Pioneer

Her er vårt utvalg innen Pioneer.

Filter
Sortering


Pioneer FH-S820DAB Bilradio m/RGB 4x50W (DAB/BT/USB)
Pioneer FH-S820DAB Bilradio m/RGB 4x50W (DAB/BT/USB)
Pioneer FH-S820DAB Bilradio m/RGB 4x50W (DAB/BT/USB)

Bilradio med Bluetooth og Pioneer Smart Sync App
DAB-tuner

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. april 2024
Pioneer TS-G6930F 3-veis bilhøyttaler 6x9tm (400W)
Pioneer TS-G6930F 3-veis bilhøyttaler 6x9tm (400W)
Pioneer TS-G6930F 3-veis bilhøyttaler 6x9tm (400W)

3-veis høyttalersett
Blå sprøytestøpt polypropylenkjegle

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 26. april 2024

Historien om pioneren

På denne siden kan du se vårt store utvalg av produkter fra Pioneer.

Pioneer ble grunnlagt i 1930 av japaneren Nozomu Matsumoto, og har base i Tokyo.

Matsumoto grunnla selskapet etter å ha hørt på musikk gjennom hi-fi- høyttalere for første gang og var så overveldet at han måtte gi andre den samme opplevelsen.

Dette har også lagt grunnlaget for hele selskapets lidenskap for god lydkvalitet.

Selskapet spilte en stor rolle i utviklingen av kabel-TV og Laser Disc-spillere , samt den første flyttbare bilradioen , DVD- og DVD-innspillingen. og har også vært med på å produsere flere fjernsyn.

I 2010 sluttet Pioneer imidlertid å produsere fjernsyn, og valgte i stedet å fokusere på DJ-programvare, som også ble utgitt samme år.

Etter dette har Pioneer hovedsakelig fokusert på høyttalere og DJ-utstyr, noe som har gitt dem stor suksess.

3 smarte enheter fra Pioneer

Siden Pioneer hovedsakelig fokuserer på lyd, er det også det de er mest kjent for.

Pioneer er et selskap som hovedsakelig fokuserer på lydløsninger, blant annet for biler, hvor du kan finne et stort utvalg av bilradioer, høyttalere og forsterkere.

Du kan også finne DJ-oppsett i sortimentet deres, samt ny teknologi for selvkjørende biler.

#1 - Pioneer-høyttalere til bilen din

En stor del av den danske befolkningen bruker mye tid i bilen sin, og derfor kan lydanlegget bety mye for din kjøreopplevelse; uansett om du hører på lydbøker, podcaster eller musikk.

Pioneer har mange prosjekter på gang, men et av selskapets mest populære produkter er fortsatt høyttalerne.

Pioneers høyttalere er 3-veis koaksiale bilhøyttalere , og kommer i sett; alle høyttalerne deres har diskanthøyttalere og basshøyttalere av høy kvalitet.

Høyttalerne har høy effekthåndtering uten at du trenger å bekymre deg for forvrengning.

Pioneer-høyttalere består av en basshøyttaler og balansert dome-diskant som fungerer sammen.

Deres Injection Molded Polypropylene Cone, også kjent som IMPP, sørger for fantastisk mellombassrespons og har både økt belastningskapasitet og høy følsomhet, noe som bidrar til å gjøre høyttalersettene til en god erstatning for bilens lydsystem.

Pioneers høyttalere er kostnadseffektive høyttalere som gir naturlig lyd på alle volum og samtidig spiller en dyp bass som er med på å gi en god lytteopplevelse.

Høyttalerne er laget med en 11 mm diskanthøyttaler som er med på å sikre den klare lyden, og sammen med Open & Smooth-teknologien sørger de for god lyd i bilhøyttalere, der de vanligvis vender bort fra lytterens ører, slik at du er ikke bombardert med lyd.

#2 - Pioneer bilstereo og radio

Pioneer har jobbet mye med programvare og lydsystemer for biler, og bilstereoen deres er et bevis på fremgangen de har gjort innen teknologi.

Pioneers bilstereoanlegg er ofte laget i svart design, og kommer med en stor 6,8 tommers LCD-skjerm, laget med Clear Type resistiv berøringsskjerm som gir sylskarpe og detaljerte gjengivelser; enheten er montert som en 1-Din radio .

Pioneers bilstereoanlegg kan alle stille inn FM-, DAB- og DAB+-stasjoner, slik at du kan høre på favorittradiokanalen din uten problemer.

Pioneer har også utstyrt sine bilradioer og stereoanlegg med flere tilkoblingsmuligheter slik at du kan lytte til musikk.

Det er fysiske innganger hvor du kan koble til enheten din via AUX eller USB, og hvis du vil unngå mas med kabler kan du også koble enheten til radioen både via Bluetooth eller Pioneers egen app.

I tillegg er de fleste radioene også kompatible med Apple CarPlay, slik at du får enkel tilkobling og navigering mens du kjører.

Du kan ta samtaler håndfritt, siden de følsomme LCD-berøringsskjermene gjør det enkelt å akseptere eller avvise anrop, samt betjene dem.

Radioene har også innebygde mikrofoner slik at du ikke trenger å famle med telefonen mens du kjører, noe som bidrar til å sikre og forbedre kjøreopplevelsen.

#3 - Pioneer trådløse hodetelefoner

Pioneer har også eksperimentert litt med å lage hodetelefoner, og i likhet med høyttalerne deres får du en forhøyet lytteopplevelse også her.

Siden høyttalerne er trådløse, kobles de til enheten din med Bluetooth i stedet, og har en rekkevidde på 10 meter.

Mange av in-ear-hodetelefonene deres er laget med en kabel rundt halsen, slik at de fortsatt sitter trygt på deg, der det er en mikrofon for håndfri betjening og samtaler.

Pioneers hodetelefoner er derfor ideelle for trening, rengjøring eller bare å nyte musikk uten å måtte ha enheten i nærheten.

Hodetelefonene har en tilkoblingskabel mellom seg, hvor du finner både mikrofon og kontrollknapper, slik at du både kan ta og avvise anrop, bytte sanger og endre volumet.

Hodetelefonene har også en god spilletid på opptil 7 timer, og skal du bruke dem over lengre tid tar det kun 1,5 time for full lading.

4 grunner til å velge Pioneer

Det er mange grunner til å velge Pioneer, og stort sett taler selskapets produkter for seg selv gjennom lydkvalitet, produktdesign og teknologi, men for å gjøre det kort er det fire grunner til at du bør velge Pioneer.

#1 - Produktutvikling og produksjon

I flere tiår har Pioneer fått et vell av erfaring innen lyd- og displayteknologi, produktutvikling og produksjon av lyd- og displayenheter til bilen din.

Pioneer utnytter disse fordelene for å fortsette å produsere høyteknologiske produkter og tjenester globalt.

#2 - Design

Pioneer sørger for hele tiden å ha et utvendig syn på sine produkter og design slik at produktene deres kan ha relevans.

Dette betyr at Pioneer vil sørge for at både teknologien og designet er relevant for dagens forbrukere, men likevel være individuelle i sitt produkt slik at du kan gjenkjenne det.

#3 - Forskning og utvikling

Pioneers kunder betyr mye for selskapet, noe som også gjør at forventningene, kravene og behovene kundene har til produktene har stor innflytelse på både forskning og utvikling.

Dette fordi mange av produktene til Pioneer er rettet mot biler, som tar mye av den enkelte kundes hverdag.

Lyden og teknologien må derfor begge være på topp, og derfor bruker selskapet mye tid på forskningen sin, og utvikler seg også kontinuerlig for å kunne gi kundene det beste innen teknologi.

#4 - Estetikken

Alle Pioneer-produkter er designet med funksjonalitet og ytelse først, og estetikk dernest, men dette kan ikke ses i produktenes design.

Når du blar gjennom Pioneers sortiment, vil nesten alle produktene ha et tidløst design som ikke påvirker produktets holdbarhet eller brukervennlighet negativt, men som heller fremhever det.

Med det tidløse og klassiske designet passer Pioneers produkter inn i både bilen din, hjemmet og mye mer.

Her finner du utvalget innen Pioneer.

Type
0
0
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva