Synology

Denne siden viser et utvalg produkter fra Synology. Synology er kjent blant kunder for deres holdbarhet og kvalitet. Kjøp en effektiv ruter fra Synology her.

Filtrer
Sortering

Se mer om Synology

Synology Mesh Router MR2200ac (2134 Mbps)
2059 kr
Kjøp
Synology Mesh Router MR2200ac (2134 Mbps)

Tri-band ruter
Med MU-Mimo og Mesh-teknologi

Se mer Fjernlager
Levering: 5-7 virkedager
Senest 23. juli 2024

Synologys historie

Synology er et taiwansk selskap som spesialiserer seg på å sikre datalagring på datamaskiner og servere.

Selskapet ble grunnlagt i 2000 av to tidligere Microsoft- ansatte som hadde sagt opp jobben i Microsoft for å starte selskapet.

I 2004 lanserte Synology sin første komplette løsning for å sikre datalagring på servere og datamaskiner, løsningen ble kalt DiscStation DS-101.

I 2005 ble den første SATA-baserte NAS-en (nettverkstilkoblet lagring) lansert, samtidig som videreutviklingen av DS-101 også ble lansert som DS-101G.

Siden 2005 har det gått sterkt for Synology med lansering av flere nye sikkerhetsløsninger og åpning av nye produksjoner og kontorer flere steder i verden, blant annet i England, Tyskland og Frankrike.

Det nyeste produktet er en skybasert tjeneste for sikker datalagring, fildeling og sikkerhetskopiering til skyen.

Synology - kjent for sikkerhet

Synology er kjent for å produsere både maskinvare og programvare, designet for å lagre data veldig sikkert.

Selskapets produkter oppdateres kontinuerlig og i et marked med hard konkurranse er Synology fortsatt en av de sikreste lagringsmetodene for datalagring og datasikkerhet.

Selskapet tilbyr et bredt spekter av funksjoner og skanner kontinuerlig filene dine, programvaren varsler deg hvis den finner noe mistenkelig og hjelper til med å fjerne løsepengevare og andre angrep på filene og dataene dine.

Synology er blant annet kjent for sine NAS-enheter , som er en lagringsenhet som kobler sammen en eller flere datamaskiner via ditt hjemmenettverk, her er dataene dine godt beskyttet bak Synology-programvare, som beskytter mot angrep fra for eksempel Ransomware.

Synology tilbyr også andre produkter og har både produkter for privatpersoner og bedrifter, eksempler på produkter er:

 • Overvåkning
 • Overvåkingsvideo
 • Overvåking Kontroll
 • Nettverksikkerhet
 • Harddisk
 • Skyløsninger

Synology er også kjent for sitt samarbeid med ulike hackergrupper , som selskapet bruker blant annet for å teste sikkerheten til produktene.

Hackerne begynner å prøve å hacke seg inn i datalagringen, og utfordrer på den måten programvaren som beskytter lagringsenhetene.

På denne måten sørger Synology for at produktene er så sikre som mulig og ved hjelp av hackerne blir eventuelle hull i sikkerheten raskt identifisert og kan rettes opp.

I Danmark er Synology kjent for sine nettverksløsninger, som gjør at du enkelt kan sette opp et trygt og sikkert nettverk med en ruter og noe programvare.

5 grunner til å velge Synology

Hvis sikkerheten ikke er nok for deg til å velge Synology, vil du ha noen flere grunner til hvorfor du bør velge Synology-produkter.

#1 - Sikkerhet som hovedfokus

Synology tilbyr sikkerhet som sitt produkt og derfor er det også naturlig at dette er deres primære fokus.

Hvis du jobber med en datamaskin, har du nesten helt sikkert mye data liggende, for eksempel:

 • Nettleserdata
 • tekstdokumenter
 • personlig informasjon
 • Nettbank
 • passord
 • Bilder
 • videoer
 • og mye mer

Disse dataene er sensitive og det er mange mennesker i verden som jobber kun for å kunne bruke disse dataene , enten som utpressing fra deg eller for forfalskninger osv.

Derfor er sikkerheten til disse dataene svært viktig, og det er her Synology utmerker seg, fordi de tilbyr løsninger som ikke bare lagrer dataene dine, men også beskytter dem mot hackerangrep og løsepengeprogramvare.

Du må ikke tro at fordi du har et virusprogram på PC-en at dataene dine er sikret, beskytter ikke et slikt program mot hackerangrep, og sikkerhetsoppdateringer er ofte lenge på vei.


Synology tester konsekvent sikkerhetssystemene deres ved hjelp av hackere som gjør alt de kan for å finne sikkerhetshull.

Faktisk blir hackerne belønnet når de klarer å trenge gjennom sikkerhetsprogrammet.

Dette betyr at sikkerheten alltid er på topp og nye oppdateringer sendes ut jevnlig.

#2 - Høy kvalitet

Synology tilbyr vanligvis en langtidsgaranti på selskapets maskinvareprodukter, og de kan gi denne garantien fordi produktene er laget av kvalitetsmaterialer.

Materialene er robuste og stabile, noe som gjør at produktene har en meget høy kvalitet.

Designet er enkelt og enkelt å implementere i et eksisterende oppsett.

Den mekaniske kvaliteten er også i toppklasse og skuffer gjør det enkelt å montere harddisker, og videre er støynivået fra maskinvaren svært lavt.

Selv hastigheten på maskinvaren er høy og selv med store filer går det så fort at du sjelden trenger å vente.

#3 - Enkelt oppsett og brukervennlighet

Selv for en som ikke er så vant til å jobbe med datamaskiner og oppsett, virker det enkelt og brukervennlig å sette opp både maskinvare og programvare.

Synology har et stort utvalg av videoguider og en support som alltid er klar til å hjelpe, i tillegg følger en detaljert veiledning både ved installasjon av nye komponenter og oppsett av den aktuelle komponenten.

Programvaren er brukervennlig og intuitiv, så det føles enkelt å sette opp hele administrasjonen av ditt nye sikkerhetsprodukt.

I tilfelle sikkerhetsprogramvaren finner utfordringer i filene dine eller på annen måte, vil du motta et varsel som veileder deg i detalj for å fikse problemet.

Så alt i alt er det både enkelt å sette opp og bruke produktene fra Synology.

#4 - For privat og kommersiell bruk

Enten du trenger å bruke Synology for ditt private nettverk av datamaskiner eller du trenger en forretningsløsning, har Synology løsninger som er spesielt tilpasset dine behov.

En bedrift trenger vanligvis større sikkerhet, har flere datamaskiner på nettverket og deler kanskje flere filer enn du som privatperson trenger.

Derfor skaleres løsningene etter hva sikkerhetsløsningen skal brukes til.

Synology har gjort det enkelt å finne den riktige løsningen, uansett om det er til privat eller bedriftsbruk, med selskapets oppsett på nettsiden deres.

Her vil du bli guidet gjennom noen spørsmål og ut fra dine svar og behov vil det dukke opp forslag til løsninger, som tar utgangspunkt i de svarene du har gitt.

På denne måten er det enkelt å finne riktig løsning både i forhold til maskinvare og i forhold til programvare.

#5 - Mange års erfaring og utvikling

Synology har mange års erfaring med å utvikle de sikreste datalagringsløsningene, for både privat og kommersiell bruk.

I mer enn 20 år har selskapet utviklet sikkerheten til sine produkter og gjort det enklere å møte de økende kravene til sikker datalagring.

De to grunnleggerne av selskapet startet ikke selskapet helt uten erfaring, da de begge jobbet i Microsoft, den ene som utviklingssjef for Microsoft Exchange Server Group og den andre som salgsdirektør for Microsoft i Taiwan.

Deres kunnskap om datautvikling fra Microsoft har vært medvirkende til Synologys suksess og evne til å ha et gjennomgående høyt sikkerhetsnivå.

Samtidig har Synology forstått at du ikke kan bygge det sikreste systemet uten å få det testet av ekte mennesker med kunnskap til å finne sikkerhetshull, for eksempel hackere.

Produkttype
0
0
0
0
0
0
0
0
Velg alle
leveringstid
0
0
0
0
0
Velg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

Kortbetaling
avXperten
Språk: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60 dagers åpent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Gratis frakt - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva