alle kabler er tilgjengelige i meterstørrelser og forskjellige farger, slik at du kan finne akkurat den kabeltypen du trenger til hjemmet ditt eller hvor du ellers ønsker å sette opp lydutstyr. Hvis du skal ha flere forskjellige høyttalere installert i forskjellige rom, kan det være en idé å bruke forskjellige farger for å kunne se forskjell på dem.

Har du mer enn ett sett med høyttalere og ønsker du å kunne bytte mellom to sett, f.eks. en i stua og en på soverommet, da kan du få en høyttalerbryter som gjør det enkelt å bytte fra det ene sett med høyttalere til det andre. Vi har også høyttalerbrytere med volumknapper, slik at du kan skru ned volumet på det ene settet og opp volumet på det andre.

Telefonkabler

Innen telefonkabler har vi standard telefonkabler, skjøteledninger, spiralkabler og kabler uten kontakter i målerstørrelser. Så uansett hva du trenger, kan du sikkert finne det her.
En telefonkabel med spiral kan være en riktig god løsning hvis du har en lang telefonkabel som ellers ligger og flyter på gulvet. Ved å velge en kabel med spiral har du mer kontroll over kabelen.
Det kan også være at du trenger å få en lengre kabel på telefonlinjen, slik at du kan flytte telefonen akkurat dit du vil ha den. Ellers kan du sette opp en ny plugg et annet sted i stua eller på soverommet eller et helt annet sted, ved å legge nye kabler, som du kan få på metervis.

Jack og XLR kabler

Trenger du en ny gitarkabel, finner du den her. Vi fører minijack til Jack mono kabler og phono til jack kabler.

Vi fører også ubalanserte høyttalerkabler med monoplugger som brukes til å koble høyttalere til forsterkere.
Her finner du speakon-kabler som er ideelle for scenebruk fordi de er veldig sterke og av høy kvalitet. Du kan velge mellom 3 og 5 pins modeller, så det er viktig å velge riktig kabel slik at du får det du trenger.
Trenger du XLR-kabler til en sceneopptreden har vi det også. Du kan få dem i flere lengder og kvaliteter i hann/kvinne, eller hunn/knekt.

Alt innenfor lydkabel

På avXperten.dk finner du bl.a. auto Hi-Fi signalkabler, digitale koaksialkabler, DIN-kabler og Mikrojack-kabler.
Auto HiFi signalkabler brukes til å installere lydanlegg i biler. Vi selger komplette sett som inneholder alt du trenger for å få bedre lyd i bilen.
Digitale koaksialkabler brukes til lydoverføring fra f.eks. DVD-spilleren til TV-en eller forsterkeren. Vi fører ulike lengder og kvaliteter, men det anbefales at du velger den korteste lengden for å sikre en god lydopplevelse.

DIN-kabler brukes til eldre lydutstyr, men mye av utstyret til B&O bruker også DIN-kabler. De finnes i forskjellige lengder, og du kan også få skjøteledning om du allerede har for korte DIN-kabler.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva