Julegaver kan bli byttet frem til 24. januar 2024 - Bestill senest 15. desember og motta pakken før jul!

JBL

Nedenfor finner du utvalget innen JBL.

Filter
Sortering


JBL - Hodetelefoner og høyttalere i topp kvalitet

JBL er en kjent merkevare innen lyd og systemer.

De er kjent for sine høyttalere , hodetelefoner som leverer kvalitetslyd og har massevis av ekstra funksjoner som passer deg som vil ha noe ekstra ut av musikken din.

I tillegg leverer JBL også mye systemer og utstyr til ulike festivaler og konserter rundt om i verden.

Hvis du vil være sikker på å få et produkt som gir best mulig lyd, så kan du vurdere et JBL-produkt.

Historien til JBL

JBL ble grunnlagt på begynnelsen av 1900-tallet av amerikaneren James B. Lansing, som også navnga selskapet.

På den tiden var filmen det store kulturelle trekkplasteret, med mer enn halvparten av amerikanerne som gikk på kino hver uke.

Det var av denne grunn at James Lansing ønsket å levere en skikkelig lydopplevelse til amerikanerne, hvor hans første kunder var kinoer som ønsket å gi publikum en lydopplevelse av høy kvalitet.

Da kinolyd ble brakt inn i stua til allmennheten, var det naturlig at JBL fulgte etter.

På 1950-tallet lanserte JBL et ikonisk høyttalersett, som bidro til å sementere JBL som et av de ledende merkene innen Hi-Fi-lyd.

Da rockefestivalene ble etablert på 1960-tallet, bidro JBL til å bringe kvalitetsmusikk til de store festivalene.

JBL leverte blant annet lydanlegg til Woodstock-festivalen i 1969.

På 1970-tallet lanserte JBL den klassiske 4310 studiomonitoren, som senere ble brakt inn i den vanlige personens hjem under navnet Century L100.

Hjemmekinoen ble mer og mer vanlig å ha i hjemmet, og derfor vokste også etterspørselen etter et skikkelig lydanlegg til hjemmebruk.

På 1980- og 90-tallet lanserte JBL deres L212, Everest og JBL Synthesis for å ligge i forkant med hjemmekinoer som krever kvalitetsprodukter.

Fra 00-tallet og utover har JBL jobbet for å gjøre deres kvalitetslyd mer bærbar og egnet for den generelle personens forbruk.

Dette har resultert i en rekke bærbare enheter, fra walkmans til hodetelefoner og bærbare høyttalere.

De er spesialdesignet for å overleve utendørs, og noen kan til og med overleve vann, snø og is.

JBL har en lang historie med å tilby høykvalitets lydsystemer og andre enheter som kan levere musikk i en klasse for seg.

Trenger du derfor et nytt sett med høyttalere eller hodetelefoner, så bør neste kjøp kanskje være et JBL-produkt.

3 ting JBL er kjent for

JBL er kjent for sitt høykvalitets lydutstyr og systemer, men de har mange forskjellige produkter tilgjengelig, og det kan være vanskelig å holde styr på produktene.

Vi gir derfor nedenfor en oversikt over de ulike produkttypene som du kan finne under merket JBL, slik at du kan se om det er en som passer dine behov.

#1 - JBL-høyttalere

JBL har et stort utvalg av ulike høyttalere for ethvert behov, og her gir vi en oversikt over de ulike typene du kan finne under merket JBL.

JBL har et stort utvalg av bærbare høyttalere som er kompakte, men som likevel leverer en god lydopplevelse for de som ønsker musikk av god kvalitet.

De bærbare høyttalerne passer rett i vesken og kan tas med nesten hvor som helst uten å måtte bekymre deg for ledninger eller andre tilkoblinger.

De fleste høyttalerne går over en bluetooth-tilkobling, så du har mulighet til musikk så lenge du har smarttelefonen på deg.

Trenger du en større høyttaler til en hagefest, kan JBLs utvalg av festhøyttalere være noe for deg.

Denne typen høyttalere er større og kraftigere enn de bærbare høyttalerne, men er likevel svært mobile, da mange av enhetene også har bluetooth-tilkobling og batterier .

Du trenger fortsatt ikke bry deg med noen ledninger eller tilkoblinger, da det hele gjøres trådløst eller via batterier.

De kommer til og med med ekstra håndtak og hjul slik at du kan bære høyttaleren rundt som en reiseveske, noe som gjør den veldig praktisk og rask å flytte rundt på.

JBL har også smarthøyttalere i sitt sortiment, som fungerer veldig likt deres andre høyttalere, men har ekstra funksjonalitet som passer et smart hjem .

Denne typen høyttalere kan settes opp med enten en bluetooth- eller Wi-Fi-tilkobling og snakke med resten av smarthjemsystemet ditt, slik at du kan være sikker på å få musikken du vil ha, når du vil ha den.

I tillegg fungerer smarthøyttalerne med smarthussystemer som Google Home Assistant, som du så kan snakke med gjennom høyttaleren.

Har du derimot lyst til å høre litt vanlig radio , har JBL også et utvalg forskjellige radiohøyttalere, hvor du har en radio innebygd direkte i høyttaleren.

Det som skiller denne typen høyttalere fra en vanlig radio er at du fortsatt har muligheten til å koble smarttelefonen til høyttaleren via bluetooth og lytte til dine egne sanger når du er lei av radioen.

Dette gir denne typen høyttalere mye fleksibilitet hvis du vil kunne både nyte lokalradioen, men også høre på din egen musikk.

JBL har en historie med å tilby kvalitetshøyttalere for profesjonelle konserter og festivaler gjennom årene, og dette utvalget har absolutt ikke blitt mindre.

Hos JBL kan du få gode høyttalere som er designet for profesjonelle behov og sikrer både fantastisk lydkvalitet og mulighet for kraftig volum.

Så hvis du er interessert i et nytt sett med høyttalere eller bare trenger en kompakt høyttaler for smarttelefonens musikk, er ikke JBL et dårlig valg for kvalitet.

#2 - JBL-hodetelefoner

I tillegg til deres store utvalg av høyttalere, har JBL også et stort utvalg av ulike hodetelefoner som passer de fleste behov.

Her kan du få helt trådløse hodetelefoner som sitter rett i øret og som samtidig leverer god kvalitet på musikken.

Denne typen hodetelefoner er veldig behagelige og diskrete å ha i øret, og ofte kan de holde på et batteri i mange timer, avhengig av modell og forbruk.

I tillegg har JBL mange ulike modeller av hodetelefoner med støydempende funksjon, som kan hjelpe deg med å få en roligere hverdag.

Støyreduksjonsteknologi fungerer ved å skape en motlyd som nøytraliserer støyen rundt og får den til å forsvinne fra ørene dine.

Det betyr at du for eksempel kan sitte på et fly som tradisjonelt sett er ganske støyende og høre musikk der støyen fra flyet enten har forsvunnet helt eller er kraftig redusert.

JBL har også et stort utvalg av ulike on-ear og over-ear hodetelefoner som er designet for å være behagelige å ha på over lengre tid.

Disse typene hodetelefoner har ofte bluetooth for å kunne koble til musikk fra smarttelefonen din, og i mange tilfeller kan de også være støydempende, slik at du kan være sikker på å få en roligere og mer fokusert lydopplevelse.

JBL har også et utvalg hodetelefoner som er designet spesielt for idrettsutøvere, slik at de sitter godt i ørene, slik at du ikke har problemer med at hodetelefonene stadig faller ut mens de driver med sport.

#3 - JBL spillutstyr

For dere gamere er det viktig å ha utstyret i orden, slik at det kan holde til de lange spilløktene uten å være ubehagelig å ha på seg.

JBL har flere ulike typer hodesett og høyttalere som passer spilleren.

I sitt utvalg av hodesett har de begge modellene med trådløs funksjonalitet og kabel, slik at du kan velge hva du vil til oppsettet ditt.

I tillegg har JBL høyttalersett for deg som ønsker kvalitetslyd til spilloppsettet ditt, noe som kan være avgjørende for din opplevelse og ytelse.

Er du interessert i å streame selv, så er det også viktig å ha en skikkelig mikrofon .

Her har JBL også et utvalg kvalitetsmikrofoner, slik at du kan være sikker på at du låter så bra som mulig for seerne dine når du streamer.

Her ser du vårt utvalg innen JBL.

Type
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Dag-til-dag levering
Alle virkedager, året rundt
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 59 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva