Bose

Bose

Filtrer
Sortering

Se mer om Bose

Bose QuietComfort 45 Bluetooth-hodetelefoner (m/ANC) Hvit
1 Anmeldelser
4579 kr
Kjøp
Bose QuietComfort 45 Bluetooth-hodetelefoner (m/ANC) Hvit
1 Anmeldelser

Lette hodetelefoner som kobles til via Bluetooth 5.1
Innebygd mikrofon for håndfri samtale

Se mer Fjernlager
Levering: 4-6 virkedager
Senest 27. maj 2024
Bose QuietComfort 45 Bluetooth Hodetelefon (m/ANC) Svart
4 Anmeldelser
4679 kr
Kjøp
Bose QuietComfort 45 Bluetooth Hodetelefon (m/ANC) Svart
4 Anmeldelser

Lette hodetelefoner koblet til via Bluetooth 5.1
Innebygd mikrofon for håndfri samtale

Se mer På lager

Bose - kjent for kvalitet og design

Bose er kjent for sin høye kvalitet og design som skiller seg ut, og dette gjelder alle produkter fra selskapet.

Bose har blant annet produsert høyttalere for utallige bilprodusenter og vant i 2007 en pris for nettopp løsningene for bilmarkedet.

I dag er det mulig å få installert Bose i følgende bilmerker:

 • Chevrolet
 • Fiat
 • Honda
 • Hyundai
 • Kia
 • Mazda
 • Mitsubishi
 • Nissan
 • Porsche
 • andre utenlandske merker

Bose er kjent for sin tenkning om at det du drømmer om i dag kan bli morgendagens realitet.

Selskapet er kjent for å skape innovative design, funksjoner og at produktene har en meget høy kvalitet.

Fans av selskapet trekker sammenligninger med det danske B&O-konsernet og tror at Bose er den amerikanske versjonen av B&O, hvis dette er tilfelle, overlater vi det til deg å bedømme.

Bose er spesielt kjent i Danmark for sine støydempende hodetelefoner, som har vunnet terreng på markedet siden de ble introdusert.

Hodetelefonene ble veldig populære da de klarte å blokkere all omgivelsesstøy og samtidig omringe øret fullstendig.

Bose er imidlertid kjent for flere produkter enn bilhøyttalere og hodetelefoner, for eksempel:

 • Soundbars for TV
 • Subwoofere
 • Flerromshøyttalere
 • Bluetooth-høyttalere
 • Surround-høyttalere
 • Komplette høyttalersystemer

5 grunner til at du bør velge Bose

Du kan sikkert komme på mange grunner til å velge Bose som din neste lydopplevelse, og det er utallige, og det er derfor noen favoritter er samlet nedenfor, dersom du skulle være i tvil.

#1 - Kvalitet

Bose er unik når det kommer til kvalitet, både når det gjelder materialvalg, lyd og ikke minst design.

Selskapet har virkelig klart å gjøre det helt riktig og det er vanskelig å finne annet enn high-end produkter som B&O å sammenligne selskapet med.

Materialene som er brukt er på topp og det kan både ses og føles, kombinert med et lekkert design i rene og minimalistiske stiler oser produktene av kvalitet visuelt.

Når du spiller musikk eller ser på film via Bose-høyttalere eller hodetelefoner, kjenner du umiddelbart kvaliteten i lyden.

Lyden er sterk, livlig og klar over hele tonespekteret, fra de høyeste tonene til de dypeste bassrytmene.

#2 - Lydopplevelse

Når du spiller musikk eller ser på film via Bose-høyttalere eller hodetelefoner, kjenner du umiddelbart kvaliteten i lyden.

Lyden er sterk, livlig og klar over hele tonespekteret, fra de høyeste tonene til de dypeste bassrytmene.

Når du har Bose koblet til TV-en din, får du en naturlig lyd som omgir deg og trekker deg enda mer inn i handlingen som utspiller seg på TV, nyansene i lydene kommer knivskarpe ut og tillater fullstendig innlevelse.

Selv høyttalere til datamaskinen, for eksempel gaming, gir en fantastisk lydopplevelse og dette til tross for størrelsen på høyttalerne.

En gang var det slik at jo større høyttalere, jo bedre lyd kunne man forvente fordi det var mer plass til innmat som bidro til opplevelsen, men med Bose-høyttalere, hodetelefoner og Smart-enheter er denne fordommen tydeligvis gjort unna.

#3 - Flere modeller

Når du skal velge høyttalere til hjemmet ditt kan størrelse spille en stor rolle i valget, ønsker du en stor og romslig lyd eller en liten praktisk høyttaler?

Med Bose har dette valget blitt mye enklere, fordi du kan få nesten alt i en liten høyttaler, som er praktisk og enkel å ha med seg på farten.

Bose tilbyr både store og små løsninger, og felles for dem, enten du trenger et nytt headset, hodetelefoner eller et stort høyttalersystem, er at lyden er ekstraordinær.

Så det store utvalget av modeller gjør at du har muligheten til å velge etter plass, eller etter hvor mye vennene dine vil beundre det nye utstyret ditt.

#4 - Design

Er du til stilig design i vakre materialer, så har du kommet til akkurat rett sted, for Bose er nettopp kjent for deres design, både deres funksjonelle design og deres visuelle design.

Det funksjonelle designet fra Bose skiller seg ofte litt ut fra konkurrentene og her snakker vi om alt fra plassering av knapper, høyttalere og plassering av bassen i høyttaleren og ikke minst høyttalerinngangene.

Det visuelle designet er minimalistisk og stilig, og holdt i fine materialer og med et estetisk utseende som gjentar seg i alle høyttalerne, slik at du kan koble flere høyttalere sammen og fortsatt beholde samme stil.

#5 - Bærekraft

Bose jobber hele tiden med å forbedre bærekraften og innlemme dette i det daglige arbeidet i hele selskapet.

Selskapets globale system av leverandører og distributører og andre deler av forsyningskjeden må oppfylle Boses høye krav i forhold til miljø-, sosiale og ledelsesstandarder.

Forsyningskjeden må sikre at Boses verdier om å drive virksomheten sin etisk, ansvarlig og med integritet kan sikres.

I tillegg gir Bose støtte til utvikling av fornybar energi, og bruker også en stor andel fornybar energi selv, derfor er hovedkontoret også koblet til et stort solcelleanlegg, som dekker størstedelen av fabrikkens energibehov.

Det jobbes også kontinuerlig med å utvikle produkter som har minimal påvirkning på miljøet, basert på energieffektivitet, holdbarhet og sammensetning.

Historien om Bose

I 1956 går Amar Bose inn i en elektronikkbutikk og kjøper et høyttaleranlegg som han ser frem til å høre på musikk på, men han er dessverre svært skuffet over høyttalerens ytelse.

Deretter blir han mer interessert i lyd og høyttalere og satser på å utvikle et system som bruker flere høyttalere, rettet mot de omkringliggende veggene, for å reflektere lyden og skape en illusjon av lyden av en konsertsal.

I 1964 startet Amar Bose Corporation i hjembyen Massachusetts i USA og i 1966 introduserer Bose modellen Bose 2201, som er den første høyttaleren Bose selger.

Systemet ble lansert på den tiden i 1964, og var ulikt noe tidligere sett på markedet og besto av hele 22 høyttalere, hvorav mange ble pekt bort fra lytteren for å reflektere lyden fra veggene.

Etter bare 3 år ble imidlertid systemet tatt av markedet igjen, da det ikke var den hiten Amar forventet, og han gikk tilbake til tegnebrettet, denne gangen med lytterens oppfatning av god lyd i tankene.

I 1968 ble Bose 901 lansert og med sine 8 høyttalere vendt mot veggen bak høyttalerne og en niende vendt mot lytteren, ble systemet en stor suksess, til tross for den uvanlige layouten.

Model 901 ble produsert frem til 2006, og suksessen betydde at Bose Corporation vokste eksponentielt gjennom 1970- og 1980-tallet.

I 1993 åpner Bose Corporation den første butikken i Maine, og i 2011 donerte Amar Bose majoriteten av selskapets ikke-stemmeberettigede aksjer til sin tidligere sjef, Alma Mater ved Massachusetts Institute of Technology, bedre kjent som MIT.

Betingelsen var at MIT aldri fikk selge aksjene og heller ikke fikk delta i selskapets ledelse eller administrasjon.

I januar 2020 ble det kunngjort at Bose, nå med administrerende direktør Phil Hess i spissen, ville stenge alle butikker i Nord-Amerika, Japan, Europa og Australia, men vil fortsette selskapets tilstedeværelse på nettet.

Bose har produksjon i Framingham, Westborough og Stow, alle i Massachusetts, samt i Tijuana og San Luis Ro Colorado i Mexico, og i Batu Kawan i Malaysia.

Produkttype
0
0
0
0
0
Select all
På salg
leveringstid
0
0
0
0
Select all
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling
avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva