Laptop stativ

Nedenfor finner du utvalget innen Laptop stativ.

Filter
Sortering


Laptopstativ (11-17tm) Aluminium
 1 Anmeldelse
Laptopstativ (11-17tm) Aluminium
Laptopstativ (11-17tm) Aluminium
 1 Anmeldelse

Lett aluminiumsdesign
Høyde og forover vippevinkel

     Les mer      På lager

Smarte holdere for din bærbare datamaskin

En holder for den bærbare datamaskinen kan være et glimrende tillegg for å få mer ut av den bærbare datamaskinen.

Bærbare datamaskiner har rykte på seg for ikke å være veldig holdbare, og har en tendens til å bli utrolig varme, spesielt hvis de brukes til spilling.

Med et smart laptopstativ kan du både optimalisere den bærbare datamaskinen med tanke på å kjøle den, men kan også få en måte å plassere den annerledes på, noe som kan komme deg som bruker til gode.

Hvorfor bruke et stativ for en bærbar datamaskin?

En av de absolutt største grunnene til å bruke et smart stativ til den bærbare datamaskinen er faktisk for å forlenge levetiden.

Et stativ hever den bærbare datamaskinen over bordhøyde og beskytter den i større grad mot overoppheting.

I tillegg er enkelte stativer også tilgjengelige med kjølesystem, som i større grad holder den bærbare datamaskinen kjølig, noe som både kan bidra til å gjøre den raskere, men også gi den lengre levetid.

Et laptopstativ kan også være utrolig fint for deg som bruker det til jobben, da noen modeller gir deg større mulighet til å plassere og justere posisjonen til den bærbare datamaskinen din slik at du kan jobbe mest mulig effektivt.

Les mye mer om hva du kan se etter og forvente av bærbare stativer nedenfor.

7 ting du bør vurdere før du kjøper et stativ til bærbar PC

Før du velger laptopstativ er det viktig å vurdere hvilke funksjoner du faktisk trenger.

Nedenfor har vi fremhevet noen av de forskjellige spesifikasjonene du kan finne i forskjellige bærbare holdere, som hver har sine fordeler.

#1 - Størrelsen på stativet for den bærbare datamaskinen

Det første du må forsikre deg om er at laptopstativet du velger faktisk passer til datamaskinen din.

Noen bærbare stativer er tilgjengelige i bestemte størrelser, mens andre er tilgjengelige i modeller som kan justeres til praktisk talt alle størrelser av bærbare datamaskiner.

Hvis du vil bruke en av modellene som ikke kan justeres, er det viktig at du ser på målene og forsikrer deg om at de faktisk er store nok til å holde hele datamaskinen din.

Du kan vanligvis se målene vist i tommer, akkurat som den bærbare datamaskinen din vanligvis er, noe som gjør det enkelt å sammenligne et gjeldstativ med datamaskinen.

#2 - Bærbar stativ med vifte

Denne funksjonen er en av de absolutt største fordelene med et bærbart stativ.

Denne typen laptop-stativ har innebygde vifter, som kan bidra til å holde den bærbare datamaskinen kjølig i større grad.

Dette er spesielt en stor fordel for deg som gamer på den bærbare datamaskinen, da det ofte kan gjøre det utrolig varmt.

Med et bærbart stativ med vifter vil datamaskinen både heves over bordet og samtidig avkjøles av de roterende bladene.

Dette vil gi den absolutt beste måten å holde datamaskinen kjølig når du for eksempel spiller eller redigerer video, noe som kan gjøre datamaskinen utrolig varm.

#3 - Ergonomisk bærbar holder (justerbar)

Til jobb er det greit å ha en datamaskin som du kan justere, både i høyden, men også i vinkelen.

Dette kan gjøres mulig ved å velge et justerbart laptopstativ, også kalt et ergonomisk laptopstativ.

Denne typen bærbare holder gjør det mulig å justere vinkelen på datamaskinen din samt høyden, og lar deg plassere den akkurat som du vil.

Dette kan være en stor fordel hvis du foretrekker visse hvilestillinger når du bruker den bærbare datamaskinen.

Vanligvis er bærbare datamaskiner veldig klønete i designet, og lar deg ikke vinkle tastaturet slik du vil, da det er en del av skjermen og resten av datamaskinen.

Heldigvis kan du gjøre dette mulig ved å velge en justerbar bærbar holder.

Laptopholder

#4 - Bærbar holder med USB/HDMI-dokk

Er du på jakt etter en bærbar holder som også fungerer som tilkobling for ulike enheter, bør du vurdere en bærbar holder med såkalt dockingstasjon.

Denne typen laptop-stativ gjør det mulig å koble datamaskinen til stativet, som har forskjellige kontakter tilgjengelig.

Disse pluggtypene inkluderer for eksempel:

  • HDMI
  • USB-C
  • USB-A
  • VGA
  • Skjermport
  • Ethernet-kontakt for internett

Dette gjør det mye enklere for deg å koble for eksempel en skjerm, tastatur og andre eksterne ender til den bærbare datamaskinen, og gir et mer komplett oppsett.

I tillegg kan dette også være en glimrende måte å legge til ekstra koblingstyper på din bærbare, da for eksempel ikke alle bærbare datamaskiner har både VGA, HDMI og alle USB-kontakter.

#5 - Bærbar stativ med innebygd kabelhåndtering

For å holde styr på de mange kablene som kan dukke opp i datamaskinoppsettet ditt, kan du med fordel velge en bærbar holder med kabelhåndtering.

Denne typen bærbare holder har vanligvis noen spesifikke riller eller tilkoblinger som kan holde på kablene dine slik at de ikke blir filtret.

Dette gir ikke bare et penere oppsett, men kan også sikre at de eksterne enhetene dine, og deres kabler, ikke blir skadet.

#6 - Bærbar holder med holder for smarttelefon og nettbrett

Jobber du, eller bare sitter hjemme og leker, kan det være en fordel å ha telefonen eller nettbrettet for hånden.

Dette gjør du enkelt med en bærbar holder som har en tilhørende holder designet for henholdsvis smarttelefoner og/eller nettbrett.

Denne holderen kommer typisk i tillegg til holderen til selve datamaskinen, og finnes ikke i alle typer bærbare holdere.

#7 - Komplett laptopholder/skrivebord-kombinasjon

I nyere tid har det blitt funnet opp en utrolig smart løsning, spesielt for deg som ofte bytter sted du jobber.

Denne løsningen består av en bærbar holder, som egentlig er en form for sammenleggbart minibord som du kan ta med deg hvor som helst.

Denne bærbare holderen kan foldes helt flat, og utfoldet vil den stå som et lite skrivebord, hvor det er både plass til din bærbare, samt tastatur, mus og andre enheter du ønsker.

Vanlige spørsmål om stativer for bærbare datamaskiner

Trenger du et stativ til bærbar PC?

Et laptopstativ er ikke nødvendig, men kan i stor grad bidra til å gjøre bruken av en bærbar PC mer komfortabel og effektiv. En holder til din laptop kan brukes både for å få riktig posisjon når du bruker datamaskinen, men kan også brukes som et supplement for å kjøle ned datamaskinen din slik at den varer lenger og ikke overopphetes.

Passer et stativ til bærbare datamaskiner i alle størrelser?

Ikke alle bærbare stativer er like store, og noen kommer bare i veldig spesifikke størrelser. Det finnes også varianter som kan justeres i størrelse, og i større grad er universelle da de kan passe til de aller fleste bærbare.

Her ser du vårt utvalg innen Laptop stativ.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva