Kabelboks

Nedenfor finner du utvalget innen Kabelboks.

Filter
Sortering


Vinkelstykke til Goobay Kabelskjuler (33mm) Svart
Vinkelstykke til Goobay Kabelskjuler (33mm) Svart
Vinkelstykke til Goobay Kabelskjuler (33mm) Svart

90 graders vinkelstykke for kabelbrett
Elegant svart design

     Les mer      Fjernlager
Levering: 7-11 virkedager
Senest 8. mars 2024
Vogels EFA 8740 Kabeldeksel (4 kabler) Hvit
Vogels EFA 8740 Kabeldeksel (4 kabler) Hvit
Vogels EFA 8740 Kabeldeksel (4 kabler) Hvit

Enkel og stilig design
Laget av slitesterk aluminium

     Les mer      Fjernlager
Levering: 6-10 virkedager
Senest 7. mars 2024
TV

Kabelbrett - Oppbevar kablene dine unna

En kabelbakke kalles også ofte kabelkanal eller kabelskinne, du kan til og med komme over ordet kabelskjuler, men det er i bunn og grunn det samme.

Kabelbrettet holder ledninger og kabler på plass slik at de ikke blir rotet rundt og så er det litt finere å se på.

For mange kan kabler fort bli litt vondt å se på, spesielt når de er tydelige.

Vi er nok flere som ikke er store fans av ledninger som henger ned fra fjernsynet, men her kan heldigvis et kabelbrett komme oss til unnsetning.

Kabelbrettene kan settes ned langs vegger eller langs gulvlister, så det er rikelig med mulighet til å oppbevare lange kabler som til og med går gjennom store deler av boligen.

En annen type kabelrenner som holder styr på kablene dine er spesielt for å sette på bord, der de sitter på undersiden av bordet.

Her kan du legge kablene dine, det er spesielt smart for kontorbord hvor du kanskje har mange kabler fra en datamaskin.

Med en kabelrenne er det bare litt lettere å holde styr på de mange kablene, slik at du ikke får dem til å floke seg sammen eller bli fanget i dem selv.

Så ikke bare er kabelbrett bra for å skjule og holde kablene dine ute av veien, de er også gode for å beskytte kablene dine.

4 ting du bør vurdere før du kjøper en kabelbakke

Er du litt usikker på hva du skal velge når du skal kjøpe kabelrenne, kan du her få noen gode råd om hva du bør være spesielt oppmerksom på.

#1 - Lengde

En veldig viktig ting å vurdere er hvor lang kabelbakke du trenger.

Det vil være synd å velge en som er for kort eller ikke til å bestille nok, da du i så fall må leve med at en brikke mangler eller å bestille flere.

#2 - Bredde

Det er ikke nok å bare vite hvor lang kabelrennen skal være, det er også viktig å vite hvor bred den skal være.

Hvis du for eksempel trenger plass til flere kabler i kabelrennen eller bare har en bred kabel, må du følgelig velge en bred kabelrenne med nok plass.

#3 - Farge

Kabelbakker kommer i forskjellige farger, oftest vil du se dem i farger som hvit, sort, grå eller sølv/metall i form av aluminium.

De forskjellige fargene gir deg muligheter for å få den til å passe inn i hjemmet ditt og designet som passer best til din stil.

#4 - Hjørner

Hvis kablene dine går langs veggen og må bøye av i et hjørne, kan du også få hjørnestykker til kabelrennen din.

Dette gjør det lettere å trekke kablene fra et hjørne uten at de bøyer seg og buler.

Det kan gi deg et noe mer elegant og rent utseende, da kabelbretthjørnet fortsetter å skjule kablene dine på en diskret måte.

Du kan også få disse i forskjellige farger for å matche interessen til kabelbrettet ditt, for et konsistent utseende, igjen slik at du kan holde det så diskret som mulig.

Kabeldeksel - Beskytt kabler fra kjæledyret ditt

Hvis du har et kjæledyr som liker å gnage på ting, så er det bare å få kablene og ledningene ut av veien.

Spesielt hvis du har innekaniner, andre typer gnagere eller for eksempel en nysgjerrig valp eller bare en voksen hund, er det viktig å sørge for at de ikke kommer til kabler og ledninger.

Ikke bare kan ledninger bli skadet av det, det kan også være risikabelt for kjæledyret ditt, så med en kabelskuff kan du beskytte både ledningene og kjæledyrene dine samtidig.

Kabelskjuler med støttehylle

Noen kabelskjulere er mer massive enn andre og kan derfor holde en slags hylle bestående av to armer.

Denne hyllen er en fin måte å holde enheter koblet til TV-en din, for eksempel en lydplanke, DVD-spiller, VHS-spiller, spillkonsoller, etc.

På den måten trenger du ikke et TV-bord til enhetene dine, men kan i stedet bare sette disse hyllearmene på kabelskjuleren.

Du må imidlertid være klar over at dette er et spesielt kabeldeksel, og du kan derfor ikke feste disse armene til alle typer kabelbakker.

Vanlige spørsmål om kabelbakker

Hva er et kabelbrett?

Et kabelløp er en form for kabelskjul, hvor kabler kan ligge inn for enten å samles opp, eller for å skjule kabler litt ut av veien slik at det ser pent ut og gir et mer diskret uttrykk.

Hvordan montere en kabelbakke?

Noen kabelbakker settes enkelt opp ved hjelp av en sterk tape eller lim som sitter på baksiden av kabelrennen og derfor ikke krever verktøy. Andre kabelbakker er satt opp med skruer og braketter, så det er noe å velge mellom avhengig av hvor handy du er, eller hvor enkelt det skal være.

Skjul ledningsrotet bak den vegghengte flatskjermen din med et flott aluminums kabelbrett, som elegant fungerer som kabelsamler- og skjuler. Et aluminums kabelbrett kan også brukes andre steder enn bak TVen, f.eks kan det være lurt i et kontormiljø for å skjule den store mengden med ledninger som ofte gjemmer seg bak et skrivebord. Velg et aluminums kabelbrett som passer inn i omgivelsene; f.eks vil et hvitt aluminums kabelbrett kamufleres bra på en hvit vegg.

 

Kortbetaling

 

 

 

avXperten
MenyKontaktKurvSøk
Vi sender pakken i dag
Bestill innen kl. 20.30
E-handel siden 2006
Kjøp med Vipps, Klarna, Kort og PayPal
60-dagers åbent kjøp
Få hjelp via chat, e-post eller telefon
Frakt 69 kr - Ingen toll
Alle prisene inkluderer 25% mva