Set-top box

Set-top-boks for å motta TV-signaler og vise dem på TV. Vi har DVB for antenne, kabel og satellitt. Boxer, YouSee og Stofa godkjent set-top boks,

Se mer om Set-top box

Mottakerbokser for TV-signalet ditt

Mottakerbokser er for deg og det gode signalet. Det finnes forskjellige typer mottakere for TV-en din. Få tak i en DVB-C-mottaker slik at du kan se både de kjøpte kanalene og gratiskanalene som du kan plukke opp med TV-antennen. Denne signalløsningen gjør det mulig å sende signalet fra internettkabelen din videre til TV-en. Dette er en smart kvalitetsløsning hvor du får flotte skjermer med gode oppløsninger, samt raskt signal. Her finner du solide og gode løsninger med ulike DVB-C-mottakere. I tillegg til alle ekstrafunksjonene du får, er fordelen med en DVB-C mottaker at det er mye enklere å kjøre internett og TV over samme enhet. For at du skal kunne bruke mottakeren må du ha internett. Alt du trenger å gjøre er å koble Internett og TV-en til mottakerboksen din, og så vil du kunne bruke alle kanalene dine så snart boksen har synkronisert seg. Har du en gammeldags antenne? Da må du få tak i en DVB-T-mottaker. For å få signalet fra antennen og videre til TV-en må du ha en DVB-T-mottaker i hjemmet. Her kan du undersøke de smarte løsningene som finnes for en gammeldags antenne. Du kan få mottakere som gir stjerneklare bilder på TV-skjermen, samt mottakere som kan ta opp sendinger fra TV-programmer direkte på et minnekort. For å koble til boksen kobler du antennekabelen og TV-en til mottakeren. Du kan gjøre dette via en scart-kabel eller en HDMI-kabel. Du kan da styre mottakerboksen din med en fjernkontroll på en smart og brukervennlig måte.

TV-antenner for all slags vær

En TV-antenne er der slik at du kan fange opp kanalsignaler på en optimal måte. Det finnes antenner for både innendørs og utendørs bruk, samt antenner beregnet på campingturer. Med campingantenne får du en stabil mottaker av TV-signalene sendemastene sender ut. Fordelen med en campingantenne er at den tåler været som følger med friluftslivet. Her finner du antenner som kan brukes på campingvogn, båt og bil. Det er mulighet for både analoge og digitale kanaler når du har campingantennen med deg. En stueantenne mottar og videresender TV-signaler direkte til TV-en din. Det er løsningen for deg som ikke kan eller vil ha montert kabelboks, men som foretrekker en digital stueantenne som oppfyller kravene du ønsker. Det finnes flere ulike alternativer med stueantenner.Her finner du også utendørsantenner som kan takle de værutfordringene som kan oppstå i Danmark. Med en utendørs DVB-T-antenne mottar du signaler direkte fra ditt lokale område. Du kan få en passiv antenne hvor du selv må forsterke signalet uten å forsyne antennen med strøm, eller en aktiv antenne hvor du selv må finne forsterker og kabler til din antennesituasjon.

Radioantenner for DAB eller FM

Skaff deg en radioantenne som gir et sylskarpt signal. Antenner brukes til å fange opp signalet, og med riktig radioantenne får du et harmonisk lydsignal gjennom radioen din slik at du slipper skrape og plagsomme lyder som ødelegger gleden ved en god radiosending. FM-radiosignaler fanges opp med en FM-antenne. Her kan du finne både innendørs og utendørs radioantenner for deg og dine behov. Med en god antenne får du det beste og mest solide mottaket av FM-radiosignaler. Du kan få en utendørs FM-antenne som er aktiv og derfor må kobles til strøm; Dette resulterer i at du får et godt og optimalt mottak av signalene. Vi tilbyr opptil flere innendørs FM-antenner som fanger opp analoge radiosignaler og som kan forbedre lyden din. Her er det snabeldesign og minidesign som fanger opp FM-signaler for ditt forbruk. En DAB-radio fanger opp bakkesignaler gjennom DAB-antennen og sender dem til radioen din, slik at du får et godt signal og dermed god lyd. Her finner du utendørsantenner som gir best signal på et utendørs sted. En DAB-antenne er beregnet for alle slags formål, da den kan fange opp både analoge og digitale signaler.

Annet nyttig tilbehør

Her finner du tilbehør til din digitale antenne, slik at du kan forbedre løsningene dine og få et enda skarpere signal. Det er gode muligheter med tilbehør til antennen og du kan optimere signalet ditt om du ønsker det. En CA-modul er der for å dekode et abonnementskort slik at du kan nyte flere gode sendinger. CA-modulen optimerer TV-en din med en bredere kanalliste, uten at disse trenger å ligge i en ekstern boks med enda en tilhørende fjernkontroll. Med denne modulen settes kanaler direkte inn i TV-en din uten ekstra innsats. En feltstyrkemåler er for deg som ønsker å finne akkurat riktig plassering for din antenne. Den måler hvor du skal plassere antennen ved å sende ut lydsignaler. Den kan med fordel brukes og gir en korrekt plassering som du ikke vil kunne oppnå ved å prøve ved en tilfeldighet. Krympeflex brukes til å skjøte kabler, ledninger og elektronikk generelt. Den holder kabler sterkt sammen og brukes til både reparasjon og isolering av ledninger. Et LTE-filter er for deg som vil unngå forstyrrelser helt. DVB-antenner har ikke innebygget LTE-filter og kan derfor utsettes for forstyrrelser. Filteret brukes slik at det monteres på kabelen fra DVB-T-antennen.

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva