Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

DA converter

I denne kategorien finner du utvalget innen DA converter.

Filter
Sortering


Creative Sound BlasterX G6 External USB Lydkort (DAC)
 1 Anmeldelse
Creative Sound BlasterX G6 External USB Lydkort (DAC)
Creative Sound BlasterX G6 External USB Lydkort (DAC)
 1 Anmeldelse

7,1 surround-sound
Farge: Svart

     Les mer      Fjernlager
Levering: 9-13 virkedager
Senest 2. januar 2024

DA omformer

Det er ingen hemmelighet at elektronikkens verden beveger seg raskere og raskere. Det kan derfor være en utfordring å få nytt og gammelt utstyr til å passe sammen og få mest mulig ut av pengene dine over lengst mulig tid. Dette lar seg heldigvis gjøre med vårt store utvalg av ulike omformere, som konverterer nye og gamle signaler og lar deg bruke dine elektroniske enheter fremfor å bytte dem ut oftere enn det er bra for lommeboken. Du vet det kanskje ikke, men du har helt sikkert allerede prøvd å bruke en DA-konverter i løpet av livet ditt. Det er faktisk en veldig normal prosess og skjer for eksempel når du spiller musikk fra en CD gjennom høyttalerne på stereoanlegget eller datamaskinens høyttalere.

DA-omformere kalles også analog til SPDIF-omformere eller phono-til-optiske omformere, som er digitale, så du kjenner kanskje enheten under et av de andre navnene. Om ikke annet, er du sikkert kjent med funksjonaliteten.

En DA-omformer kan konvertere analog lyd til digital eller digital til analog. DA-omformeren kan for eksempel koble en analog lydenhet til en digital mottakerenhet. Dette betyr at enheter som ikke er designet for å fungere sammen, blir kompatible med en DA-omformer. Derav navnet DA, altså digital/analog. Hybridkretsen lar deg bruke produktene dine fleksibelt. Det kan være vanskelig å vite forskjellen mellom digital og analog lyd. Analog er det motsatte av digital lyd, og dermed lyd som ikke er digitalt behandlet.

Fleksibel funksjonalitet for bilde og lyd

Det er kanskje ikke et produkt du er bevisst kjent med ved navn på forhånd, men jeg lurer på om du før eller siden har endret kjennskap til det likevel. Har du for eksempel sett en god film på fjernsynet, men valgt å spille av lyden gjennom stereoanlegget eller surroundlydsystemet? Da har du faktisk prøvd det! Det motsatte av en DA-omformer er selvsagt en AD-omformer, som konverterer analogt til digitalt. Du finner også omformere til dette formålet på denne siden og du er dermed fullstendig dekket fra et elektronisk perspektiv.
Ikke bare er det en kostbar glede å ha mye rotasjon i sine elektroniske enheter, som mange mener bør byttes ut når de ikke lenger umiddelbart fungerer med nyere elektroniske enheter, det er faktisk også upraktisk. Med en DA-konverter får du det beste fra begge verdener. Det fantastiske bildet på TV-en og den uovertrufne lyden fra systemet. Det er mulig på grunn av konverteringsteknologien i våre DA-omformere. Ta derfor med deg kinoopplevelsen hjem i stua og se din favorittfilm uten å måtte investere i et kjempestort oppsett. For et lite beløp kan du reprodusere opplevelsen hjemme og samtidig bruke DA-konverteren til flere forskjellige enheter enn bare TV-en og systemet ditt.

Signalet endres fullstendig med en DA-omformer og egner seg spesielt godt for enheter som kobles sammen med koaksialkabler og koaksialplugger, også kalt COAX. Denne typen er digital og vanligvis merket med en gul farge. Hvis inngangen i stedet er rød/svart eller rød/hvit, er det en analog inngang. Dette er elektroniske kabler som vanligvis brukes mellom TV-er og antennekontakter. Du vil derfor med stor sannsynlighet komme over den typen kabel når du i stedet skal konvertere et digitalt signal fra fjernsynet ditt til et analogt signal. Et slikt oppsett har en koaksial hunnkontakt og en optisk SPDIF hunnkontakt. I tillegg er det to RCA hunninnganger.

Våre DA-omformere kommer i flere forskjellige typer kompakte design. Dette er enkelt og praktisk når du kobler til enhetene. De er diskrete og kan enten plasseres i en stikkontakt eller direkte i stikkontakten uten å tiltrekke seg for mye oppmerksomhet. Oppmerksomheten vil garantert bli rettet mot den suverene lydkvaliteten til gjengjeld. Omformeren kan også skjules bak annet elektronisk utstyr i hjemmet for ultimat diskresjon, men samtidig full funksjonalitet. Våre DA-omformere kommer også i nøytrale farger, sort, hvit og grå, så de er ikke iøynefallende i hjemmet.

En stor og svært bemerkelsesverdig fordel med vår DA-omformer er dens lave strømforbruk. Med kun 0,5 3 watt avhengig av hvilken modell du velger og trenger. Ikke nok med at våre DA-omformere allerede er rimelige, så er bruken også en ekstremt økonomisk fornuftig løsning å ha i hjemmet. Våre DA-omformere kan brukes i praktisk talt alt elektronisk utstyr.

Få hendene på en av våre DA-omformere i dag og reformer lyd- og bildeopplevelsen hjemme ved å gi dem nytt og varig liv i stedet for å kjøpe nye enheter.

Konverter digitale og analoge lydsignaler med en DA konverter. En DA konverter kan enten konvertere et digital coaxial eller et optisk SPDIF lydsignal til et analogt stereosignal, noe som er brukbart, hvis man gjerne vil koble en digital lydkilde til f.eks en analog receiver. Omvendt kan en AD konverter konvertere et analogt stereo lydsignal til et digitalt signal, noe som er lurt hvis man vil koble en analog lydkilde til en digital mottager.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva