Harddiskkabinett

Se utvalget innen Harddiskkabinett her.

Filter
Sortering


Harddisk kabinett 3,5tm USB 3.0 (5Gbps) Svart
 25 Anmeldelser
Harddisk kabinett 3,5tm USB 3.0 (5Gbps) Svart
Harddisk kabinett 3,5tm USB 3.0 (5Gbps) Svart
 25 Anmeldelser

Støtter harddisker med opptil 10 TB kapasitet
USB-A til SATA III

     Les mer      På lager
Harddisk kabinett USB 3.0 (SATA 3.0) Svart - Adata
 7 Anmeldelser
Harddisk kabinett USB 3.0 (SATA 3.0) Svart - Adata
Harddisk kabinett USB 3.0 (SATA 3.0) Svart - Adata
 7 Anmeldelser

Ekstra sikker silikonkonstruksjon
USB 3.1 Gen1 op til 5Gbps

     Les mer      Fjernlager
Levering: 7-11 virkedager
Senest 8. mars 2024

Stort utvalg av harddiskkapsler

Hos avXperten finner du et stort utvalg av harddiskkapsler av høyeste kvalitet. Vi selger skapene i forskjellige størrelser, så du kan garantert finne et skap som passer til din harddisk.

Hvis det estetiske er viktig for deg, kan vi glede deg med at uttrykket på våre harddiskkapslinger også varierer en del. Du bør derfor uten problemer kunne finne et harddiskskap som passer stilig til hjemmet ditt.

Kvalitet og dt, med et stort og bredt utvalg, er ikke det eneste vi fokuserer på hos avXperten. Vi setter også en stor ære i å tilby de beste prisene til våre fantastiske kunder. Derfor kan du være ganske sikker på at du neppe finner de ulike harddiskkapslene billigere andre steder.

I det følgende finner du mye informativ tekst om harddiskkapslinger. Du vil blant annet kunne lese mer om hva et slikt skap kan brukes til. Du kan også lese mer om de ulike tilkoblingsmulighetene.

Hvis du har spørsmål av ett eller annet slag om våre harddiskkapsler, ikke nøl med å ringe oss på 94 80 01 84 . Vi er å finne mellom 09:00 og 16:00. Foretrekker du å få hjelp via e-postkorrespondanse, kan dette også enkelt gjøres. Hvis aktuelt, må du sende en e-post til kundeservice@avxperten.no .

Hva er et harddiskkabinett?

Ganske mange har sikkert forsøkt å la en datamaskin ligge der noe av maskinvareutstyret har løsnet. Hvis harddisken er en av tingene som har overlevd, vil det være nærliggende å investere i et harddiskskap. På den måten vil du kunne få tilgang til alle viktige data som kan være på harddisken igjen.

Det er imidlertid også mange som holder harddiskene sine fra utrangerte datamaskiner og som investerer i et harddiskskap med mål om å bruke harddisken fra den utrangerte datamaskinen til å lagre sikkerhetskopidata på en ny datamaskin.

Bra Så langt så bra. Med et harddiskskap kan du derfor bygge din egen eksterne harddisk. Det er et ekstremt enkelt byggeprosjekt, så selv om du ikke er en stor teknisk ekspert, vil du med litt veiledning definitivt kunne bruke en harddisk og en harddiskkapsling uten problemer.

Hvis du ikke eier en ekstra harddisk, og derfor ikke vil kunne dra nytte av en harddiskkapsling, betyr ikke dette at en ekstern harddisk til datamaskinen din er uaktuelt. Du kan enkelt kjøpe dedikerte eksterne harddisker.

Finn en smart ekstern USB-harddisk her.

Du må ha et harddiskkabinett som passer til harddisken din

Det spiller ingen rolle hvilken harddiskkapsling du velger å kjøpe. Den må passe til harddisken din når det gjelder størrelse.

Hos oss finner du harddiskkapslinger i størrelsene 2,5t og 3,5t. Hvis harddisken din er ca. 10 cm x 7 cm, trenger du en 2,5t størrelse etui, mens en 3,5t størrelse harddisk er ca. 15 cm x 10 cm.

I tillegg til 2,5t og 3,5t harddiskkapslinger finnes det også harddiskkapslinger av typen m.2. Disse brukes til noen spesielle SSD-harddisker , som finnes i noen av de nyere og mindre bærbare datamaskinene.

Det er to standardtilkoblinger

Når du skal koble harddisken til et harddiskskap, er det to standardtilkoblinger, nemlig IDE og SATA. SATA er i dag det vanligste og mest sannsynlig også alternativet du trenger. Men hvis harddisken din er veldig gammel, er det en sjanse for at du må bruke IDE-tilkoblingsalternativet.

Mangler du USB-kabler for tilkobling?

Våre harddiskkabinetter er mer eller mindre alle koblet til datamaskinen ved hjelp av USB.

Vær imidlertid oppmerksom på at noen av kabinettene bruker USB C, mens andre bruker USB A.

Hvis du ikke vet forskjellen mellom disse to kontakttypene, kan du lese mer om dette på vår hovedside for USB-kabler.

? Klikk her og gå til siden for USB-kabler ?

Spørsmål angående harddiskkapsler?

Hvis du har spørsmål av et eller annet slag om harddiskkapslene våre, vennligst ikke hold tilbake. Vi ønsker å hjelpe deg mer enn gjerne, og vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe deg alle hverdager mellom 09:00 og 16:00. De kan nås på 94 80 01 84 .

Foretrekker du å motta råd og hjelp via e-post, kan dette også enkelt gjøres. Hvis aktuelt, må du sende en e-post til kundeservice@avxperten.no .

Kjøp Harddiskkabinett på denne siden.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva